Şimdi Ara

Hecarim build arıyorum jungle için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir türlü jungle dönemiyorum tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim malum da free.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzz123 -- 7 Ağustos 2012; 15:29:24 >

• Ne gerek var DÖNMEYE yakma kendini dönme lütfe.
  • bot + 3 pot başla iyi yardım iste, blue dan başla,wolfler,wraithler,kırmızı sonra gank

build olarak benim build'im burda

wriggle's alıyorum çünkü hecarim'in Q'su bonus ad den yararlanıyor, ve q+w yeterli değil yavaş o yüzden wriggle's şart

rune olarak, As marks, armor seals, mr/per level glyphs ve movement speed quints kullanıyorum

as almamın nedeni wriggle's, isteyen ad de alabilir mark'ları o da viable
  • Bot olarak sadece hız veren bots of switness mıydı neydi onu alsak pasif ile birleşip daha iyi olmaz mı?
  • mastery'ler de 0/21/9 benim

def ve utility'de movement speed için gerekli mastery'lere veriyorum adlarını hatırlamıyorum şimdi

e ms quintleri de var, mr ve tenacity daha gerekli
  • Peki teşekkür ettim deniyorum bu buildi şimdi.
  • pull'suz denersen sustain sorunu çıkabilir, dediğim gibi iyi pull gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9-11-9 gidiyorum ben, gayet de başarılıyım. Kırmızı ArP ya da A.Speed, sarı armor, mavi MR per level, Quintler MS.

Binersin üstüne vurursun kırbacı.
  • Benim değişik fikirlerim var yalnız buna shurelya alsak pasifi ile birleşmez mi hiç deneyen oldu mu?
  • Niye birleşmesin ghost bile birleşirken? Ama pasif için shurelya yapılmaz. Gerçi ben de Philosopher stone yapıyorum ama Shurelya'ya çeviremeden oyun bitiyor. Hecarim iyidir, hastır. Hoşaf olmasına da mani yoktur. Pasifi öyle ahım şahım damage vermiyor. Bot+TForce+Force of Nature gayet güzel MS veriyor zaten. E basınca 610 küsür MS oluyor.
  • Bu buildle ben hep sonuç aldım +12 kill ve hep düşük ölme oranı oluyor üstelik hem takımı taşıyosun hemde sonlara doğru takımına asist verip yardımcı oluyosun.Yalnız 5-7 lvle kadar yani boots of speedle bloodrazoru kasmadan gank atma (tabi acil durum dışında) bunundışında her gankta en az 1-2 kill alırsın
    ve direk phantomu tamamlama zeal al oyun sonunda tamamla phantomu
    (Ayakkabı Boots of swiftness(pasiften dolayı) ya da beerseker olsun)

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk7 -- 7 Ağustos 2012; 17:12:07 >

• Armor +5 Pot ile başla. Zaten çok büyük bir sustaini olmadığından zor dönüyor. Bu yüzden her hecarim seçtiğimde düşman blueye gank atıyorum böylece takımda ister istemez hard pull moduna geçiyor. Wriggle rakibe göre defans ayakkabısı trinity force ardından full defans gidiyorum rakibe görede belki maw alıyorum.
  • armor +5 pot çok sevmem ya, bot + 3 pot daha iyi biraz riskli ama sonucunu alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 7 Ağustos 2012; 17:44:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

bot + 3 pot başla iyi yardım iste, blue dan başla,wolfler,wraithler,kırmızı sonra gank

wriggle's alıyorum çünkü hecarim'in Q'su bonus ad den yararlanıyor, ve q+w yeterli değil yavaş o yüzden wriggle's şart

rune olarak, As marks, armor seals, mr/per level glyphs ve movement speed quints kullanıyorum

Buildini yaptım gayet başarılı işe de yaradı son killi de base gidip kendimi öldürttüm.Süper noob bir solo top olmasına rağmen aldık maçı Ezreal sayesinde.Gankleri çok etkiliymiş bunu öğrendim fakat 1 vs 1 herosu değil.

http://www.lolking.net/summoner/euw/29471296#history

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

9-11-9 gidiyorum ben, gayet de başarılıyım. Kırmızı ArP ya da A.Speed, sarı armor, mavi MR per level, Quintler MS.

Binersin üstüne vurursun kırbacı.

29 level was here
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockername

quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

bot + 3 pot başla iyi yardım iste, blue dan başla,wolfler,wraithler,kırmızı sonra gank

Buildini yaptım gayet başarılı işe de yaradı son killi de base gidip kendimi öldürttüm.Süper noob bir solo top olmasına rağmen aldık maçı Ezreal sayesinde.Gankleri çok etkiliymiş bunu öğrendim fakat 1 vs 1 herosu değil.

http://www.lolking.net/summoner/euw/29471296#history

yakaladımmı ezen bi hero aslında fakat riven,darius,olaf,shyvana,fiora gibi hero'larla 1v1 atamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: rockername

Bir türlü jungle dönemiyorum tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim malum da free.

kardeşim hecarim jungleda şu ana kadar hiç fail olmadım.Kırmızılar ad , sarılar armor , Büyüklerden 2 si Ms 1 i ad , maviler m.resist per level.0-21-9 gidiyorum masteriesleri cloth armor + 5 potla yardırıyosun 3 lvlda ganglara baslaman lazım e ile adamları geri ittirmeye dikkat et bu çok önemli.swiftness bot + wriggle ardından phage ==> Trinity yapıyosun.Trinity ile zaten yeterince damage atacağın için asıl amacın ölmemek olmalı.Warmog's Amor + Atma's impaler ve son item olarak da ben Force of Nature tercih ediyorum gerek ms gerek oyundaki en çok m.resist veren item olmasıyla 1 numara ki ms verdiği için atack damage de veriyor.Son olarak wriggle satıp bloodthirster alabilirisn oyun uzarsa.

burdan hecarimle oynadığım oyunlara bakabilirsin ==>http://www.lolking.net/summoner/euw/23522760#history

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishPro -- 11 Ağustos 2012; 0:07:59 >

• Üstteki arkadaşı dinleme.
    Hecarim main junglerım.
    masteryler 9-12-9 olcak ofansiften arpen ad falan alıcaksın
    dedanstan hp regenarmor mr
    utilittden recall buff ms mana regen
    ghost güçlendiren mastery yede ver
    runeler
    arpen mark
    Flat armor seal
    Mr per level glyph
    Ms quint x3
    build
    wriggle
    Mercury
    Triforce
    randuin
    MoM
    frozen heart
    Wriggle satıp banshee yada ga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armor pot, Mobility, HOG, Trinity, Shurelya devamı kafana göre speedinden mümkün olduğunca yararlanmaya bakacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 11 Ağustos 2012; 0:05:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Üstteki arkadaşı dinleme.
    Hecarim main junglerım.
    masteryler 9-12-9 olcak ofansiften arpen ad falan alıcaksın
    dedanstan hp regenarmor mr
    utilittden recall buff ms mana regen
    ghost güçlendiren mastery yede ver
    runeler
    arpen mark
    Flat armor seal
    Mr per level glyph
    Ms quint x3
    build
    wriggle
    Mercury
    Triforce
    randuin
    MoM
    frozen heart
    Wriggle satıp banshee yada ga

Üstteki arkadaşı dinleme sonuç koyda görelim pro kardeşim :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.