Şimdi Ara

Hedef vücut başlığım. (Yüzücü vücudu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
8.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 130 kilodan 105 kiloya inmiş ve yıllardır dahada fazlasını bir türlü düzenli olarak veremeyen 1.95 boyunda biri olaraktan son 1-2 aydır diyet yapmaya, düzenli spor yapmaya başladım. Vücudum bacaklarım uzun. Vücudumun ön tarafı yanları sırtım yağlı haliyle. 15 kilo fazlam var. Bu fazla kiloyu kardiyoyla verir vermez yüzmeye başlıyorum. Aslında herkes diyecektir ki şimdi başla, hayır şu fazlalıklardan kurtulduktan sonra başlarsam daha hızlı sonuç elde ederim.

15 kilodan kurtulduktan sonra before-after yapıcam. Şimdi before verirsem rezil olurum

Hedefimdeki vücut budur.

Ryan Lochte

Ryan Lochte 80 kilo (Tabii ki vücudunda 1 gram yağ yok ve tamamı kas) ve 2.02 m boyunda. Ben şu an 105 kiloyum. 15 kilosu yağ. 1.95 m boyundayım. Omuz ve gögüs genişliğimiz aynı kemik yapısı olarak.Tabi onun zırh gibi vücudu var.

Kendime koyduğum hedef birdahaki Haziran ayına kadar Bu vücuda olabildiğince yaklaşmak. 4 ay kardiyo (Koşu, yürüyüş, mekik, şınav), 2 ay hafif spora devam ardından 3 ay full yüzme olacak. Vücut tipim çok uygun.

Kendime gaz vermek için açtım bu konuyu. Aslında süreç daha ağır veya hızlı olabilir fakat bu sene YGS-LYS ye hazırlanıyorum.

Umarım bir gün hortlatıp şu kadar şu kadar yol aldım diyebilirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yüzücü Vücudu: Özellikler ve Elde Etme

Yüzücü vücudu, yüzme sporuyla ilgilenen kişilerde gözlemlenen belirgin fiziksel özelliklerin birleşimidir. Bu vücut tipi, yüksek dayanıklılık, güç ve esneklik gerektiren yüzme antrenmanlarının bir sonucudur.

Yüzücü Vücudunun Karakteristik Özellikleri:

• Düşük Vücut Yağ Oranı: Yüzücüler, suda verimli bir şekilde hareket etmelerine yardımcı olan düşük bir vücut yağ oranına sahiptir.
    • Geniş Omuzlar: Suda itme kuvveti sağlamak için güçlü omuz kasları geliştirirler.
    • İnce Bel: Esneklik ve hareket aralığını artırmak için ince bir bele sahiptirler.
    • Güçlü Bacaklar: İtme ve yönlendirme için güçlü bacak kaslarına ihtiyaçları vardır.
    • Esnek Eklem ve Kaslar: Yüzme, tüm vücudun esnekliğini gerektirir, bu nedenle yüzücülerin esnek eklem ve kasları vardır.

Yüzücü Vücudu Elde Etme:

Yüzücü vücuduna ulaşmak, tutarlı antrenman ve sağlıklı beslenme gerektirir.

• Antrenman: Düzenli yüzme antrenmanları, yüzücü vücudunun gelişiminde hayati önem taşır.
    • Beslenme: Yüzücüler, düşük vücut yağ oranlarını korumak ve kas kütlesi oluşturmak için sağlıklı bir beslenmeye ihtiyaç duyarlar.
    • Dinlenme: Yeterli dinlenme, kasların iyileşmesi ve antrenmanlardan maksimum fayda sağlanması için gereklidir.

Yüzücü Vücudu Erkekler:

Yüzücü vücudu, erkeklerde genellikle geniş omuzlar, ince bel ve güçlü bacaklar gibi belirgin özellikler gösterir.

Yuzucu Vucudu ve Sağlık:

Yüzücü vücudu ile ilişkili sağlık yararları arasında kalp sağlığının iyileşmesi, kas-iskelet sisteminin güçlenmesi ve genel zindeliğin artması sayılabilir.

Yüzücü vücudu, yüzücüler için optimize edilmiş bir fiziksel yapıdır ve yüksek performans ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile ilişkilidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Azimle .ıcan taşı kırarmış niye olmasin.

Bende gecen sene kasimda kurban bayrami sonrasinda 114 kilodan diyete basladim 1.83 boyla. 3 ay sonra 99 da biraktim. Dinlenip tekrar baslarim dedim. Şuan 102-103 kiloyum ve ramazandan sonra başliyorum. Hedef 90-94 arasi.

Sana tavsiyem haftada 1 veya 2 kere ayni gunlerde tartıl. Mesela ben pazartesi persembe tartilirdim. Be surekli kiloyu takip ederdim. Bir oncekind gore hic kilo vermemissem spora asiliyor yemegi dahada azaltiyordum.

Sana basarilar bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

Azimle .ıcan taşı kırarmış niye olmasin.

Bende gecen sene kasimda kurban bayrami sonrasinda 114 kilodan diyete basladim 1.83 boyla. 3 ay sonra 99 da biraktim. Dinlenip tekrar baslarim dedim. Şuan 102-103 kiloyum ve ramazandan sonra başliyorum. Hedef 90-94 arasi.

