Şimdi Ara

Heavy Rain bonus bölüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşalar acaba heavy rain'in bonus bölümüne sahip olan bana pmden psn'sini paylalabilir mi?Gerçekten hesaba herhangi bir zarar vermicem.Birde eğer biri paylaşırsa hesaba girip işimi hallettikten sonra hesabı nasıl silicem?

• PSN üzerinden indiriliyor.Oyunun bonus content bölümünde var.Adı da The Taxidermist mi ne.Bölümsoucanavarından bakabilirsin
    Samsung 32B530 Full HD | Xbox 360 Elite | PS4 | iPhone 6 64GB | PC: i5 2400 - Asus DirectCU II GTX 670 - 16GB DDR3 1600 mhz ram
    Gaming Since Forever®
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulture.

walla kimsenin dlcyi paylaşcanı sanmam ama varsa öle cömert biri benim içinde çok ii olurdu :D

bende sanmıyorm merak ettimm
    Play Station 3 Slim 120 Gb Ntsc-U, Xbox 360 Pal, Lenovo Y560, Toshiba P300 26L, Samsung LG 42LW4500 Tv, Logitech Z5500, İphone 4 32 Gb, İpad2 16 Gb Wi-Fi, Nikon D300, Sigma 24-70 F2.8, Nikon 50mm F1.8, Sigma 70-300
  • Bonus falan değil bildiğiniz parayla satılan DLC (ek bölüm), öyle normal bir bölüm de değil duyduklarıma göre her bir DLC yaklaşık bir saat veya üzeri oynanış süresine sahip olacakmış (ne kadar doğrudur bilemem). Oyun için daha birçok DLC gelecek. Kimsenin parayla satın alıp paylaşmasını beklemeyin (zaten diğer PSN oyun ve DLCleri gibi 5 kullanım veya indirme hakkı vardır), yani biri sizinle paylaşsa bir hakkı gitmiş olur. Oynamak istiyorsanız para verip PSN'den satın almanız gerekiyor (şahsen ben öyle yapacağım).

Edit: Söylemeyi unuttum Collector's Edition alırsanız içinden bu DLC'yi ücretsiz indirebilmek için kod çıkıyor ama o da sadece bir seferlik (sonraki DLCler için yine para ödemek gerekli).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 15 Mart 2010; 0:40:34 >
    Daha Fazla Göster
  • Ben oynadim bu yan Hikayeyi. Bastan sona toplam suresi yarim saat tutar iyi kotu, tabi secimlerinize gore bu sure 15-20 dakikada surebilir 5 farkli son var seciminize gore bu sonlara ulasabiliyorsunuz, ilk oynadigimda gercekten oldukca gerildim. Yalniz bicilen fiyatin fazla oldugunu dusunuyorum 5$ gibi bir meblag biraz fazla bana kalirsa ve bunun gibi kac tane yan hikaye gelicek onuda merak ediyorum. Paylasim konusuna gelirse, paylasim yapmadigimida bildireyim, uzgunum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.