Şimdi Ara

Hedef 1 milyon forma !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sene başında hedef 1 milyon forma dediler internette ve yaşadığım yerdeki gsstore ve nike mağazalarının hiç birinde forma yok beden yok !
    önce siz 1 milyon forma hazırlayında alalım arkadaş bir tane M beden forma bulamadım

• Çok haklısın.Bazen milletin bonkörlüğü tutuyor store'a gidiyorlar fakat beden bulamıyorlar ondan sonra da adam ''Başlarım böyle işe almıyom ulan deyip gidiyor.''

Gs Store'un adam olması için daha çok ekmek yemesi gerekiyor.
  • Ben forma alacaktım, Balıkesir Nike'ta sadece taraftar parçalısı ve beyaz forma vardı, sonra çarşıda çok ufak bir dükkan var. Forma sattığını biliyordum; ama çok ümitsizdim. İçeri girince tüm formaların tüm bedenlerini görünce çok şaşırdım. Kırmızı, parçalı yakalı, parçalı taraftar, beyaz, beyaz taraftar hepsi vardı adamda.
  • Galatasaray bu konularda çok başarısız
  • NIKE bizi yarı yolda bıraktı resmen. Tüm suçu kulübe yüklemeyin...
  • Ben de bir forma almak için Ankara'da 3 GS Store'a gittim. En sonunda Kızılay GS Store'da buldum bir tane parçalı.
  • 1 milyon falan hikaye. Dünyanın en çok forma satan kulübü manchester united onlar bile 1.5 milyon satmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kiimmmmmm ne derse desin nike denen paçoz pazar markası Forma işini YÜ-RÜ-TE-Mİ-YOR... Yönetim bence bu nike ile yapılan forma anlaşmasını bi gözden geçirmesi lazım... Adidasa Kurban olsun nike Kurban.. Adidasin tırnağı olamaz bu paçoz nike... Size Yemin ediyorum Yalansa sabahı görmim o kadar diyorum tam 8-9 kişiyiz gsli arkadaşlar olarak Forma bulamiyoruz forma.. Almaya üstümüze giymeye takıma destek vermek için almaya Forma bulamiyoruz.. Lanet olsun nike'a....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.