Sana tavsiyem haftada 1 veya 2 kere ayni gunlerde tartıl. Mesela ben pazartesi persembe tartilirdim. Be surekli kiloyu takip ederdim. Bir oncekind gore hic kilo vermemissem spora asiliyor yemegi dahada azaltiyordum.

Sana basarilar bakalim.
    Bende de boy vaar ama vücut baya biçimsiz.Üniversite sınavı bitsin bende vücudumu bi düzene sokmaya çalışıcam.Benim kollarım ince ama göbek var.Boy 1.92 72 kiloyum heralde bende de 0 kas vardır.Boy uzun olupta düzgün vücudun olmayınca olmuyor.Umarım hedefine ulaşırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: turank

Azimle .ıcan taşı kırarmış niye olmasin.

Sana basarilar bakalim.

Tesekkürler hocam. Hedefimdeki vücut çok zor anca 2 yılda olur, çünkü bu vücuta sahip yüzücüler tam birer hayvan. Yani elinde bıçak olsa adamlar karşı karşıya gelsen, saplamazsın bıçağı yere atarsın derisi kesilmez diye

Valla ben 2 yıldır diyet yapıyorum kopuk kopuk. Bi ara sürekli yaptım en başta ordada 30 kilo verdim zaten. Yağ oranı ölçen tartım var. Dediğini gibi diyetteyken sürekli tartılıyorum. Ne hikmetse sabahları yemekten önce ağır çıkıyorum. Öğlen yemekten 3 saat sonra 1 kilo daha hafif çıkıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

130 kilodan 105 kiloya inmiş ve yıllardır dahada fazlasını bir türlü düzenli olarak veremeyen 1.95 boyunda biri olaraktan son 1-2 aydır diyet yapmaya, düzenli spor yapmaya başladım. Vücudum bacaklarım uzun. Vücudumun ön tarafı yanları sırtım yağlı haliyle. 15 kilo fazlam var. Bu fazla kiloyu kardiyoyla verir vermez yüzmeye başlıyorum. Aslında herkes diyecektir ki şimdi başla, hayır şu fazlalıklardan kurtulduktan sonra başlarsam daha hızlı sonuç elde ederim.

15 kilodan kurtulduktan sonra before-after yapıcam. Şimdi before verirsem rezil olurum

Hedefimdeki vücut budur.

Ryan Lochte

Ryan Lochte 80 kilo (Tabii ki vücudunda 1 gram yağ yok ve tamamı kas) ve 2.02 m boyunda. Ben şu an 105 kiloyum. 15 kilosu yağ. 1.95 m boyundayım. Omuz ve gögüs genişliğimiz aynı kemik yapısı olarak.Tabi onun zırh gibi vücudu var.

Kendime koyduğum hedef birdahaki Haziran ayına kadar Bu vücuda olabildiğince yaklaşmak. 4 ay kardiyo (Koşu, yürüyüş, mekik, şınav), 2 ay hafif spora devam ardından 3 ay full yüzme olacak. Vücut tipim çok uygun.

Kendime gaz vermek için açtım bu konuyu. Aslında süreç daha ağır veya hızlı olabilir fakat bu sene YGS-LYS ye hazırlanıyorum.

Umarım bir gün hortlatıp şu kadar şu kadar yol aldım diyebilirim.

o vücutta ne varki bari şunu yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

o vücutta ne varki bari şunu yap

Yahu bu ağırlıkla yapılan vücut. Ayrıca düşündüğünüz aksine her kız için çekici durmuyor hatta benim sevgilimde sevmiyor. Fotoğraflardaki vücuda dikkat etmedin galiba. Geniş sırt, göğüs, ince bel kalça.
  • O yuzuculer 4 yasindan beri yuzuyor arkadasim neyin kafasindasin sen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

O yuzuculer 4 yasindan beri yuzuyor arkadasim neyin kafasindasin sen

Hocam troll müsünüz trollük mü yapmaya çalışıyorsunuz. Bu adam kadar uzun ve iri olduğumu (Göğüs kafesi, geniş omuzlar filan) ve yüzmeyle buna benzer bir şekle sokmak istediğimi söylüyorum. Bunda anlamıcak bir şey yok bence. Nasıl 1 yıl body yaparak six pack, geniş bicepsler, kaslı göğüsler, omuzlar yapılıyorsa yüzmeylede belirli bir sürede buna BENZER bir vücut yapılabilir.
  • quote:

quote:

Hocam troll müsünüz trollük mü yapmaya çalışıyorsunuz. Bu adam kadar uzun ve iri olduğumu (Göğüs kafesi, geniş omuzlar filan) ve yüzmeyle buna benzer bir şekle sokmak istediğimi söylüyorum. Bunda anlamıcak bir şey yok bence. Nasıl 1 yıl body yaparak six pack, geniş bicepsler, kaslı göğüsler, omuzlar yapılıyorsa yüzmeylede belirli bir sürede buna BENZER bir vücut yapılabilir.

