Şimdi Ara

hedeften daha iyi yapma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hedefim olan bölüm geçen sene en son 17kdan almış türkiye geneli denemelerde 10k civarı geliyor konuları bitirdim sayılır cart curt kaldı mayısta denemelere başlıycam. şimdi "hedefimden çok daha iyi yaparsam napıcam ben" diye düşünüyorum veya "zaten iyi yapıyorum kendime zaman ayırayım" diye. hatalı mıyım? ciddiyim özellikle mezunlara soruyorum bu sıralar türkiye geneli denemelerde 10kdan düşmeyen biri gerçek sınavda ne civarda sıralama yapar rahatlamam mı lazım daha çok mu yolum var? ilk 3 bine giremedikçe başka biyeri tercih etmeye niyetim yok ve 3 bine girmem obpden dolayı olası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okkibashi -- 15 Nisan 2018; 16:35:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insanların ne güzel dertleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: impatientanx

insanların ne güzel dertleri var
    darısı başınıza hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Okkibashi

darısı başınıza hocam

Alıntıları Göster
    yalnız moral bozmak gibi olmasın ama bundan sonra üzerine pek bir şey koyamazsan türkiye geneli denemelerde 10k ile gerçek sınavda 17k yapamazsın..yani tabii ki yaparsın da kesin değil.sen bunu dert emeyi bırak hedefine kıyıdan köşeden yaklaşmaya bak, agustosta düşünürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impatientanx -- 15 Nisan 2018; 16:42:22 >
  • Kardeş yavaş bu ne özgüven?

Türkiye geneli denemeler bir nebze ölçüttür ki 17 k' lık bölüme girebilecek adam türkiye genelinde 5k'da zaten olacak en kötü.

Sene başında konuları bitmemişken Tg sınavlarda 1k da olan arkadaşlar 10k ya girebilecek mi emin olamıyor sen nasıl emin olabiliyorsun?

Yapamazsın istediğini kazanamazsın demiyorum ama daha 2 ay varken bu kadar rahat olman hiç hayra alamet değil hem diyelim 10k ya girdin ne kadar sıralaman iyi olursa o kadar tercih hakkın olur.

• Arkadaş sen şuan bölümü kazanmadın ve tr geneli denemelerde 10k geliyorsa beni yanlış anlama seni de tanımıyorum moral bozma gibi bir amacım da olamaz ama işin riskli görünüyor çünkü asıl hedefi 15-20k arası olan adamlar zaten tr genelinde 3-5 k arasına giriyorlar onların ki daha mantıklı yaklaşım çünkü tr geneli sınavlarından en babaları bile 400k girer o da en babası yani böyle töder gibi toplama bir sınav olursa bi de bunu ösym ye uyarlayalım bu yüzden sakın ha rahatlama

Ama bu hedefine uzaksın demek depil bence yakınsın 10k kötü bi sıra degıl tr genellerinde ama daha da asılmanı tavsiye ederim dostum sakın rehavete kapılma ya da kazandım düşüncesine dahi girme sakın geçen sene yaptığım en büyük hatalardan biriydi bu sonuç elde sıfır kaldı aman diyim

başarılar
  • Kirici olmak istemem ama toderden baska 10kya girilmis hic bir Turkiye geneli denemen basari degil ki zaten.Ozdebir vesairenin katilimi az oluyor zaten.

Toderin de katilim coklugundan ve yigilmali olmasindan dolayi diyorum,yoksa o da soru tarzlari olarak coptu.

Sen yine de calismana hiz kesmeden devam et hocam.Tr geneli siralamalarindan daha iyisini gercek sinavda yapanlari da az gormedi bu gozler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 15 Nisan 2018; 23:51:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 bini Türkiye geneline oranlarsan durum biraz üzücü olabilir

• Hocam yukarıda yazılmış zaten. Denilenleri yanlış anlama ama tr geneli sınavların en babası töder o da en son 380k katılım oldu diye hatırlıyorum. Ondaki sıralamayı baz alarak yorum yap diğer tr genellerini geç. Erken davranıyorsun çalışmaya devam et.
  • Sorun görmemiş üye beyanıdır.

• Hocam hedefim 12k , Tr geneli denemelerde 500-1000-2000 civarlarındayım ama bu sıralamalar kesinlikle ölçü değil aman yani bunlara bel bağlamayın çok büyük yanılırsınız.

• yorum yapan herkese teşekkürler yanlış düşünmüşüm sert çalışmaya devam ilgilenen herkese tekrar teşekkürler benim durum böyleyse, benden daha yüksek düşünen benimle aynı sıralama yapan bir kaç arkadaşım var onlara üzüldüm açıkcası inşallah yazan yazmayan herkes bu sene hedefine girer

• Keske benimde boyle dertlerim olsa 😂 . Hocam o sinavlara giren kisi sayisi gercek sinava oranla cok az o yuzden ona gore hareket etmek yanlis olur . Gercek sinavda hedefinize ulasirsiniz umarim o ayri birsey ama sakin bu denemelere bakip calismalarinizi azaltmayin tam tersi son 2 ay en verimli olacak zamanlar elinizden geldigince fazla ve dikkatli calisin 😊 .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu konu sahibindeki rahatlik nedir yav Bizim buralarda millet 1k yapsa bile acaba ilk 5k içinde veya 8-9k içine girebilir miyim diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gevşeme hocam çöp sinavlara benzemez osymnin sınavı kazığa oturtur valla

• 2 töderde de 3k oldum 10kya girceğime emin olamıyom bu ne özgüven aslanım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.