Şimdi Ara

Hell is Us | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
10
Favori
6.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Map yok dediler diye ilk başta almadım ama bugün Kadıköy'den geçerken dayanamadım çektim bir kutu  

• Oyunu çekinerek aldım ama baya baya iyi oyunmuş be , 5 saat falan oynadım henüz ama cidden keşif hissi falan 10 numara.Oyunda iyilik yapmak falan var bulmacalara yedirilmiş. Bir bebeğe süt bulmak için bütün haritayı dolandım falan, çok keyif aldım. Atmosfer şahane, combat fena değil, en iyi olanda souls oyunlarının aksine öldürdüğün düşman yeniden doğmuyor , ancak harita değiştirirsen tekrar spawn oluyorlar galiba. Ps5 Pro da oyun performans modda yağ gibi akıyor. Valla iyi ki almışım.👌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 3 Ocak 2026; 10:19:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

Kestiğin yaratıkların tekrar spawn olmasını önlemek için zaman döngülerini kapatmak gerek. Onun içinde önce 4 veya 5 tane değişiyor, muhafız/gardiyan ne idiyse orta seviye yaratıkları kesmen gerek, bölgeye dağılmış vaziyetteler. Bir de döngüyü kapatmak için uygun prizma/anahtar onu bulmuş olman gerek.

Oyunun fena olmayan bir dünyası loru var ama hiç anlatma zahmetine girmiyor, bol bol kodeks okumak gerek.. Zaten ahım şahım bir sinematik sahne anlatımda yok.

• 1.6 güncellemesindeki bir hatayı düzelten küçük bir yama tüm platformlarda yayında.

PS5 sürümü: 1.6.48.48649

Hata Düzeltmeleri:

• Açgözlülük veya Kalıcı Acı gliflerini kullanırken düşmanların tamamen ölmemesi sorunu düzeltildi .
    • Bu durum, etkileşimde bulunamaz hale gelmenize neden olarak oyunda geçici bir kilitlenmeye yol açabiliyordu.

steamcommunity.com
    Steam :: Hell is Us :: Update 1.6 - Hotfix 1 - Patch notes
    https://steamcommunity.com/games/1620730/announcements/detail/540010953256731090?snr=2___

• Bu oyunun meta olmamış olması çok garip. Plusa gelmişken özellikle 90lar 20ler oyunlarını seven onları özleyenlerin kesinlikle oynaması gereken bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bugün Hell is Us'ın ilk yıl dönümü!

Son 12 ayda, sizi dinliyoruz. 

8 Ekim'de, Nintendo Switch 2 sürümünün çıkışıyla birlikte, tüm platformlara büyük bir güncelleme geliyor.

1,5 milyon oyuncuya: TEŞEKKÜRLER!

x (formerly twitter)
    Hell is Us (@HellisUsGame) on X
    https://x.com/HellisUsGame/status/2095904734917874132

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

O zaman ekimde oyun başlarız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.