Alıntıları Göster
    hahaha arkadas herhalde sporcuların o vücudu sadece yüzerek elde ettiğini sanmış Her sporcu hayatının döneminde salona uğrar dostum. Ağırlıklı yapılan vücut hehehe dersen baştan kaybettin

• quote:

quote:

Polyanna mısın ? Yoksa benle polyannacılık mı oynuyorsun ?

Arkadasım yüzücü. Adam çocuklugundan beri yüzüyor. Zaten antremanları haricinde haftasonları zorunlu ağırlık antremanları da oluyor. Bahsettiğin adam da öyle.

@Hypocrites

Başka sularda yap sazanlıgını

• quote:

quote:

quote:

Arkadasım yüzücü. Adam çocuklugundan beri yüzüyor. Zaten antremanları haricinde haftasonları zorunlu ağırlık antremanları da oluyor. Bahsettiğin adam da öyle.

@Hypocrites

Ne diyorsun ya. Neyse sen takıl kendi halinde.

quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

hahaha arkadas herhalde sporcuların o vücudu sadece yüzerek elde ettiğini sanmış Her sporcu hayatının döneminde salona uğrar dostum. Ağırlıklı yapılan vücut hehehe dersen baştan kaybettin

Sadece yüzseler atletlerinkine benzer ince vücutları olurdu. Farkındayım salondada çalıştıklarının. Bende zaten şu an kardiyo yapıyorum. Kardiyo + ağırlık 4-5 ay kadar gidicek. 3 ay aralıksız yüzüncede tüm fazlalıklardan kurtulucam vücudum gelişmeye elverişli hale gelicek altyapı olacak yani. Ondan sonra ne yapmam gerekiyorsa yaparım yine. Yakın zamandaki planım bu.

• quote:

quote:

quote:

@Hypocrites

Awesome 1 yılda six pack işi çok zor abartıyorsun.
    Ayrıca yüzücü vucudu için 4-5 yılı kafadan çıkar her gün 1-2 saat yüz 5 yılın sonunda kararını verirsin, o sporcular 6-7 yaşında başlıyor yüzmeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

quote:

quote:

@Hypocrites

Awesome 1 yılda six pack işi çok zor abartıyorsun.
    Ayrıca yüzücü vucudu için 4-5 yılı kafadan çıkar her gün 1-2 saat yüz 5 yılın sonunda kararını verirsin, o sporcular 6-7 yaşında başlıyor yüzmeye

Alıntıları Göster
    Hafız ne oldu senin vücut hortlatmamışsın konuyu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Islami vibrator

Hafız ne oldu senin vücut hortlatmamışsın konuyu?

Alıntıları Göster
  • Ilık

• quote:

Orijinalden alıntı: Operation Manager

Ilık
    Zor bir hedef değil ama güzel bir hedef. Tez vakit ulaşırsın umarım, kendine 1.5 seneden aşağısını biçme. Çok kompleks bir vücut değil zorluk bakımından ama adamın hakkını yememek lazım omuz vs. düşünürsek fotoğraftaki gibi olduğunu düşünmüyorum eminim ki görünenden ötedir gerçekteki hâli. Çok define bir durumu yok ama kilosu fazla ve fazla kiloya şekil verebilmek zor iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Zor bir hedef değil ama güzel bir hedef. Tez vakit ulaşırsın umarım, kendine 1.5 seneden aşağısını biçme. Çok kompleks bir vücut değil zorluk bakımından ama adamın hakkını yememek lazım omuz vs. düşünürsek fotoğraftaki gibi olduğunu düşünmüyorum eminim ki görünenden ötedir gerçekteki hâli. Çok define bir durumu yok ama kilosu fazla ve fazla kiloya şekil verebilmek zor iş.

Alıntıları Göster
    şu dünyada en büyük yalan "en iyi vücutları yüzücüler yapar" profesyonel yüzücülerde orantısız bir vücut gelişmesi oluyor. Ayrıca hiçbir spor vücut geliştirme sporunda elde ettiğiniz vücuttan daha iyi bir vücut sunamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 26 Ağustos 2013; 22:59:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

şu dünyada en büyük yalan "en iyi vücutları yüzücüler yapar" profesyonel yüzücülerde orantısız bir vücut gelişmesi oluyor. Ayrıca hiçbir spor vücut geliştirme sporunda elde ettiğiniz vücuttan daha bir vücut sunamaz

Aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7FC1211E1

quote:

şu dünyada en büyük yalan "en iyi vücutları yüzücüler yapar" profesyonel yüzücülerde orantısız bir vücut gelişmesi oluyor. Ayrıca hiçbir spor vücut geliştirme sporunda elde ettiğiniz vücuttan daha bir vücut sunamaz

Aynen katılıyorum

Alıntıları Göster
    Boyunu duyunca gözlerime baya bi toz kaçtı :(

• quote:

şu dünyada en büyük yalan "en iyi vücutları yüzücüler yapar" profesyonel yüzücülerde orantısız bir vücut gelişmesi oluyor. Ayrıca hiçbir spor vücut geliştirme sporunda elde ettiğiniz vücuttan daha iyi bir vücut sunamaz

NOKTA

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.