Şimdi Ara

hell blood - woe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şöyle bir olay var, hell blood muazzam bir atağa sahip olmasına rağmen damage düşük.

woe ise damageyi çok yüksek verirken atağı düşük.

iki silahın da + ve - lerini konuşabilir miyiz burada?

+7 olarak varsayabiliriz ikisini de.

• Hell bloodla adamlara vuracağın uzak ve staff damagelerini woede bulamazsın.woenni tek cazip yanı verdiği lr bonusudur.
  • mage için damage önemlidr sonuçta. benim bildiğim hell blood 72 staffında önemliydi. nova-meteorda da önemli mi bu atak bu kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs07

Hell bloodla adamlara vuracağın uzak ve staff damagelerini woede bulamazsın.woenni tek cazip yanı verdiği lr bonusudur.

Ardream felan takılıyorsan woe işini görür ama 8'den aşağısı kötü item bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dohdor -- 8 Ağustos 2010; 0:26:34 >
  • Pet Mage isen Hell Blood alacaksin WOE yada Scorching midir nedir onlara bulasmayacaksin. Elemental Damage seni aldatmasin oyundaki damage orani en yuksek olan ve Petmage icin onemli olan INT destegi sadece Hell Blood da var. Papermage isen de WOE yerine Scorhing(adini tam yazamiyorum :D) almani tavsiye ederim.
    Sunu unutma ; Silahindaki Attack Power senin Damage oranini etkiler gerisi tamamen teferruattir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

mage için damage önemlidr sonuçta. benim bildiğim hell blood 72 staffında önemliydi. nova-meteorda da önemli mi bu atak bu kadar?

Vallahi bende +7 Woe var birde +7 Undefeatable Fulitol var (+8 Hell bloodla aynı) Damage testi yapabilirim senin için fakat +8 değil woe kesin birşey çıkmaz.
  • Flame 80 Skili 72 Staff Skili Meteor

Woe +7=Ortalama 2672- 628 -2147

Elixir +8= Ortalama 2741- 625 -2261

Hell Blood +7=Ortalama 2718 551 2290

Moradondaki Iron Kukla üzerinde yapılmış test.

Staff'daki ap etken olsa idi en düşük dmg'lerin woe tarafında olması gerekirdi. Oysa woe 80 ve meteor skillerinde rakiplerini geçemezken ilginç bir şekilde 72 staff vuruşunda WOE lider görünüyor.

Bu durum stafflardaki elemental dmg'nin etkisini bir kere daha düşünmeye itiyor. En düşük elemental dmg Hell Blood'da olmasına müteakip en yüksek elemental dmg'a sahip olan WOE hell blood tarafından geçilmiş.

Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusuz İfade -- 8 Ağustos 2010; 1:28:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    temple of elemental evil
    21 yıl önce açıldı
    +7 hanguk sword
    18 yıl önce açıldı
    Priest Pendant vs Amulet Of Dex.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonuç olarak

ne yapmam gerekiyor?

hell blood +8 olarak denenmiş yalnız.
  • quote:

sonuç olarak

ne yapmam gerekiyor?

hell blood +8 olarak denenmiş yalnız.

Banada bir terslik var gibi geldi +7 alta yazmış +7 olarak denenmiş hell blood . Sonuç olarak paraya kıyıyorsan +8 hell blood al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusuz İfade -- 8 Ağustos 2010; 1:35:44 >
  • +7 hell blod ile woe arasında 5-6 gb gibi bir fiyat olduğundan...
    ve çok büyük bir fark olmadığından

+8 woe daha mantıklı gibi geliyor, hb ile aynı fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

Flame 80 Skili 72 Staff Skili Meteor

Staff'daki ap etken olsa idi en düşük dmg'lerin woe tarafında olması gerekirdi. Oysa woe 80 ve meteor skillerinde rakiplerini geçemezken ilginç bir şekilde 72 staff vuruşunda WOE lider görünüyor.

Bu durum stafflardaki elemental dmg'nin etkisini bir kere daha düşünmeye itiyor. En düşük elemental dmg Hell Blood'da olmasına müteakip en yüksek elemental dmg'a sahip olan WOE hell blood tarafından geçilmiş.

Alıntıdır.

