Şimdi Ara

Hedef-Sonuç Hüsran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sene başından beri hedefim 5k ydı ygs için matematik fende ispatları bile mantıklı çalışıp kavramıştım biyolojide sistemleri ezbere sayıyordum.Gel gelelim sınavı basit sordular ve elimde patladı ortalama bir öğrenci 130 ları gördü ben bu kadar basit olmaz bir tırıvırı vardır diye hep acabalara düştüm sene başından beri 130-147 arasıyken baya düştüm, net olarak çok düşmedim ama sınavın basitliğine göre sıralamam baya düşük gelecek.Şimdi normalde yapmadığım bir şeyi yapıp sizden sıralama tahmini istiyorum

Ygs 2 için

Türkçe 35 5
    Sosyal 29 11
    Matematik 33 3
    Fen 37 3 (fendeki cevap anahtarından hiç emin değildim bence 6 yanlışım da olabilir)

Sizce ygs 2 ne olur? Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LYS LYS LYS. Dilimde tüy bitti artık söylemekten. Hüsran falan değil. Eğer söylediğin gibi Matematik Biyoloji Kimya iyiyse hedefine ulaşırsın. Yeter ki çalışmayı bırakma bir şey kaybetmiş değilsin.
  • Koç Burssuz kullanıcısına yanıt
    Üstadım lys iyi aslında bende.İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bıraktım kazandığım sene de 48k dan 17k ya çekmiştim ama yetmemişti.O yüzden biraz üzgünüm.En azından ilk 6-7k içinde kalabilseydim çapa ve civarı fakülteler için daha çok umutlu olacaktım

• Güncel

• Hocam LYS bu işi asıl belirleyecek olan benimde yaklaşık senin gibi bir durumum var yani 10 12 k gelecek lys me güveniyordum ben zaten belliki sende de öyle yap bi program yarı sıkı şekilde başla
  • ygslys12sinif Y kullanıcısına yanıt
    Üstad öyle düşünüyorum erkenden başlayacağım.Tahminlere göre sıralamamın 4-7k arası gelme olasılığı hiç yok sanırım

• git yarına kadar ağlayacaksan ağla üzüleceksen üzül en geç salı günü intikamın için hazırlanmaya başla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celciusavogadro

Arkadaşlar sene başından beri hedefim 5k ydı ygs için matematik fende ispatları bile mantıklı çalışıp kavramıştım biyolojide sistemleri ezbere sayıyordum.Gel gelelim sınavı basit sordular ve elimde patladı ortalama bir öğrenci 130 ları gördü ben bu kadar basit olmaz bir tırıvırı vardır diye hep acabalara düştüm sene başından beri 130-147 arasıyken baya düştüm, net olarak çok düşmedim ama sınavın basitliğine göre sıralamam baya düşük gelecek.Şimdi normalde yapmadığım bir şeyi yapıp sizden sıralama tahmini istiyorum

Ygs 2 için

Türkçe 35 5
    Sosyal 29 11
    Matematik 33 3
    Fen 37 3 (fendeki cevap anahtarından hiç emin değildim bence 6 yanlışım da olabilir)

Sizce ygs 2 ne olur? Şimdiden teşekkür ederim

Hocam buradaki mal trollere bakıp üzülmeyin bence hedefinize ulaşmış olabilirsiniz.

• 7-8k bence. Puanlar birbirine çok yakın olacak sıralamanın önemi olmayacak gibi bu sınav. Ha 10k olmussun ha 5k

• Hayalolmuş H kullanıcısına yanıt
    Üstad peki fende 40-34-29-11-10-9-7 den cevap anahtarındaki cevaba göre kesin doğru olanlar hangileri? Ve başka tahmin yapabilecek arkadaş var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.