Şimdi Ara

HELP: Philips kablosuz modem driver LAZIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda philips marka kablosuz modemimiz var. Ancak cd.sini bulamadığımız için bilgisayara tanıtamıyoruz. Xp işletim sistemi kullanıyoruz. Yardımcı olabilir misiniz?

WHATSAPP: 0505 748 49 61

***TÜRKNET DAVETİYE KODU: DYP88QP23RRK
  • Kablosuz modem için driver gerekmiyorki?
    Önce bir kablo ile bilgisayara bağlayın. Sonra modemin içine girip gerekli ayarları yapın. O kadar.
    arkadaşında belirttiği gibi modemi kabloyla bağlayıp ayar yapman lazım tabi modem şifreliyse rest çekcen sonra ayar yapacan sonra müdüre gidip kullanıcı adı şifre öğrenecen bak sen en iyisimi şifreyi öğrenmeye bak :D

Bir de neden kablosuz modemlerin CD'si olmuyormuş ki; benim AirTies'ın var.

http://www.search.philips.com/search/search?q=modem&s=consumer&l=global&h=

Saygılarımla...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg1981 -- 19 Eylül 2007; 14:23:49 >

Orjinalden alıntı: cyborg_1981

Dostum model yazmamışsın ama ben sana link yazayım sen buradan seç beğen al. Kendi modemini bul ve tıkla gelen sayfada "software & download" var ona da tıkla.

Bir de neden kablosuz modemlerin CD'si olmuyormuş ki; benim AirTies'ın var.

http://www.search.philips.com/search/search?q=modem&s=consumer&l=global&h=

Saygılarımla...!

kablosuz modemlerin cd sinin içinde bir tane exe bulamassın sadece pdf formatında kurulum özellikler ayarlar vs.vs vardır eğer üzerinde usb girişi varsa o zaman sadece usb yi tanıtmak için cd işe yarar başka bir amacı yok cd nin modemde usb giriş yoksa cdni içinde sadece kullanma klavuzu işinize yarar zaten program falan arasanızda bulamazsınız

• USB modemler hariç diğer modemler için CD ye gerek yoktur. Yapılması gereken şey kablosuz modeme herkesin erişmesini engellemek için konulmuş olan şifreyi girmektir. Eğer bu şifre unutulmuş ise bir CAT5 kablo ile modeme bağlantı yapılır ve bu ayarlar modem üzerinden Wireless bölümünden bulunur. Toplu erişim sağlanan yerlerde bu ayarlarla kafanıza göre oynamayın sonra çıkacak cıngarın altında ezilir gidersiniz.

Kolay gelsin.
    9 ay önce açıldı
    pegasus usb adsl modem w7 driver
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.