Şimdi Ara

Hellgate: London (2007) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.572
Cevap
0
Favori
70.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rkadaşlr aranıza katılmak için saat sayıyorum :) 13 saat sonra bitecek bende dalacağım oyuna, eski bir diablo II sever olarak videolar yeteri kadar ağzımın sularını akıtmaya yetti.
    Bu arada benim sistem şöyle;
    AMD 3200+
    2 gb DDR ram
    256 mb 256 bit X800GTO2

bu konfigürasyonda hangi detayda oynayabilirim acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: azrael_13

rkadaşlr aranıza katılmak için saat sayıyorum :) 13 saat sonra bitecek bende dalacağım oyuna, eski bir diablo II sever olarak videolar yeteri kadar ağzımın sularını akıtmaya yetti.
    Bu arada benim sistem şöyle;
    AMD 3200+
    2 gb DDR ram
    256 mb 256 bit X800GTO2

bu konfigürasyonda hangi detayda oynayabilirim acaba?

Ekran kartının ps3 desteği olmadığı için medium shader detail de açılacak ve fazla kasmayacağına eminim
  • Patchi hallettim, test sürüşünü de yaptım, patchten sonra performans sorunu büyük ölçüde hallolmuş, herkese tavsiye ediyorum. Sorun da çıkarmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Patchi hallettim, test sürüşünü de yaptım, patchten sonra performans sorunu büyük ölçüde hallolmuş, herkese tavsiye ediyorum. Sorun da çıkarmadı.

yamayı nasıl kurdun?
  • Ben oyunu kurdum sistemin c2duo 2.0 ghz 2 gb ram ekran kartım ati hd 2600(toshiba a200 1ah) en son driverlar yuklu ama oyun acılınca gokyuzu gorunmuyor sesler karmasık ve bazı yazılar cıkmıyor. Bu sorun nereden kaynaklanabilir bi fikri olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Patchi hallettim, test sürüşünü de yaptım, patchten sonra performans sorunu büyük ölçüde hallolmuş, herkese tavsiye ediyorum. Sorun da çıkarmadı.

Grafiklerde bir fark oldumu? Dx10 da denedin mi?Öyle iyi oldu demekle kaçma Ne gibi değişiklikler gördün anlat hele. Burda ağzının suyu akmış bir sürü insan cevap bekliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

Hellgate london patch

--- yazan yeri birlestirip indirin

yuklemeden once oyunun save ini yedekleyin bazen hata veriyormus

simdilik bukadar

http://rapid---share.com/files/68483749/LauncherQuickPatcher.exe.html

Sadece bunu indir çalıştır. exe'lerin orjinallerini geri kopyaladım patchlemeden önce, patchlendikten sonra diğerleri geri...Yanlız hakikaten engineer'ımı level 17de bırakmıştım, günlerdir de yüzüne bakmıyordum bile performans sorunundan, patch bariz iyi geldi...

• @lycantrophic yorum için çok teşekkürler bende bu akşam kurarım o zaman haydi iyi oyunlar
  • Bir patch daha gelecekti bugün içersinde. Oyunun çıktığı ne kadar oldu şimdiden 3 patchi oldu. bu oyun patchlenme rekorunu kırar.
  • oyunu aldim yukledim exe ye basiorum siyah bi ekran cikio bekle ababam bekle acilmio oyun

birde exe ye basinca language.dat yanlis yazmis olabilirim o dasya bulunamior dio off off yadim edecek olan war mi

simdiden tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 9 Kasım 2007; 17:53:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Gamemaster_

oyunu aldim yukledim exe ye basiorum siyah bi ekran cikio bekle ababam bekle acilmio oyun

birde exe ye basinca language.dat yanlis yazmis olabilirim o dasya bulunamior dio off off yadim edecek olan war mi

simdiden tskler

Oyunu yüklerken bir sorun olmuş olabilir bu tür problemler de gelenllikle oyunu kurduğunuz dvd de eksik dosya olma olasılığı yüksektir. Oyunu aldığınız yerden başka bir dvd ile değiştirip deneyin muhtemelen sorun düzelecektir Bu arada ekran kartınız nedir acaba?
    NOT: Pardon sisteminiz imzanızda yazıyormuş görmedim Bu sistem ile orta ayarlarda iyi bir performans ile oynarsınız oyunu bir de yama yaptınızmı tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 9 Kasım 2007; 18:01:07 >

• Arkadaşlar,

Oyunu kurdum,ilaçladım fakat çalıştırmak istediğimde hiçbir şey olmuyor..

hellgate_sp_dx9_x86 bunu tıklıyorum ama oyuna girmiyor.

