9 dikişle bu haliyle çıkıp 3 tane karşı karşıya kurtardı. Türkiye'nin en iyi kalecisi gerçek Fenerbahçeli Volkan seviyoruz seni.
Takımda oynayan bi o bi Stoch bide Alex zaten. Stoch'ta ayağında bandajla oynuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Arheleg
Takımda oynayan bi o bi Stoch bide Alex zaten. Stoch'ta ayağında bandajla oynuyor.
He alex.. sakat sakat oynattı semihde koşmayınca 9 kişi oynadı takım.. volkan-stoch hariçinde takım bi hiçti
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
quote:
He alex.. sakat sakat oynattı semihde koşmayınca 9 kişi oynadı takım.. volkan-stoch hariçinde takım bi hiçti
Alex gibi birinin hakkını tek maçla yemek bana ters.
Volkan bu takımda olmasa, bu sezon ve önceki bir kaç sezon Fenerbahce ilk 3e bile zor girerdi. Gercektende volkan bu takımın en iyi ve en önemli oyuncusu..
quote:
volkan gerçekten güzel kaleci eğer bugun mert oynasaydı 5 lik olurdunuz
Kaleyi terketti onun yüzünden 2. golü yiyorduk. Nasıl amatörce kaleyi terkedebilir akıl sır erdiremedim
Nefret ediyorum Volkan'dan yaptığı hareketlerden kışkırtıcı tavırlarından. Ama Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğunu söylemek beni küçültmez. Gerçekten çok çok iyi bir kaleci helal olsun takımına olan sevgisine ve gösterdiği performansa...
Volkan gerçekten fark yaratan bir kaleci.
1Volkan 2Stoch 3Zigler 4Bekir 5G.G
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Nefret ediyorum Volkan'dan yaptığı hareketlerden kışkırtıcı tavırlarından. Ama Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğunu söylemek beni küçültmez. Gerçekten çok çok iyi bir kaleci helal olsun takımına olan sevgisine ve gösterdiği performansa...
volkan senin sevdiği için takla bile atıyor
fenerin nekadar iyi oynayarak kazandığını kalecisinin durumuna bakarak anlaya bilirsiniz . adamın 3 maçta perti cıktı her maç çok zorluyorlar adamı
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
+Gökhan Gönül
+Egemen Önceki maç iyi oynadı
quote:
Orijinalden alıntı: KURSAD.
1Volkan 2Stoch 3Zigler 4Bekir 5G.G
Hocam gözünü seveyim o listeden Ziegler'i çıkar. Ne Ziegler'i? GG ve Bekir'e büyük haksızlık.. Yediğimiz gol bana göre Ziegler'in hatasıydı. Pas hataları vs. çok kötü!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme