Şimdi Ara

Hedef İTÜ Makina ve durumum. Yorumlarınız Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar hedefim İTÜ makina bölümü çünkü matematik geometri ve fizik derslerini diğer derslerine göre daha çok seviyorum ama aklımda bide şöyle bir şey var aklımda acıbadem ve medipol üniversitesinde tam burslu fizyoterapi ve rehabilitasyon. meslek olarak çok zor olmayıp geliceği olan bi meslek gibi gözüküyo yorumlarınızı alabilirsem daha iyi olur.

Durumum sene basında 45-50 net civarı yaparken dün zaman 17 de 100,25 i gördüm
    29 T
    18 S
    26,75 M
    26,5 F

genelde matematikten 30 üstü yapardım ama 65-70 dk sürerdi sırf matematik artık inatlasmamaya calısıyorum sorularla

Konu olarak kimyanın yarısı duruyo fiziğe hiç baslamadım okuldaki hocamız sağolsun severek öğrendiğim için hala hatırlıyorum fiziği :D
    biyolojide yarıyılda bitirdim

matematikte 9. sınıf konuları olarak geçen küme,bagıntı,fonksiyon,olasılık,işlem gibi konukarda eklsiğim var ve geometride analıtık hiç bilmiyorum
    türkçe için paragraf çözerek oldugu kadar artık :D

şimdi 15 gün gibi bi süre okula gitmeyip her gün 3 deneme ve denemeler arasına LYS Fizik ve LYS Biyoloji çalışmak gibi program yaptım
    sözel kısmınıda fem ın dergilerinden bitirmeyi düsünüyorum

daha deneme seti almadım sizce en iyi analiz hangi denemelerle olur bu 15 gün için
    femsetler var dershanenin verdiği onları bitirmelimiyim ? simetriler var
    palme fizik birey kimya konu anlatımlı bide birey fen bilimleri soru bankası var
    matematik için fdd 25 tane denemesi var ince bi kitap içinde polinom sorusu cıkıyo ve 10 geometri sorusu oluyo değişik anlayamadım :D

ha birde 10. sınıfta 6 zayıf gelince bi sıkıntı vardır diye NP İstanbul hastanesine götürdüler beni orda baya testler oldu EEG testi zeka testi dikkat testi vs yapıldı 11. sınıf basında tedaviye basladım strattera ve paxil kullanmaya basladım (paxil sosyal fobi utangaclık vs için rahatlama amaclı)
    balık yagı takviyeside alıyorum tedavi basından beri
    bu sene basında doktor benimle yasıt oğluna concerta kullandırmaya baslamıs bana verdi daha etkili diye kırmızı receteli bir ilac dikkat dağınıklıgı için.

son durum concerta paxil ve balık yağı her gün ilaç olarak bunları kullanıyrum

bana göre rahat ve cok kaygılı olmadan kendıne güvenerek bu 15 gün içinde ygs de 120-130 neti aşıp
    lys dende 2 fen dersi bitirme olasılıgım yüksek gibi sizce ihtimal nedir ?

lys fen calısarak ygs yede faydası olucagını düşünüyorum hem

deneme önerileriniz program önerileriniz her türlü yorum yaparsanız iyi olur teşekkürler :)

• Kusura bakma da bu netlerle imkansız.Seneye girersen olabilir.Fazla uçmuşsun
  • Kardeşim gerçekçi olmak lazım 28 gün kaldı ve bu netlerle gerçekten aşırı zor LYS süperse bir şey diyemem tabi.
    Şimdi bazıları gelir inandıktan sonra vs olur ama mantığı bir kenara bırakmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 25 Şubat 2014; 13:44:18 >
  • bu netlerle kazanıcam demiyorum zaten geri kalan günlerde ygsde 130 neti aşıp lys de fizik ve biyolojiyi bitirmeyi planlıyorum
    ve ygs den sonraya matematik ve kimya kalıcak
  • Bu netlerle bu sene imkansız gibi. Seneye rahat yaparsın ama bu çalışmayla devam edersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netler icin sunu diyim sure sıkıntim oldugu icin boyle
    denemelerden sonra kitapcigi alip cozunce mat den 30-35 rahat cikiyo digerleride eksik olanlar
    diger dersler icinde oyle evde cozebiliyorum bide okuldan cikip saat 5 te giriyorum denemeye o saatte sikinti oluyo biraz ki guvenderde 120 yi gecebiliyorum

• exxplorer kullanıcısına yanıt
    dostum olay evde neyi çözüp çözemeyeceğin değil, o süre sıkıntısını sınava yansıtmaman gerektiği.

ki normal denemelerde, bak evde çözüleni demiyorum, zamanını 15 dakika arttıran adam bile sınav anında çok zor yetiştirebiliyor soruları.

bahsettiğin sıkıntıları sınav anında daha fazla çekeceksin büyük ihtimal. yani sınavdan sonra kitapçığı alıp soruları çözebilmen bir şey değiştirmez maalesef.

önerim eksik konularını bir önce bitirip, direk deneme çözmeye başlaman ve zaman sıkıntını aşabilmen. ve eğer gerçekçi olursak hedefin bir tık yüksekte kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6842E63BF -- 25 Şubat 2014; 15:42:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayal görüyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mat fen turkce sosyal siraasini izledigim icin turkce sikinti oluyodu ve mat da sorularla inatlasiyodum artik turkce mat fen sosyal yapinca sure sikintisi buyuk olcude azaldi ki 13 dk da 18 sosyal yaptim hepsi dogru zaman 17 de

simdi bu 25 gunde turkcede basit paragraf hatalarimi aşip matematikte konu eksiklerimi tamamlayip 35 t 35 mat 25 sosyal 30 fen yapamaz miyim ?

bence 15 gunde toplam 45 denemeyle sure sikintisi ve pratik isini halledebilirim ki bu arada eksiklerim tamamlanmis olucak vede lys de 2 fen dersi bitmis olucak
    zor ama imkansiz degil bence
    tanidigim bi abi ocak ayinda femset 5 verildiginde daha 1. kitabi anca bitirmis ocak ayinda toparlayip ilk 3 bin ile marmara tip kazanmis
    zor ama imkansiz degil bence ilk 12-15 bin

• quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

bu netlerle kazanıcam demiyorum zaten geri kalan günlerde ygsde 130 neti aşıp lys de fizik ve biyolojiyi bitirmeyi planlıyorum
    ve ygs den sonraya matematik ve kimya kalıcak

kac k dasin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.