Şimdi Ara

^^Helio Ocean^^ ogo tasarımında cep telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nümerik tuşlar ve qwerty klavye için ayrı sürgülü mekinazması olan Helio Ocean ilk bakışta iddialı bir model olduğunu belli ediyor. GPS, Flaşlı 2 Megapiksel kamera, Html tarayıcı, EV-DO 3G, 262k QVGA 2.4-inç ekran, dahili stereo hoparlörler, 200mb dahili bellek ve microSD kart desteği modelin özelliklerinden. PC ve Mac bilgisayarlarla uyumlu olan Helio Ocean aynı zamanda yığın depolama aygıtı olarakta kullanılabiliyor.

11 x 5.5 x 2.2cm boyutlar ve 159gram ağırlık cebinizin dostu olmasa da bu özellikteki bir cihazın olabileceği değerlerde. Mesajlaşma servisleri telefonda bulunuyor (Windows Live, Yahoo! ve AIM). Mail servisleri durumunda Helio Mail, AOL, Hotmail, Gmail, EarthLink, Microsoft Exchange push-email ve Yahoo! Mail desteği var. Çoğullanabilir POP ve IMAP profilleriyle birden fazla hesap kullanılabiliyor.

Helio Ocean'ın GPS özelliği, çektiğiniz fotoğrafın yer bilgisini (Helio Buddy Beacon ve Google Maps) yazılımlardan alarak fotoğrafları etiketlemesini ve albüme böyle eklemesini sağlıyor. Telefonda yurtdışında oldukça popüler olan MySpace sitesine, profilinize doğrudan resim yükleme özelliği de bulunuyor (MySpace için özelleştirilmiş servis desteği var - MySpace Mobile).

İnternette arama basitleştirilmiş, bekleme ekranında metin girişi yaptığınız an Yahoo, Google, Wikipedia servislerinde arama yapılabiliyor. Müzik için atanmış ses işlemcisi olan telefonda (MP3, AAC, WMA, MPEG-4, H.264, VOD, MOD desteği) 15 saate varan müzik dinleme pil süresi sunuluyor. Helio Ocean 295dolar yurtdışı satış fiyatıyla piyasalara çıkacak.

http://www.youtube.com/watch?v=e3R_ExzzF3k
    burada kısa bir inceleme mevcut

daha fazlası için
    http://www.youtube.com/results?search_query=helio+ocean&search=Search

• tr ye gelmezkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 25 Mayıs 2007; 0:14:02 >
  • bu telefonu ebayden alıp getirtmeyi düşünüyorum ama bizim turkcell yada telsimde çalışıp çalışmıyacağını bir türlü öğrenemedim...

Ebay de aratırken "no contract" olanlarından alırsam çalıştırırken sorun olurmu?

Çünkü yanılmıyorsam bu alet ocean servisi için satılıyor...
    Bir yardımcı olursan PHI siparişi vermeyi düşünüyorum doğrudan (fiyatı çok makul)
  • quote:

Orjinalden alıntı: epinox

bu telefonu ebayden alıp getirtmeyi düşünüyorum ama bizim turkcell yada telsimde çalışıp çalışmıyacağını bir türlü öğrenemedim...

Ebay de aratırken "no contract" olanlarından alırsam çalıştırırken sorun olurmu?

Çünkü yanılmıyorsam bu alet ocean servisi için satılıyor...
    Bir yardımcı olursan PHI siparişi vermeyi düşünüyorum doğrudan (fiyatı çok makul)

İnanın bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. Dediğiniz gibi ocean için üretiliyor. Bir şekilde sim lock kırdırılır ama bunu kim yapar ve kaça yapar önemli bir sorun açıkçası
  • telefon güzelmiş
  • Hoş tasarımı var, teşekkürler @Phı
  • Güzel bir cihazmış...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.