Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (946. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.586
Cevap
69
Favori
688.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben brode ipucu vermiş zaten tahmine gerek yok

If a card was going to be changed, it wouldn't be Patches the Pirate. Small-Time Buccaneer is "probably the bigger issue".

legendary nerflenmesi zorda kalmadıkça yapmıyorlar öyle bir dust iadesi blizzard için fazla
  • Şu dust isini biri aciklayabilirmi??

Cogu karta sahibim yok olacaklarsa dustluyayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hani card backlerin sonunda en arkada guzel kart arkalari varya blizzard 2014-5-6 falan yazqnlar onlari alabilmek icin blizzcon bileti almak yeterlimi(bikiyorum gecmis yillari alsmiyacwgimi soruyorum sadece onumuzdeki yillar icin) yani illa blizzcona gitmek zorundamiyim onu soruyorum(200 dolar bi bilet para)

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Daha açık yazarsaniz yardimci olabiliriz kim gidiyo loe brm Grand Tournament mi hocam yarin ola hayrola gidince toz yaparsiniz baktiniz kartlarinizin cogu wildda kalir wild gecersiniz acele etmeyin ne zaman gidece sorusunun cevabi ise bu yilin gelecek ilk adventure u ile yani mart nisan gibi iyi gunler

• Şu patches piratenün girmediği deste kalmayacak heralde druide bile girmiş wildde gerçi adamlar aşmış egg druid güzelmiş bu arada wilddeki

• ladderdaki ender cwlardan birine karşı biraz şanslı bir discover yaptığımda :P

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 3 Şubat 2017; 1:57:56 >
  • Ay sonu nerfler gelebilirmiş

• Challenge a friend görevi için arkadaş arıyorum isteyenler ekleyebilir.
    Berk711#2681
  • 2. Madam goya çıktı white eyes çıkmayacak galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumblapinta -- 4 Şubat 2017; 0:0:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

2. Madam goya çıktı white eyes çıkmayacak galiba.

Priest oynuyorsaniz adamin minyonunu 1 turnluge calan herhangi bir kartla calip (gerekirse oncesinde oint size atip) madam goya ile o minyoni bir nevi entomblaya bilirsiniz

• DarthSethius kullanıcısına yanıt
    Onun yerine brewmaster ile kartı direk eline alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

Onun yerine brewmaster ile kartı direk eline alabilirsin

Madam goya ile 10 tane brewnaster yapabilecegimizi dusunursek damn man

• Jade druid cidden guclu fakat aggro desteler icin doomsayer koyulmali ve early biraz sansa bakiyor

Kart cekmek icin en iyisi de auctioneer ile wild growth atmak bence

• 10 maçın 5i shaman 4ü warrior sıktı ya

• Oyunun temeli saçma zaten Jade falan bunlar ne? Blizzard'a yakıştıramıyorum böyle saçma bir oyunu.

Warrior dediğin Fury olur.Vereceksin eline SM'yi, salacaksın Arathi ovalarına katliam yapsın.

Olmamış bu oyun kapatın baştan yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JARED LET0

Oyunun temeli saçma zaten Jade falan bunlar ne? Blizzard'a yakıştıramıyorum böyle saçma bir oyunu.

Warrior dediğin Fury olur.Vereceksin eline SM'yi, salacaksın Arathi ovalarına katliam yapsın.

Ticket atalım senin bu mesajı

• quote:

Orijinalden alıntı: JARED LET0

Oyunun temeli saçma zaten Jade falan bunlar ne? Blizzard'a yakıştıramıyorum böyle saçma bir oyunu.

Ben de boomkin alıp soykırım yapmak isterdim

• wildda egg druid yine popüler olmuş arada geliyor tam kanser boardu temizlemiyorsun roar atıp kesiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

wildda egg druid yine popüler olmuş arada geliyor tam kanser boardu temizlemiyorsun roar atıp kesiyor.

Onada patces lazım ne yazıkki

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

wildda egg druid yine popüler olmuş arada geliyor tam kanser boardu temizlemiyorsun roar atıp kesiyor.

Evet oynayanlardan biride benim yalnız benimkisi biraz farm biraz keyif amaçlı. Zaten ahım şahım bi destede değil rank 20-15 arası gider. Bu egg versiyonundan rogue ve paladin de yaptım hem düşük bütçeli ve oynanış olarak bence oldukça zevkli. Şimdi şu metada pirate warriorlar ve aggro şamanlar duruken kanser demek bence biraz ağır olur, olsa olsa kansercik olur.
  • 
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.