Şimdi Ara

Hedefi Yüksek Olanlar için YGS ve LYS1 Kitap Önerileri [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
140
Favori
116.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezun olan veya ygs'de ilk 5000 içerisinde olan bir arkadaş yazın saat kaçta çalışmak daha uygun yazabilirmi ? Geçen yaz önceki konulara bakmayı denedim ve çalışma saat 2 den 5 e kadardı fakat normalde 10 dakikada kavrayacağım konuyu sıcaktan dolayı yarım saatte kavrayabiliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho07

quote:

Orijinalden alıntı: drakens135

Ben YGS Güvender konu anlatımlı alıp fem soru bankası aldım sizce bir sorun çıkar mı?

güvender konu anlatımlı oldukça iyi bir kitap. yalnızca o bile bir sorun çıkmasını engeller bence
    fem soru bankası da iğrenç değil ama ygs türkçede güvender daha iyi yani, ikisini karşılaştırırsak.

ygs sosyal ve feni de bugün yetiştirmeye çalışacağım, yarın akşam şehir dışına çıkacağım ve bir süre internetim olmayacak. bugün yetiştiririm umarım.

hocam sen nasil yaptin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marcinkonyte

quote:

quote:

Ben YGS Güvender konu anlatımlı alıp fem soru bankası aldım sizce bir sorun çıkar mı?

güvender konu anlatımlı oldukça iyi bir kitap. yalnızca o bile bir sorun çıkmasını engeller bence
    fem soru bankası da iğrenç değil ama ygs türkçede güvender daha iyi yani, ikisini karşılaştırırsak.

ygs sosyal ve feni de bugün yetiştirmeye çalışacağım, yarın akşam şehir dışına çıkacağım ve bir süre internetim olmayacak. bugün yetiştiririm umarım.

hocam sen nasil yaptin

kahretsin 44-45 doğrum gelecek büyük ihtimalle işlem sorusu da iptal olursa. yetişmedi matematik.

mesajı da değiştirmeyi düşünüyorum lys karekökten zordu artık herkes bulduğu soruyu çözmeli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marcinkonyte

quote:

quote:

hocam sen nasil yaptin

kahretsin 44-45 doğrum gelecek büyük ihtimalle işlem sorusu da iptal olursa. yetişmedi matematik.

mesajı da değiştirmeyi düşünüyorum lys karekökten zordu artık herkes bulduğu soruyu çözmeli.

44net iyi bence hocam, benim de bu konu aklima geldi acaba orjinal sorular karekokten mi geldi ki diye

• Hocam bi sorum olacak ygs biyoloji için herkes Finalin bi renkte kitabı varmış. Rengini tam hatırlayamıyorum bilenler varsa hangi renkti? siz tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbokty

Hocam bi sorum olacak ygs biyoloji için herkes Finalin bi renkte kitabı varmış. Rengini tam hatırlayamıyorum bilenler varsa hangi renkti? siz tavsiye edermisiniz?

fıstık yeşili yazarı aslan cingizdi sanırım. ygs-lys soru bankasıydı o. zordu o kitap ama palmeyle çözülmeli diyen sayısal arkadaşlarım vardı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sbokty

Hocam bi sorum olacak ygs biyoloji için herkes Finalin bi renkte kitabı varmış. Rengini tam hatırlayamıyorum bilenler varsa hangi renkti? siz tavsiye edermisiniz?

fıstık yeşili yazarı aslan cingizdi sanırım. ygs-lys soru bankasıydı o. zordu o kitap ama palmeyle çözülmeli diyen sayısal arkadaşlarım vardı.

Peki siz ne önerirsiniz?
  • palmeyi öneririm sayısalsan. fen bilimleri de güzeldi
  • sonunda bekledigim gibi tavsiyeler bulabildim. cok sagolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

Hocam ağustosu beklersek konular yetişmez, ben yarın gidip alacağım fem kitaplarını.. 2012 basımlarda bir eksik olacağını sanmıyorum..

sanki yetiştirdik, kendime kafa atmak istiyorum.
  • fem lys simetriye(4 kitap) değinelmemiş galiba?
  • Hocam gerek kitap tavsiyesi gerek çalışma tavsiyesi gerçekten çok faydalı oldunuz,siz nereyi kazandınız merak ettim açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: nineandnine

Hocam gerek kitap tavsiyesi gerek çalışma tavsiyesi gerçekten çok faydalı oldunuz,siz nereyi kazandınız merak ettim açıkcası

rica ederim. boğaziçi iktisatı kazandım
  • quote:

quote:

Hocam gerek kitap tavsiyesi gerek çalışma tavsiyesi gerçekten çok faydalı oldunuz,siz nereyi kazandınız merak ettim açıkcası

tebrik ederim çok sevindim gerçekten :)
  • quote:

quote:

Tecrübelerinizi yeni konu açarak yazarsanız çok iyi olur

• Çok faydalı bir konuymuş. Uplayalım da 2014çü tayfa da faydalansın
  • Ben de yeni gördüm bu konuyu. Okuduğum en faydalı kitap öneri konusuydu. Mutlaka bakın arkadaşlar.
  • ronaldinho07 R kullanıcısına yanıt
    ya ben bi şey sorucam.ben tm ciyim.ve şu an yaklaşık 350 civarı puan yapıyorum.genel olarak konuları biliyorum ama derin ve orjinal sorularda afallıyorum.sosyal derslerim genel olarak iyi ama daha yükseltmek istiyorum.mesela tarihten bilgim yok çok fazla yorum yaparak geçiyorum.coğrafyam bayağı iyi.felsefede iyi.türkçe de 35 civarı oluyo ama dilbilgisi eksik yani yüzeysel olarak var. ve matemetik biraz düşük geliyo. konularını biliyorum ama hele ki denemelerde batıyorum.bundan sonra nasıl çalışmalıyım ve hangi kaynakları kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. @ronaldinho07
  • Tesekkürler.
  • arkadaşlar iki gün önce fem'in 20 türkçe deneme ve 25 sosyal deneme kitaplarını aldım
    iki gündür sürekli onları çözüyorum,iki kitabında yarısına geldim nerdeyse
    içime kurt düştü,fem çözerek vakit mi kaybediyorum?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.