Heco ses sistemini kullanan arkadaslar deneyimlerini paylasabilirler mı acaba ve kullandıkları anfi modelini de söylerlerseniz sevinirim heco victa 600 almayı düşünüyorum
Yokmu kimsede :s
galiba pek kullanıcısı yok ben geçen sene MM de dinlemiştim celan serisini ben şahsen beğendim devamını getirmediler galiba.sinema için düşünüyorsanız victa idare eder 2ci eli pek yoktur haberiniz olsun
Heco çok çok iyidir sesine alıştığınız zaman sisteminizi değiştirdiğinizde afallayabilirsiniz...Ben Victa 700 kullandım....Tek kelimeyle şöyle söyleyeyim; Bu fiyata Rakipsiz.....Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz ama 600 değil 700 veya 701 alın...Jbl, Wharfedale, Pioneer, Jamo, Dali, Magnat, İnfinity, Klipsch vs...vs...kendi sınıfındaki rakiplerini her test ortamında kolaylıkla geride bırakmış rahat sürülebilen çok çok gövdeli ve hacimli detaylı hoparlörlerdir...
Giriş seviyesi olmasına rağmen ben Victa 700'den aldığım saksafon ve üflemeli enstrüman sesini hiçbirinden hala alamıyorum....Hele hele Celan,Aleva falan ciddi aşmış ürünler ama biraz pahalı olduklarından Türkiye'de tercih edilmiyorlar aynı fiyata b&w,klipsch,monitor audio gibi sıradan fabrikasyon ürünler almak varken niye HECO alsınlar ki ;) Almanyada HI-FI denince kan sular durur Focal fransada ne ise Dynaudio danimarkada ne ise Almanyada da Heco odur...