Şimdi Ara

Hedef Tm'de ilk 20 k Peki ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi hedefim tm de ilk 20 k ya girebilmek . Pek bir çalışma düzenim yok ancak önerileri göze alarak bir düzene oturtmaya çalışacağım kendimi . Şu anda ki YGS netlerim şu civarlarda

Türkçe 35-38
    Sosyal 25-30
    Matematik 20-25
    Fen 5-6

Önümüzde ki süre zarfı içerisinde özel hoca desteği ile matematik dersi almayı düşünüyorum . Lakin ilk 20 k ya girebilmem ne derece mümkündür bilmiyorum . Mat2 de kendime fazla güvenim yok ama edebiyat konusunda başarılıyım . Özel ders takviyesi matematikte yardımcım olacak diye düşünüyorum . Peki siz nasıl değerlendiriyorsunuz bu netleri ve yazdıklarımı . Gerçekten ilk 20 k ya girebilmem olası mı ve nasıl bir çalışma düzeni takip etmem gerekiyor?

• Türkçe-mat 2-edebiyat çalış başka birşey çalışma çok rahat girersin(ciddiyim) zaten şu an ki netlerinle ygs sonucunda TMler arasında ilk 20 bine girersin diye tahmin ediyorum
  • Arkadaş 106 binden 26 bine çekti lys'de demek ki lys daha önemli.
    Bir de tmciler mat 2 yapamıyor bunu fark ettim.

Ben de üniversite bıraktım , 20.000'e girmek hedefim. Mülkiye'ye gideceğim umarım.
  • Benim de hedefim ilk 20k .
    Türkçe : 30-35 arası
    Sosyal : 22-27 arası
    Matematik : 28-30 arası
    Fen : 13-15 arası
  • 100binden 7binlere çeken arkadaşlar var.Ama böyle deyince yanlış anlama, YGS'de iyi bir sonuç elde edersen LYS'ye çok daha rahat çalışırsın.

Matematikten kurs almanı tavsiye ederim.İşe yarıyor gerçekten ama hocayla beraber senin de çabalaman lazım.
  • benmde hedefim ilk 20 bin tarama sınavlarında 390 deneme sınavlarında 360 zaman denemesi 330 civarı mezunum geçen sene edebiyat 42e 13 yaptm bu sene +50 hedefliyorum mat2 18 net yapmıştım bu seneki hedefim + 30 bu netlerle sanırım rahat girerim sizce şimdi mi yoksa ygsden sonra mı çalışmalıyım mat2 ve ede?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.