Şimdi Ara

HEARTS OF IRON II : DOOMSDAY

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun nasıl oynandığını tüm ayrıntılarıyla anlatır mısınız?

• Oyunun ayrıntılı bir Tutorial kısmı mevcut ordan öğrenebilirsin. Ha eğer ingilizcem yok anlamıyorum diyorsan hiç başlama bu oyuna
  • ing. im ii olmasına ragmen anlamadıım noktalar var hic baslama derim cok zor oyun ama aynı anda super detaylı yapılmıs guzel bi oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: crushing1

Bu oyunun nasıl oynandığını tüm ayrıntılarıyla anlatır mısınız?

yanına bir ingilizce sözlük al ve karıştır dur
    Yoksa çözemessin bu oyunu ama bulduklarını da bir kağıda not et.
    Yanlık ingilizceden başka mantık gerektiren bir oyun cümleleri türkçeye çevirirken en yalın halleriyle çevirme yoksa
    anlamlar karışır.Yani benim ingilizcem iyi olmasına rağmen bir çok noktada bayağa terledim

Ha bu arada forumda aynı konu var biraz araştıralım topic açarken

• 2 kere baştan sona tutoriali.sonra 2 3 single player denemesinden sonra herşeyi öğreniyon eğer iyi bir ingilizceye sahpsen öğrenirsin.
  • zalimtr ye katılıyorum hiç bişey bilmiyordu ama 2 güne öğrendi şimdi süper oynuyor.bana yetişti sayılır
    bu oyunu benden iyi oynayan yok.beni bilen bilir.
    ben kırmızılarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWDEATH -- 3 Ağustos 2006; 21:31:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NEWDEATH

zalimtr ye katılıyorum hiç bişey bilmiyordu ama 2 güne öğrendi şimdi süper oynuyor.bana yetişti sayılır
    ben kırmızılarım

bazı temel bilgileri paylaşırsanız sevinirim bu arada ingilizce orta seviye

atak yapmayı diplomasiyi falan öğrendim ama başka bişey anlamadım fabrika olayını falan.Pm den biraz yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arada newdeath yine banlanma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hearts of iron II
    19 yıl önce açıldı
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Örneğin ben ingiltere yi aldım 8-9 ülke birleştik sovyetler birliğini alt edemedik adam nükleer bomba falan atıyo.Teknolojimizi falan nasıl geliştiricez?Fabrikayı nasıl kurcaz?Savaş açtığım halde neden düşmana saldıramadığım oluyo? bu gibi konularda yardım eder misiniz?
  • daha banlanmam
    zalimtr sağolsun baya bi taktik verdi.abd yi yenemiyodum arkadaş oyuna başlamadığı zaman bir iki taktik verdi ,onun dediklerini yaptım abd manda ve himayemi kabul etti.artık beni kimse durduramaz
    quote:

Orjinalden alıntı: crushing1

quote:

zalimtr ye katılıyorum hiç bişey bilmiyordu ama 2 güne öğrendi şimdi süper oynuyor.bana yetişti sayılır
    ben kırmızılarım

bazı temel bilgileri paylaşırsanız sevinirim bu arada ingilizce orta seviye

atak yapmayı diplomasiyi falan öğrendim ama başka bişey anlamadım fabrika olayını falan.Pm den biraz yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arada newdeath yine banlanma

bak şimdi yukarda teknoloji sekmesini seç ordan geliştirmek istediğin konuyuda seçtikten sonra sıra research team ı seçmeye geldi.o işaretlere bakarak en uygununu en çok kesişenini seç.fabrika içinse bi tane sehrin üstüne tıkla solda açılan sütunun altında fabrika resmi var ona bas.
    ama tutorialı zalimtr nin dediği gibi 2 3 kere oyna ancak öğrenirsinbirde herşeyi oku yoksa anlamassın.KÜÇÜKLERDEN BŞLAYIN SONRA RUSYAYA GİRİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWDEATH -- 3 Ağustos 2006; 22:21:06 >

• EH İŞTE 4 TE 3 NÜ ALDIM DÜNYANIN
    quote:

ben kırmızılarım

• quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

EH İŞTE 4 TE 3 NÜ ALDIM DÜNYANIN
    quote:

ben kırmızılarım

vay be nasıl öğrendin 2 günde gerçi ben 3 saat oynadım toplam japonyayla uzakdoğuyu alabildim sadece bi de ssbc nin kuzey doğusunu.anlatın şu oyunun püf noktalarını rastgele saldırıyorum ben ancak.

