Şimdi Ara

Hedefler, durum değerlendirmesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mezunum Toderde 436 puan aldım 13536. oldum ama 3 bariz dikkatsizlik hatam vardı duzeltilebilir yani tabii bunlarin bahane oldugunu biliyorum. Final turkiye genelinde 137 netim 445 gibi bir puanım var.Ortalama puanlarım 435-450 civarında bazı kolay denemelerde artabiliyor. Genel sıkıntım türkce ile onu düzeltmeye uğraşıyorum bu aralar. Hedefim ise İTÜ elektronik haberleşme( türkce İngilizce fark etmez) sizce durumum nedir?
    Genel olarak netlerim ise
    Türkce 35-5
    Sosyal 33-7
    Matematik 38-2
    Fen 35-5
    Lys kısmında fizikten lise 3 teyim, kimyada asit baz denge bakıyordum en son, biyolojide sistemlere geldim, matematikte ise lise 3 2. dönem bitmek üzere yani pek çalışmadım sizce hedefime uzak miyim? Neler yapmalıyım son dönemeçte?
    Yardımlarınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jestia -- 8 Mart 2012; 0:49:58 >

• Gayet iyi ygsde min 460 gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

Gayet iyi ygsde min 460 gelir

min abartı olmuş biz şu an 460 yapıyoz ve birgün olsun ygsde max 460 bile diyemedim. kardeşim sana gelince sınavda elektronik haberleşme bölümü kazanırsın bu artık sana ve sınava göre min kocaeli max itü ing olur. bence ygs de ibren 455 civarı olur diye düşünüyorum. saygısızlık olarak algılama selamlar
  • Bana biraz hedefinden uzakmışsın gibi geldi. Geçen senelerde İTÜ EHM'ye girenlerin durumundan yola çıkıyorum.
  • Zaten sıkıntılı olmamın sebebi de gecen senekilerle oranla başarımın düşük olması. Toparlamaya çalışmalıyım
  • hocam şu kalan 20 günü cok iyi degerlendirirsen ygs den +470 alacagına inanıyorum önemli olan sıralama , tek yapman gereken mat-ile turkceyi fullemek gerisi gelir
  • Yukarı alalım, yorumlar için teşekkür ederim. Başka yorumu olan var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• ygs'ye rahat kafayla gir stres yapma 460 civarı alırsın sonra o gazla da lys'yi coşturursan kazanırsın inş kardeş olumlu düşün ki moralin bozuk girme sınava bu sadece bir bilgi sınavı değil psikolojik bir sınav ve çoğu da psikolojide kaybediyor zaten...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.