Ne yapmam lazım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray

Arkadaşlar,

Oyunu kurdum,ilaçladım fakat çalıştırmak istediğimde hiçbir şey olmuyor..

hellgate_sp_dx9_x86 bunu tıklıyorum ama oyuna girmiyor.

Ne yapmam lazım??

Belki ilaçta sorun vardır. Başka bir ilaç dene malum sitelerden. Ekran kartınız bu oyuna uygun bir kart mı?
  • arkadaşlar bu siyah ekran galaktik item olayları kurulum yaptığınız dvd den kaynaklanıyor (tak çalıştır)
    bendede o sorunlar vardı
    vitality olanı çektim malum yerden (anladiniz sanirim:P) kurdum dun gece cillop gibi oldu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman01

arkadaşlar bu siyah ekran galaktik item olayları kurulum yaptığınız dvd den kaynaklanıyor (tak çalıştır)
    bendede o sorunlar vardı
    vitality olanı çektim malum yerden (anladiniz sanirim:P) kurdum dun gece cillop gibi oldu oyun

Evet sizin de dediğiniz gibi sorunun bundan olma olasılığı çok daha yüksek. Tak/çalıştır olan dvd leri almayın derim ben. Save sorunundan bu tarz siyah ekran problemlerine kadar her türlü sorun ile boğuşmanız olası o nedenle setup ı olan sürümünü edinin
  • Orjinal exe için baştan mı kuracağız? Ben kurduktan sonra exeleri yedeklemedim ve tahminimce dvd'de direk exe'leri yoktur. Orj. exeleri olan bir arkadaş upload yapabilir mi?(eğer gerekliyse)

Ben x700 ile very high detail oynuyorum lvl 7'ye geldim en fazla. 10 yaratıkla aynı anda savaştığım zamanlar oldu hiç kasmıyor. Bazı arkadaşlar 7800GTX x800XT felan demiş şaşkın gözlerle bakıyorum. İşlemcim centrino 1.73 ve ram 1256 mb. Çalıştırırsınız kolayca ama ayarları ekran kartınız belirler tabi. Ve bir de ben laptopta oynuyorum yani.
  • @Dave Mustaine oyunu yamalamak için maalesef orjinal exe dosyasına ihtiyaç var o nedenle silip yeniden kurmanız gerekecek. Bende öyle yapacam ama arkadaşım henüz dvd mi getirmedi. Eğer dvd elinizdeyse silip yeniden yüklemek fazla zamanınızı almaz ki Yamayı kurup çok daha iyi bir performans ile oynayabilirsiniz @lycantrophic arkadaşın yorumuna göre. O sırf bu yavaşlamalar takılmalar yüzünden level 17 olmuş engineer karakterini bir kerana bırakmıştı ama yama işlemi sonrası bariz bir iyileşme olduğunu söyledi demek ki yama epey işe yarıyor bence herkes kursun
  • Evet yamada ufak da olsa performans kazancı var ise bile, elzem hale gelir yamalamak. Şimdilik problem yok ama ileride olacak demektir bu. O zaman ben birinden bekleyeyim upload için, zira 2 dvdyi yüklemek beni öldürüyor. Valla çok zamanınızı almaz diyorsunuz ama bi yarım saat 45 dakika sürüyor eğer yanlış hatırlamıyorsam. Psikolojik de olabilir yalnız:) Orj. exeleri bekliyorum:)
  • Peki o zaman siz bilirsiniz Benim elime akşam üzeri geçer anca dvd yani arkadaşımdan 10 gibi falan alırım heralde o zamana kadar kimseden çıkmazsa orjinal exe dosyası ben yollarım artık
  • Yama ufak değil yüksek düzey performans kazandırdı. O bakımdan kesin kurun, hatta yarına yeni yama çıkacak, onda da bir iyileştirme vardır elbet. Exe'leri yüklüyorum ra pide.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.