• topraklarıma göz dikmiş...acaba kim ald 3/4 ü
  • muse bi daha banlanma sende newdeath sizler bize lazımsınız ya bnde yeni başladımda acaip kötüyüm oyunda sscb yi aldım estonyaya yeniliom nedense annamadım gitti yaa
  • muse taktik istiyonmu la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 4 Ağustos 2006; 21:54:37 >
  • arkadaşlar konuşmalariiza bakilirsa cok az sey biliosunuz valla ben 2 senedeir oynuyorum bunu bilmedigim cok az sey kaldi onlarida ögrenirim yakinda (: bi sorunuz olursa buraya yaza bilirsiniz elimden geldigince bilgi vermeye çalişirim arkasaş oraya resim koymus sovyetleri alipta oynamican bu oyunu türkiyeyi al biraz zorlan sowyetler hiç bişey ben hiç şifresiz sowywtlweri aldim türkiyeyle tabi alm lerin yardimiyla.... neyse istediginiz şeyi sora bilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanhüseyin

arkadaşlar konuşmalariiza bakilirsa cok az sey biliosunuz valla ben 2 senedeir oynuyorum bunu bilmedigim cok az sey kaldi onlarida ögrenirim yakinda (: bi sorunuz olursa buraya yaza bilirsiniz elimden geldigince bilgi vermeye çalişirim arkasaş oraya resim koymus sovyetleri alipta oynamican bu oyunu türkiyeyi al biraz zorlan sowyetler hiç bişey ben hiç şifresiz sowywtlweri aldim türkiyeyle tabi alm lerin yardimiyla.... neyse istediginiz şeyi sora bilirsiniz

bu oyun 7 aylık diye biliyorum
  • hasanhüseyin,

ben birine saldrıdığımda asker sayım onların 9 katı olmadan yenemiyorum neden acaba?

gemiye adam koyup karşı kıyıda indirme olayı nasıl oluyo?

9 nükleer bomba yaptım ama hiçbirini kullanamadım nasıl kullanılıyo?
  • baştan söliyim bu oyun 7 aylik degil bu nunu hoi 1 ide vardi ben suan son versiyonunu oynuyorum doomsday i ilk önce atom bombasini atman için stragetic bombertmend yaptirman lazim bu ucak a tıkladiginda atom bomban varsa ucakta bi işaret cikicak ona basip bombayi ucaga yükle ama nasil atilcajk bilmiyorum teknoliji yapman lazim .....2 . si teknoloji den (land docrine)ye gelip oradaki teknolojileri yapmalisin ki adamlarinin gücü artsin bak askere tıkladiginda 2 tane ibre var düz uzun bunlardan soldaki asker sayisini ve araçlarin durumunu belirtir sagdaki ise adamlarin cephane sayisi ve ruhsal durumunu belirtir sodaki ibre cok önemli işte teknolojileri geliştirdikçe bu ibre artar örneyin teknolojide ( unit organisation bonus +10% ) gibi şeyler yazar bunlar durumunu güclendirir bunu dişinda teknoloji bölümünden(infantr) ye girip ordan ürettigin askerlerin updatesini yap onun dişinda endrüstri bölümünde suppli il ilgili updateler var onlarida yap birliklerine daha yüksek sayida cephane gider böylece ve son olarak birliklerine brigade ekle yani yopcu birligi ve bu birliklerinde updatsini yap ben enson topcu birliginin updatesini yaptigimda ekledigim her üniteye +8 hard attack verdi bu da ordunun manyak güçlü yapar ve ordunun ikmal yolu cok önemli eyer yollar % 90 seviyesindeyse orduya daha hizli ve yüksek sayida cephane gider ve ordu daha cabuk yenilenir....başka sorun varsa yada atladigim bi yer varsa sora bilirsiniz...

• gemiye adam bindirip indirmek için tp lerini limana koy mesela 2 tp varsa 2 tanede piyade koy ondan sonra gemşlere tıkla ve cikartma yapmak istedigin yere tıkla açlan menude tam işngilizcesini unttum ama ambitious assoult var ona tıkla ve bekle askerler karaya cikacaktir ama tp lerin rangesi yetmedigi yerlere gidemessin birsey daha eyer gemi adamlari çikarmiyosa gemiye tıkla sol altta çikartma işareti var ona bir kere tıkla askarler geminin üstünde belirecek askerlere tıkla ve karata yönlendir ....
  • ya banada yardım edin anlamadım bi türlü bn bu oyunu rome medieval rise ofnations daha profesyonel bu oyun yoqsa şimdiye bitirmiştim oyunu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.