Şimdi Ara

HELAL, BİTKİSEL, DOĞAL VE SAĞLIKLI ÜRÜNLERİ BULABİLECEĞİNİZ BİR YER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizlere bir e-ticaret sitesi hakkında bilgi vermek istiyorum. Uzun zamandır takip ettiğim bir site faydası olacağını düşünerek sizinle paylaşmak istiyorum. Eğer sağlığınıza önem veriyorsanız, ben kimyasal maddelerden uzak kalmalıyım, kendime zarar veremem kimyasal içermeyen ürünler kullanmalıyım diyorsanız tam size göre.

    Ayrıca hassasiyet sahibiyseniz de kesinlikle öneririm, alkol içermeyen ürünler , domuz ve domuzdan elde edilmiş katkı maddesi içermeyen ürünler ve helallik açısından sıkıntı içerecek bileşenler içermeyen ürünler bu sitede toplanmış. Adını belki duymuşsunuzdur. Sitenin adı www.helalsitesi.com

    İsminden direk muhafazakarlara yönelik gibi geliyor, ancak değil helal sertifikalandırma konusu bu ara sık sık duyulmaya başladı ve Müslüman bir ülkede gerçekten de önemli ve gerekli. Ürünlerin helal olması için 2 şart var "helal" ve "sağlıklı" olmalı. Hem dinimizce sakıncalı bileşenler yok yani domuz türevi, domuzdan elde edilen malzemeler yok, etil alkol ve benzeri zararlı, sarhoşluk veren alkoller yok. Bu işin "helal" kısmı.

    Diğer kısmı da "sağlıklı" yada "tayyib" denilen kısım. Bu adımda da helal sertifikalı ürünlerde zararlı bileşenler, zararlı kimyasallar ve sağlığa zararlı katkı maddelerine yer verilmemesi gerekiyor. Olaya böyle bakınca hepimizi içine alıyor helal sertifikası ve bu hususa önem veren sitelere de destek çıkmak, hepimizin görevi olmalı. Bizler Helalsitesi.com 'a destek veriyoruz ve tavsiye ediyoruz. Yorumlarınızı bekliyoruz;)

     HELAL, BİTKİSEL, DOĞAL VE SAĞLIKLI ÜRÜNLERİ BULABİLECEĞİNİZ BİR YER







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.