knight online denilen oyun nedeniyle bakamadım sorularınız varsa yazın vaya pm pls
Bu oyunu nerden bulabiliriz?
u oyunu bi siteden indire bilirsin 5 bölüm yapmişlar ama oyun direk kurulu paketlendii için yeni pach leri yükliyemiyosunwww.ripgamez.com burdan o oyunu bula bilrisni ben buradan indirdim
muse pm in var
Ben bu oyundan hıc haz etmedım
ewt soruorum sorumu asker sayım estonyadan fazla olmasına rağmen onlar iki yada üç bn yedi nedense yeniliom ayrıca bide kendi askerini seçip kendi şehrine sağ tıkladıında bişi çıkıo reserves anti partisan duty die iki seçenek war onlarında ne işe yaradıını annamadım bana annatırsanız sewinirim
yukarida asker lerin neden yenildigini yazdim + olarak askerler başkenti diyer kentlerden daha iyi savunurlar dedigin seçeneklere gelirsek anti partisan duty o şehirdeki ayaklanma hareketlerini azaltir ama bunu işgal ettigin yerlerde yapman daha mantikli çünkü ana vatanda ayaklanma olmasi cok zor ama işgal ettigin yerlerde cok fazla ayaklanma oluyo reserve ise ordunun orada sadece dinlenmesi hiç bişey yapmaz yani ve ayaklanmalari azltmak için garrnison en iyisi garnison a + olarak polis ekleyin daha ii oluyo mesela bi yerdeki ayaklanmayi 0 a indirmek için 7-8 piyade koymak yerine ki ancak indire biliolar bunu yerine bir garnison koyar va anti partisan duty i seçerseniz ayaklanma direk 0 a düşüo...
abi sorularım size çok acemice gelebilir lütfen kusura bakmayın nede olsa daha yeniyim teknoloji bölümünde işte o land doctrine fln onlarda basic early fln warya onlara tıklıom onların işleve konulabilmesi için üzerinden biraz zaman mı geçmesi lzm geçmesi lzm bide yanda team select die bişi war ondada teknoloji ile ilgili gelişimler lermi yapılıor?
arkadaş diyelim bi teknolojiyi seçtin sag taraftada teknoloji takimlari var teknolojinin cabuk yapalila bilöesi için skill i en yüksek olani seçmelisin bunun yaninda teknolojiye tıkladiginda yeşil kutucuklar cıkacak yapmak istedigin teknoloji ile yaptirdigin teknoloji takimlarinin uyuşmasi lazim ki daha cabuk yapabilsinteknoloji takimlarindan hangisinde daha fazla yeşil kutucuk varsa ona yaptir o tekmolojiyi ..... sonra teknoloji bittiginde sana haber verilcek meela orduyla ilgili bi teknolo ji yaptin bi kadame geliştirdin yükseltilecek ordu sayisi ne kadar fazlaysa o kadar uzun sürecek; production bölümüne gel orada upgrade li bi bölüm var en altta orada ünitelerinin geliştirilmesi için ne kadar ıc gerektigi yazili onun ayarla ve bekle belli zaman araliklariyla uniteler geliştirilecek her geliştirilen ünite de oyun sana haber verecek ....
alican bak şimdi teknoloji bölümünde ilk önce skill ve kesişen yeteneklere bakıcan. sonra en çok kesişeni seçiceksin.ordaki infantary(her neyse) bölümünden parlak olan lardan birine basıcan ve start project(salla gitsin) e basıcan bi kaç saat(gerçek saat olarak) tamamlanacak ve askerlerin güçlenecek.Ben İtalyayla fransızların desteğiyle 40 tane ordumlar 15 ordulu isviçreyi zor aldım teknolojim zayıfken.İlk iş olarak teknolojiyi geliştirecen
tüh yaa geç kalmışım
crushing senle bi multipalyer yapalim arkadaşim yapacak adam bulamiyorum..????
quote:
Orjinalden alıntı: hasanhüseyin
crushing senle bi multipalyer yapalim arkadaşim yapacak adam bulamiyorum..????
nası yapcaz?
ama sen daha 4. gündesin baba biraz daha oyna irtibati kesmeyelim yine burda yazariz sen hazirlan bana hebr ver burdan ok bi kaç adam daha bulup yapalim öesela 2vs 2 ii olr
Team 1 Team 2
1.crushing1 hasanhüseyin muse670 zalimtr
2.crushing1 muse670 hasanhüseyin zalimtr
3.crushing1 muse670 zalimtr hasanhüseyin
muse ve zalim kabul ederlerse böyle yapabiliriz
olur ama ben editörden su an kendi seconari omu yaptim onu oynuyorum bitince yapartiz
quote:
Orjinalden alıntı: hasanhüseyin
olur ama ben editörden su an kendi seconari omu yaptim onu oynuyorum bitince yapartiz
Tamam sen bana pm atarsın
quote:
Orjinalden alıntı: crushing1
Team 1 Team 2
1.crushing1 hasanhüseyin muse670 zalimtr
2.crushing1 muse670 hasanhüseyin zalimtr
3.crushing1 muse670 zalimtr hasanhüseyin
muse ve zalim kabul ederlerse böyle yapabiliriz
ne bu ben bişi anlamadım_?
quote:
Orjinalden alıntı: MUSE670
quote: