Şimdi Ara

HEARTS OF IRON II : DOOMSDAY (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yapalım da çook uzun sürer ve bitmez..çünkü duyduğuma göre gerçek zamanlı..1 saniye=1 saniye
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUSE670

yapalım da çook uzun sürer ve bitmez..çünkü duyduğuma göre gerçek zamanlı..1 saniye=1 saniye

• crushing ingiliz ce biliyomusun biliyosan bana yardim edermisin oyunu turkçe yapiyorum baya ilerledim ama cok dosya var birazinida sen halldersin
  • HOOP BEYLER BENSIZ HOI2 OLURMU BU ARADA KARDES BENİM İNGİLİZCE İİDİR 3-4 PROGRAM TURKCELESTRDM VE CİV4 UN YARISINI TURKCE YAPMISTK YARDIM EDERM BEN MULTİPLAYER NE ZMAN
  • arkadaslar öcelikle bişi diyeyim bu oyunu oynucaksanız rusya amerika almanya falan bu ilkelerle dğil türkiye gibi yunanistan bulgaristan romanya gibi ülkelerle oynayın o zaman dünyayı bu kadar kolay ele geciremiyeceksiniz rusyayı secip oyun bitiren arkadaslar fabrikavs.. hemen yapılır türkiyede teknoloji geliştirmek için ne kadar bekliceksiniz görürsünüz oyunu tamamen bilmesemde 2.gün oldu baya ii bi oyun ayrıntılı ancak teknoloji bölümünde bazı aksaklıklar yasıyom ayrıntili biçim de kim anlatabilir. bide arada sırada gelen haberler uzman bi ing. istiyo ben gelişi güzel işaretliyom tabi o anda yaptığınız secenege göre ekonomi sıfırlanıyo bu noktalarda takılıom oyunun türkçe yamasını bulan bi zahmet haber versin...
  • şansa bak ben bır turlu bulamadım bu oyunu
  • ne oyunmuş buda beee
  • abicim bana yardım et ya bende indirdim ama kuramıyorum
  • Oyun çok süper. Geçen perşembe günü yükledim, ctesi günü oyunun çoğunu anladım.
    Multi oynamak isterim. Msn: barisdincht@hotmail.com
  • Geçen gün HOI Doomsday indirdim netten.Oyunu kurdum güzel güzel çalıştı.Ama bir müddet sonra fark ettimki donanma üniteleri upgrade olmuyor.Productionda gerekli bir şey yazmıyor.Destroyerlerim,cruiserlarım aynen kalıyor.Ama diğer kara,hava üniteleri upgrade oluyor.Herhangi bir fix mi lazım acaba?
  • oyunun kendi sitesinden 1.2 patchini kurdun mu?
  • arkadaslar bu oyunu burda gördügümden beri oynuyorum bütün herseyini çözdüm ama tabiki tecrübe ve hiz lazim o da oynadikca olur,oyun zor ama zevkli.yalniz bu oyunda en sevmedigim nokta birimler cok gec cikiyo,yani örnek bi infantry division yapiyosunuz oyunu below normal de oynuyosaniz 2 saate anca cikiyo,1936 dan 1939 a kadar sirf batida fransa sinirini emniyete almak icin bile ordu basacak kadar zaman yok birakin doguda saldiri yapmayi.o yüzden ben bu oyunun sadece ve sadece üretimi arttiracak bi sifresi hilesi varmi onu ögrenmek istiyorum,yani örnek bi ucak bastigimda hemen ciksin hemen cikmasada 2-3 günde ciksin en azindan.yoksa kafayi yicem.cevaplarinizi bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucretia

Geçen gün HOI Doomsday indirdim netten.Oyunu kurdum güzel güzel çalıştı.Ama bir müddet sonra fark ettimki donanma üniteleri upgrade olmuyor.Productionda gerekli bir şey yazmıyor.Destroyerlerim,cruiserlarım aynen kalıyor.Ama diğer kara,hava üniteleri upgrade oluyor.Herhangi bir fix mi lazım acaba?

yok değil o prodectiondan ayarlanıo upgrade ve üretim...orda ayarlanan şeyler var ya yazar orda zaten hangisi ubgrade hangisi consumer good die ordan ayarlıon
    @LaVidaEspera
    demekki sen bu oyunu o kadar öğrenememişin...fransa sınırına 5 tane tümen koysanız yyeter adamlar saldırmıolar ki!ilk polonyayı ilhak et sorra fransayı..fransaya saldırmadıkç onlarda sana saldırmıolar!onun için batı sınırın güvende sayılır 1941 den sorrada sen saldırcaksın fransayı ilhak etmek için

• ya kafama bırsey takıldı....bı ulkeyı puppet yapınca onun ıc lerının gelırı falan bıze gelmıo mu?
  • ya ben 1939 dayim ve polonyayla cekoslavakyaya girdim.macaristanda benle beraber savasa girdi.cekleri bitirdim polonyayla ugrasiyorum.batida fransa sinirinda her bölgede en az 3 birlik var,ama adamlar bana savas ilan ettiler hem ingiltere hem fransa ben onlara saldirmadim..o yüzden eger varsa su askerler nasil cabk sekilde üretilir onu ögrenmek istiyorum.sadece bunun hilesi yok mu ya da kolay bi yolu.
  • nıy ebu kadar hıleye meraklısınız anlamam kı...bı sekılde ıdare etmeye calısın..onunuzde 3 yol war...

1-plonyayı bıtırmek o sırada batıda sadece defans yapıp adamları oyalamak
    2-polonyayı daha yavas bıtırırım deyıp bırlıklerın yarısını batıya aktarmak
    3-batıdakı bırlıklerı en saglam sekılde kullanmayı bılıyorsan bıraz defans yapmak gerısını kuzeyden belcıka hollanda uzerınden fransaya yollamak...

1-en mantıklısı once polonyayı bıtır sora hepsını batıya yolla kuzeyden dolas..

ılerıde en buyuk sorunun manpower olacak o zamanda mı hıle ısteyeceksın?
    hangı mantık kabul ederkı dunyada heryerde savasırken onlara destek olsun ayrıca asker yetıstırmek olsun ınsan kaynagı yeterlı olur...
  • Yok arkadaşlar sorun benden kaynaklanmıyor.1.2 patch var.Üstelik deniz üniteleri dışında bütün her şey upgrade oluyor.Teknolojilerini geliştiriyorum.Ardından production kısmında istenen rakam yazıyor normal olarak ona göre ayarlıyorum ve upgrade oluyorlar.
    Ama Naval ünitelerinde teknolojiyi geliştirmeme rağmen Production kısmında ve ordaki ugrade kısmında bir rakam yazmıyor.Sadece ''0'' yazıyor.Eski gemiler aynen kalıyor.Ancak yeniden üretimde basarsam yeni modeller çıkıyor.Sanırım bir dosya eksik ama hangisi bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.