Şimdi Ara

Heavy Rain donma sorunu(makine kilitlenmesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 gündür oynuyorum ve 2 kere bitirdim farklı modlarda. 4 seferin 4ünde de kilitlendi makina. Makinamda hiç bir oyunda kilitlenmedi. Unchearted sorunlu derler onda bile bir sorun yaşamadım. Ama bu oyun çok canımı sıktı. Diskte mi problem acaba. Aynı sorunu yaşayan varmı ona göre oyunu aldığım yerle görüşeceğim.
    Bu arada ps3 hiç ısınmıyor, bir çok oyunda yanıyor makina tık yok. Bunda hiç ısıma yok ama donma var.
    Acele yardım lütfen...

• Olur öyle

Herkeste oluyor oyun çıktıktan sonra bir update ile düzeltilebilir kanımca ayrıca donma yaşamak istemiyorsan sign out ol
  • şuana kadar benim ps kitlenmedi ama kitlenmeside normal gibi geliyo bana çünkü bilgisayardada oyun oynandıgı zaman kitlenebiliyo..her oyundamı yapıyo yoksa heavy rain de mi
  • Yukarıda da yazdığım gibi diğer oyunlarımda kitlenmedi.
    sign out konumda da denedim. Yine de takıldı.
    Bu oyunca pc smooth özelliği açıkmı kapalımı olmalı?
  • oyunu tavsiye edermisin?nasıl?
  • PS3 TE OYNİCANIZ EN İİYİ OYUNLARDAN BİRİSİ SAKIN KAÇIRMAYIN

PSN YE SİGN İN OLMADAN OYNAYIN UPDATE TEN SONRA

ZATEN ONLİİNE OLMADIĞI İÇİN

KİTLENMEZ
  • Kilitlenme sorunu hiç yaşamadım sadece oyun esnasında psn listeme bakmaya çalıştığımda çok yavaş işlem yapıyordu cihaz o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ghost of Tsushima ses sorunu?
    7 ay önce açıldı
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir sefer bende de çakılma oldu..
  • Bende de başlarda, oyun parkında, atlı karıncalı bölümde üşüdü ve dondu oyun 1 kere..
  • evet, bende de oluyor, sanırım bu kronik bir sorun , o sebep le sorun etmeye gerek yok..... cihazınızın ayarlarıyla oynamayınız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanrıkut

Arkadaşlar 4 gündür oynuyorum ve 2 kere bitirdim farklı modlarda. 4 seferin 4ünde de kilitlendi makina. Makinamda hiç bir oyunda kilitlenmedi. Unchearted sorunlu derler onda bile bir sorun yaşamadım. Ama bu oyun çok canımı sıktı. Diskte mi problem acaba. Aynı sorunu yaşayan varmı ona göre oyunu aldığım yerle görüşeceğim.
    Bu arada ps3 hiç ısınmıyor, bir çok oyunda yanıyor makina tık yok. Bunda hiç ısıma yok ama donma var.
    Acele yardım lütfen...

Bende yükleme esnasında makine 2 kere kilitlendi........bir önceki chapter dan başladım......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 24 Şubat 2010; 11:53:37 >
  • bende 1 kere kitlendi

sonra nedense hiç kitlenmedi

hemen update gelir zaten
  • bende de oynarken kitlendi kaldı makine sonra kapattıp açtım kaldığım yerden devam ettim.. ama nedense oyun sırasında felan sanki pc'ler oyunu kaldırmaz kitler oynar ya takıla takıla oyun bazen öyle oluyor takıla takıla oynuyor özellikle loading ekranlarında çok yapıyor hiçbir oyunda yapmıyor böyle birşey..

sanırım ps3 heavy rain'i kaldırmıyor
  • Bir tek bende olmuyormuş ya içim rahatladı
    Güncellemeyi indirdikten sonra oldu olan zaten keşke indirmeseydim...

Oyun çok güzel ama kesinlikle tavsiye ederim. 3 kere bitirdim seçimlere göre değişiyor oyun ondan bir çok kere oynayabilirsin...
  • Güncellemesiz oynarken bi kere saçma bi yerde kilitlendi. Makinayı kapatıp açtım aynen devam ediyorum. Eğer bi daha kilitlenirse update yapıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.