abı bıLmeden cıkanlar ıcın cok kotu oLmustur ya bıde bu nakıt azLıgında... iyi ki parayLa ınmemısım pkya
ama bnce boLe daha iyi ya bı heyecan katıyo pkya
K2 nin yaptıgı resmen saçmalık,oyunda ki playerların yarısının bundan haberi yoktu,kım bilir kaç kişinin parası gitti.Hayatımda bu kadar garip işler yapan şirket görmedım.Benımde param az kalsın gıdıyorduda allahdan 1m le yırttım yoksa 2 gun oncesıne kadar 50m le ardreamda gezıyordum. Bırde anlamadıgım olay bu para gitme olayı bıttıkden sonra herkes czde ve ardreamda para gitme bugu kaldırıldı,japkoda felan para gıtmıyor dıye başlık açtılar.Demekki bu bır bugdu.Ama şimdi yaptıkları açıklamada para gitmemesının hata oldugunu ve düzeltildıgını söylüyorlar. Playerları zerre kadar düşünseler 3-5 gün sürekli notıce gecerlerdi şu tarihten itibaren para gidecektir dıye.Mantıklısıda o olurdu.Ben ve oyundaki çoğu player görmedi verdıklerı haberi,adam oyuna ara vermiş olamazmı ? Bakın yukardaki arkadas ronark gibi serverda 11 gb kastıgını söylüyor.Bu haksız kazançtır ve tamamen K2 nin sorumsuzlugunun eseridir.Ronark gibi serverda 11 gb ıle rol ve shard +7 alınır ya az paramı.
adadadadsadsddad şimdi sölüo yhaa andreamda 3 gb gitti :S şimdi sölüo adam
quote:
Orjinalden alıntı: _MOD_
harbiden ya şimdi mi söylenir bu.ardreamda 10 gb ile gezdikten sonramı söylenir bu
Bence bahsedilen gibi bi parayı kasma durumu yok. Bakınız:
CZ'de para gitme olayı dün açıldı. Forumda herkes bağırdı param param diye. Dün ayın kaçı? 12 Kasım. Sitede Bugun fixlendiğine dair haber ne zaman verilmiş? 12 Kasım. Yani dün bugu fixlediler ve para kazanma olayını açtılar. Bazı dengesizleri görüyorum, diyor ki "dün pvp'de para kazanma olayı açıldı, bugu yapan yaptı, millet parayı kırdı. bu gün fixlediler. k2 bunu bilerek yaptı." Hayır kardeşim alakası yok. Bakın bi ara Quest Bug vardı Questcileri toptan kapadılar. Forgottende bug oldu Forgotten Templeyi kapadılar. Son zamandan hatırlayın, en son Border Defansda bug yaptılar, K2 bugu fixleyene kadar Border Defans kapalı kaldı.
Şimdi soruyorum size uzun zamandır Ardream'de CZ'de ölünce para gitmiyor değil mi? Sizce para gitmesini neden kapattılar? Bakın yukarıya. Bug olunca birşeyleri fixleyene kadar o özelliği kapıyorlar değil mi? Para kaybını kapattılar ki bug yapamasınlar diye. Ne zaman K2 bu bugu duydu o zaman PvP'de ölünce para kaybı kapandı. Bu bugu dün fixlediler ve Noticelar geçerek artık Pvp de ölünce paranızın yarısı gider dediler. Yani bu bug öyle dün yapılmış bir bug değil. Adamlar PvP'de para kaybını sırf bu bugu önlemek için kapattılar. kaç zamandır uğraşıp bugu fixlediler. Artık sorun yok. Herşey eskisi gibi
quote:
Orjinalden alıntı: Haplo
Bence bahsedilen gibi bi parayı kasma durumu yok. Bakınız:
CZ'de para gitme olayı dün açıldı. Forumda herkes bağırdı param param diye. Dün ayın kaçı? 12 Kasım. Sitede Bugun fixlendiğine dair haber ne zaman verilmiş? 12 Kasım. Yani dün bugu fixlediler ve para kazanma olayını açtılar. Bazı dengesizleri görüyorum, diyor ki "dün pvp'de para kazanma olayı açıldı, bugu yapan yaptı, millet parayı kırdı. bu gün fixlediler. k2 bunu bilerek yaptı." Hayır kardeşim alakası yok. Bakın bi ara Quest Bug vardı Questcileri toptan kapadılar. Forgottende bug oldu Forgotten Templeyi kapadılar. Son zamandan hatırlayın, en son Border Defansda bug yaptılar, K2 bugu fixleyene kadar Border Defans kapalı kaldı.
Şimdi soruyorum size uzun zamandır Ardream'de CZ'de ölünce para gitmiyor değil mi? Sizce para gitmesini neden kapattılar? Bakın yukarıya. Bug olunca birşeyleri fixleyene kadar o özelliği kapıyorlar değil mi? Para kaybını kapattılar ki bug yapamasınlar diye. Ne zaman K2 bu bugu duydu o zaman PvP'de ölünce para kaybı kapandı. Bu bugu dün fixlediler ve Noticelar geçerek artık Pvp de ölünce paranızın yarısı gider dediler. Yani bu bug öyle dün yapılmış bir bug değil. Adamlar PvP'de para kaybını sırf bu bugu önlemek için kapattılar. kaç zamandır uğraşıp bugu fixlediler. Artık sorun yok. Herşey eskisi gibi
bi programla paranın görüntüsü yapılıyordu sonra biri dedi cz de ölünce paranın görüntüsü gerçek oluyor tabii kimse inanmadıı belki doğru demişdir ondan kapanmış olabilir
Şimdi şöle bi bug varmış tabi düzeldimi bilmiyorum. Pusdaki gelen parayı 2 katına çıkarma scrollu ile cz de 20gb ı olan adamı kesiyosunuz. Normalde 10gb gelicekken scrolla 20 geliyor. Sizde 20 karşı tarafda 10 kalıyor yani 30gb a çıkıyor toplam paranız. Tabi czde başkasının kesmemesi için önlem almanız lazım.
ßilgi için teşekkürler...
Gitti 1m son sermayemdi
Para İnnde iken gitmiyor demi
Çantada para ilede dolaşamıcaz Artık
quote:
Orjinalden alıntı: _MOD_
harbiden ya şimdi mi söylenir bu.ardreamda 10 gb ile gezdikten sonramı söylenir bu
ya hiç söylemeseydi
Para gidiorda...Birde şu dual Kill yazısını ortadan kaldırsalar....
anara son servermi yaw epeydir girmedim de
ve çok kötü bir tecrebemi hatırladım şimdi clan pelerin görevine sokmuş beni ben pazar kurmuştum offfff hemde girakonda hemde ilk ayda offffff
saol daha ıyı yaw coın sıkıntısı cekınce cıkıoz andream e mutlaka 1*2 kek oluor