Şimdi Ara

Heirloom sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Grim Batol serverın'da oynuyorum ve Argent Down serverına heirloom göndermek istiyorum. Fakat göndermiyor. Itemın üstündede;''Battle.net account bound'' yazıyor ne yapabilirim göndermek için ?

• serverlar arası heirloom gönderilmiyor sanırım
  • Ama neden Battle.net Account bound yazıyolar?
  • Sunucular arası gönderilmiyor. Aynı sunucu içinde farklı gruplara (Ally den Horde a Horde dan Ally e) gönderiliyor. Veya Alt lara gönderiliyor doğal olarak. Para bolsa 20lvl alt kastıktan sonra heirloomları yükleyin karakter transfer edin. Ancak bu şekilde yapabilirsiniz.

Kolay gelsin
  • Ah para bol olsa :D
  • onu yapıcaklarını falan söylüyolardı bazı bluepostlarda
  • Evet realmler arası heirloom gönderebilcektik hatta onun için bin to battle.net acount(?) olmuştu. Ama ne zaman gelir bilmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet ben de hatırlıyorum. Telefonda olmasam bulur koyarım mavi postu. Iyisi mi sen biraz daha bekle mainde. Bu arada 2 şey sorayım ben de ilgili konu bulmuşken. O heirloomu kullandıktan sonra başka yeni karaktere gönderilebiliyor mu? Bir de level 85'te kaç item level statlarına eşit oluyor guild vendorda satılan 1-85 heirloomlar? 333? 346?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Evet ben de hatırlıyorum. Telefonda olmasam bulur koyarım mavi postu. Iyisi mi sen biraz daha bekle mainde. Bu arada 2 şey sorayım ben de ilgili konu bulmuşken. O heirloomu kullandıktan sonra başka yeni karaktere gönderilebiliyor mu? Bir de level 85'te kaç item level statlarına eşit oluyor guild vendorda satılan 1-85 heirloomlar? 333? 346?

Evet.
    cloak
    149 (burayı statı sen koy)
    224 stamina
    veriyor sen hespla işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 8 Temmuz 2011; 20:37:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.