Şimdi Ara

Hellboy 3(2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sevilen serinin devam filmi hellboy 3 2015 Yılında vizyona girecek.

Film hakkında pek detay yok ama 2 filmin bittiği yerden devam edecekmiş sanırım. Ve Del Toro yine yönetmenlik koltuğunda olacakmış

http://www.imdb.com/title/tt2274648/

• adamım hellboy
  • Nedense hiç izlemedim şuana kadar Bi ara tv'de gördüm.Aldırış etmedim nedense.

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Fantastik filmleri seviyorsanız tavsiye ederim. Film çizgi roman uyarlaması. Filmi 1080p izlemenizi tavsiye ederim 2 filminde görsel yanları çok iyi.

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Fantastik filmleri seviyorsanız tavsiye ederim. Film çizgi roman uyarlaması. Filmi 1080p izlemenizi tavsiye ederim 2 filminde görsel yanları çok iyi.

Bir ara uygun vaktim olursa denerim hocam.Tşkrler tavsiyeniz için.

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Hellboy vakit geçirmek için iyi bir film.ama bir şaheser beklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İstanbul Teknik Üniversitesi
    Civil Engineering &amp; Economics
  • huuuu huuuuu süper haber.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Hellboy candır ya. Gelsin gelsin.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Hellboy kraldır ya hele 2.filmdeki elf prensi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hellboy 3(2015)

Hellboy serisi, Marvel ya da DC Comis’in sahip olmadığı çizgi romanlar arasında herhalde en çok ön plana çıkanlardan biridir. Guillermo Del Toro tarafından sinemaya 2004 yılında uyarlanan Hellboy, ününe ün katmış ve gişede de başarılı işler yapmıştı. Ron Perlman’ın başrolünde oynadığı Hellboy’un ikincisi de 4 yıl sonra çekilmiş ve yine hayranlarından büyük ilgi görmüştü.

2008 yılında vizyona giren ikinci filmden sonra ise işler bir hayli karıştı diyebiliriz. Hellboy’dan ses seda kesildi. Guillermo Del Toro önce Hobbit serisi için kolları sıvadı, ardından kendi projelerini bahane göstererek Hobbit’i yine Peter Jackson’a devretti. 5 senelik sessizlikten sonra Pacific Rim ile geri dönen Del Toro, şu sıralar bir hayli yoğun.

Crimson Peak’in çekimlerini tamamlayan Del Toro, The Strain isimli TV serisinin çekimleriyle uğraşıyor. Sonrasında Hellboy 3 için bakındığımızda ise takviminde pek boşluk göremiyoruz desek yanılmayız. Çünkü ufukta Pacific Rim 2 ve Crimson Peak 2 duruyor. Yine de Crimson Peak 2′den önce Hellboy 3′ün geleceğini düşünüyoruz.

Hellboy’u oynayan Ron Perlman, yaptığı bir açıklamada “Hellboy serisini çok seviyordum, ancak bittiğini söylemek yanlış olur. Ne zamandır Guillermo ile üçüncü film için konuşuyoruz, boş vakit pek yok gibi. Yine de hikayeyi giriş ve gelişme aşamalarında bırakmak olmaz, ben finali mutlaka yapacağımızı düşünüyorum. Bunun için de Guillermo’nun peşini bırakmayacağım” diyerek yüreklere su serpti diyebiliriz.

Kaynak: superkarga

• Hadi Guillermo yap şu işi adamı hasta etme
  • Boşver Sevdiğin türe takıl
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.