Şimdi Ara

Helal Fenerbahçeye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

fener şampiyon olamayacak çünkü arenada feneri yeneceğiz

Umut mu gol atıcak knk

Atmışlığı var size
     Helal Fenerbahçeye

Selçuk size 40 metreden attı.

Atmadımı dedim neyin kafası

Ne biliyim ne zamandır Futbol bölümüne girmiyodum. Trolliyim dedim beceremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le pötiğ

helal olsun gayet güzel oynadılar. beşiktaş şampiyon olacağına fener olsun. fener şampiyon olursa 1 sene konuşur bjk olursa 50 yıl konuşabilirler. böyle daha iyi.

bizde yedik hadi naş kendi bölümüne
  • Podolskinin golü var net
  • Beşiktaş'ın şampiyon olmasını tercih ederim. Şampiyon olsalar gelen parayla borç öderler çok fazla bir şey değişmez. Ama Fener öküz gibi kadro kurdu, yatırımının karşılığını bu sene alamazsa doğru revizyonla önlerine geçeriz kadro olarak.
  • Konu : Fb , Bjk'yi yendi helal olsun.

Konuşulan : Arena'da feneri ezeriz.

• gözünü sevdiğimin iki büyük takımın taraftarı sataşmaları bile çok güzel sene toparlayında kıyasıya bi şampiyonluk mücadelesi verelim
  • Yıldız konusunu açıp ortalığa sallayan sizsiniz. Her zaman ki gibi gsnin alt sıralarda olduğu zamanlar çıkıp burada 30 senelik şeylerle ilgili konuşuyorsunuz. 4. yıldızı takıp aynı sene batmayı başaran tek kulüpsünüz. Nasıl yönetiliyoruz lan biz diyeceğinize Fenerbahçe taraftarıyla burada sidik yarıştırıyorsunuz. Gs'nin başarılı bir kulüp olmadığını söyleyen kör taraftardır zaten. Fakat geçmiş ile övünmeyi bırakmak gerek. Sen hiç gördün mü buralarda ilk yıldızı ve 2. yıldızı biz taktık diyip at koşturan Fenerbahçe'li ? Umut Bulutunuz ile Başakşehir derdisinde başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Yıldız konusunu açıp ortalığa sallayan sizsiniz. Her zaman ki gibi gsnin alt sıralarda olduğu zamanlar çıkıp burada 30 senelik şeylerle ilgili konuşuyorsunuz. 4. yıldızı takıp aynı sene batmayı başaran tek kulüpsünüz. Nasıl yönetiliyoruz lan biz diyeceğinize Fenerbahçe taraftarıyla burada sidik yarıştırıyorsunuz. Gs'nin başarılı bir kulüp olmadığını söyleyen kör taraftardır zaten. Fakat geçmiş ile övünmeyi bırakmak gerek. Sen hiç gördün mü buralarda ilk yıldızı ve 2. yıldızı biz taktık diyip at koşturan Fenerbahçe'li ? Umut Bulutunuz ile Başakşehir derdisinde başarılar.

3. ve 4. yıldız görmüş jenerasyon bunlar. Bu mesajı atan sensin bilader , Yoo ayrıca öyle olan tek klüp biz değiliz tonla var örnekleri en büyük klüpler. Yahu ne geçmişinden bahsediyorsun sen ben bundan 10 yıl öncesinide söylerim 1 yıl öncesinide. Kalkıp en iyi dönemlerini 2000 öncesi yaşamış bir takımın taraftarına 2000 jenarasyonu bunlar demek sizi komik duruma düşürüyor. Sizin sadece at koşturabileceğinz tek birşeyiniz var oda kadıköy ile 6- 0'nızdır başka hiç bir şeyinizde yok kandırmayın kendinizi. Ayrıca şu geçmiş başarılar ile övünmeyin demek nasıl bi saçmalıktır ? Herhalde o alınan kupalar günü birlik alınıyo sanıyorsun sen ?.

Evet umut bulut'umuz ile başarılarda . Her sezon olduğu gibi bitmeden büyük konuşmaya devam edin 3 kulvardan tek kupa bile çıkaramamakta var. Ayrıca biz olanla konuşuyoruz olacakla değil aynı şeyi sizde olunca yapın.

• Ulan Su tartismalar ne kadar kaliteli ya.Gormemis olmayinca boyle guzel atismalar oluyor iste.Malum takim gibi insanlari bezdirmiyorlar hic degilse.

Bu ligin 2 buyuk takimi Fb ve Gs dir.Gs ve Fb dir.Bilerek iki kere yazdim.Sonra niye ilk Fb yi yazdin demeyin

• Dedesiz ne olur derbi bilemedikki.

• quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Dedesiz ne olur derbi bilemedikki.

Dedeli dedesiz farketmez sneijder volkani affetmez

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Ulan Su tartismalar ne kadar kaliteli ya.Gormemis olmayinca boyle guzel atismalar oluyor iste.Malum takim gibi insanlari bezdirmiyorlar hic degilse.

Bu ligin 2 buyuk takimi Fb ve Gs dir.Gs ve Fb dir.Bilerek iki kere yazdim.Sonra niye ilk Fb yi yazdin demeyin

Ben de boyle dusunuyorum hic cekilmiyorlar hic 32. hafta besiktasi yenip sizi sampiyon yapabiliriz ama once 20 martta gercek derbi zamani

• Besiktas sampiyon olsun daha iyi. Besiktas taraftarina laf diyoruz da fener taraftari da ayni. Şu ceza muhabbetinden so nra hic cekilmiyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay anasına Beşiktaş'ım ne büyüksün ki azıcık kıpırdansan iki renkli hemen kenetleniveriyor. Tek başınayız. Bir başınayız. Ama olsun kartallar yüksek uçar, yalnız uçar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemBaBa1903

Vay anasına Beşiktaş'ım ne büyüksün ki azıcık kıpırdansan iki renkli hemen kenetleniveriyor. Tek başınayız. Bir başınayız. Ama olsun kartallar yüksek uçar, yalnız uçar.

Ulan su lafi duydukca gulesim geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ahahhahaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: DemBaBa1903

Vay anasına Beşiktaş'ım ne büyüksün ki azıcık kıpırdansan iki renkli hemen kenetleniveriyor. Tek başınayız. Bir başınayız. Ama olsun kartallar yüksek uçar, yalnız uçar.

Ulan su lafi duydukca gulesim geliyor

Aynısını tüm taraftarlar yapıyor. Bunun farkına varamadığınız için ikiniz de farksızsınız bence.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.