Güldüm gece gece:) yahu birader staff skili zaten pk için gerekli moblara zaten az vuruyor meret.mob için pillar yapmışlar:)Stafı denemedim ama metorla hb +8 130 ap 45 fd 2290 ort. 120 ap 64 fd elixir 2147 öylemi?:):):) ama ignization ile hell blood daha fazla öylemi?Yazan özenerek yazmış eline sağlık ama yanlış bilgi veriliyor.Bana kalırsa ben attackdan yanayım bonuslarla işim olmaz:) Tavsiyem hb +7 yerine elixir 8 her zaman daha iyidir.hemde daha fazla vurur.Staff atağı farkı 10 ise bunu dengelemek için 25 ila 30 fd'ye ihtiyaç var.Her türlü damage için önce staff atağı sonra fd.

• quote:

+7 hell blod ile woe arasında 5-6 gb gibi bir fiyat olduğundan...

Senin levelinde önemli birde Ardream Ve Basede ben Hell blood kullanmam ben.
  • +8 elixir +9 olsa uçarsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: southgate

quote:

Flame 80 Skili 72 Staff Skili Meteor

Alıntıdır.

Güldüm gece gece:) yahu birader staff skili zaten pk için gerekli moblara zaten az vuruyor meret.mob için pillar yapmışlar:)Stafı denemedim ama metorla hb +8 130 ap 45 fd 2290 ort. 120 ap 64 fd elixir 2147 öylemi?:):):) ama ignization ile hell blood daha fazla öylemi?Yazan özenerek yazmış eline sağlık ama yanlış bilgi veriliyor.Bana kalırsa ben attackdan yanayım bonuslarla işim olmaz:) Tavsiyem hb +7 yerine elixir 8 her zaman daha iyidir.hemde daha fazla vurur.Staff atağı farkı 10 ise bunu dengelemek için 25 ila 30 fd'ye ihtiyaç var.Her türlü damage için önce staff atağı sonra fd.

Hell Blood +7 Olarak denenmiş +8 değil. Vallahi internetteki gördüğüm tek attack testi buydu onu koydum.

• quote:

quote:

+7 hell blod ile woe arasında 5-6 gb gibi bir fiyat olduğundan...

Senin levelinde önemli birde Ardream Ve Basede ben Hell blood kullanmam ben.

74
  • krdsm bence hell blood flame için ideal degildir woe de dandik bana göre tabi mp ci degilsen Bence scorching staff en iyisi dd ve healt bonusu veriyor unutmayın mage vurdugunuz damageler Staff haric magic power bonusuna bakar
  • ben garp ile ge yi denedim .

şuan +5 reb ge kullanıyorum ve şaşırtıcı derecede iyi damageler veriyorum . Asaslara genelde 650den aşağıya vurmuyorum + elemental damage hariç. +8 garpta taksam ortalama aynı damageyi vururuyorum . Ge nin de o güzel bonusları olduğunu için ge yi tercih ediyorum ^^
  • 1 lv de curse neck takarsanız olursunuz ama 83 lvde takarsanız hp artar woe deki str bonus ta bunun gibi 91 atagı 1 lvde 11 str ile desteklersen en fazla 93 olur ama 83 lvde 125-130 ap lik bir staffın atagını bulur
    ardream veya base icin
    elixir9>woe8=scorching8>hb8>elixir8>woe7=scorching7>=hb7>elixir7
    czde
    krowaz8>elixir9=hb8>krowaz7>woe8>scorching8>hb7>elixir8>woe7>scorching7>elixir7

bu benim dusuncem
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

1 lv de curse neck takarsanız olursunuz ama 83 lvde takarsanız hp artar woe deki str bonus ta bunun gibi 91 atagı 1 lvde 11 str ile desteklersen en fazla 93 olur ama 83 lvde 125-130 ap lik bir staffın atagını bulur
    ardream veya base icin
    elixir9>woe8=scorching8>hb8>elixir8>woe7=scorching7>=hb7>elixir7
    czde
    krowaz8>elixir9=hb8>krowaz7>woe8>scorching8>hb7>elixir8>woe7>scorching7>elixir7

bu benim dusuncem

peki görev stafı +7

cz için sıralamada hangilerinden önce gelir?
  • valla woe+8 fiyatı hb+7 ile aşağı yukarı aynı.

hb 7gb fiyatına kadar geldi carnac'ta.

woe +8'i de aşağı yukarı o civarda düşüyor piyasaya ama pek rastlayamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.