Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (947. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.586
Cevap
69
Favori
687.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    son 70 winim var golden warlocka renolock oynarken geliyor kafayı yiyorum. herkes destesini zaten pirate'a göre yapıyor. renolocklarda sylvanas, shadowflame oynanmıyor. fibonacci son cw listesinde sylvanas ve elise vs. çıkarmış.
  • Felurian kullanıcısına yanıt
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdas11 -- 27 Ağustos 2020; 4:14:36 >
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

oyuna 1 haftadır bilgisayardan bağlanamıyorum. bu hatayı alıyorum. internette çözümlere baktım ama fayda etmedi. aynı veya benzer sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ?
  • Merhabalar, 3 4 aydir dogru durust hs oynamadim. Dustim ve yeterli koleksiyonum var. Eglenceli bir priest decki onerebilir misiniz denediklerinizden? Hearthpwndan baktim az cok ama sizden yorum almak istiyorum. Priest 240 win mi neymis onu da golden yapayim diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deste olmayınca yenmek imkansız onun içinde para basmak lazım

Bliz milleti nasıl soyacanı iyi biliyor

• Meshhead kullanıcısına yanıt
    Metada ki tek priest decki dragon o da agrolar kötü çekince iş görüyor agroolar iyi çektiğinde o bile baş edemiyor bide nisanda en çok darbeyi priest yiyecek gübime geliyor dragon sinerjisi olan iki tauntu gidiyor savunmasız kalacak resmen priest

Disguised Toast'un "Djinni Priest" destesi var. İzlemesi çok zevkli ama oynama için bir şey söyleyemem. OTK destesi.
  • Makarnacı321 M kullanıcısına yanıt
    yeni oyuncular oyunda tutulsun diye zaten pirate metası getirdiler. pirate warriorda sadece 2 craft legi var (leeroy,patches) pahalı diyebilirsin ama sonuçta hs yeni bir oyun değil face hunter gibi 500 dustluk deste metada olmaz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 6 Şubat 2017; 21:52:8 >
  • Yeni adventure sizdirilmis diyolar

Purify Priest. Oynarken çok eğleniyorum. Rusher arkadaşlar tauntları görünce pes ediyorlar genellikle
    İlk gördüğüm linki bulamadım, şöyle vereyim

HearthPwn
    Un'Goro SilenceWall - Silence Priest - Hearthstone Decks
    http://www.hearthpwn.com/decks/730659-msg-silencewall

• quote:

Orijinalden alıntı: DgnByz

Purify Priest. Oynarken çok eğleniyorum. Rusher arkadaşlar tauntları görünce pes ediyorlar genellikle
    İlk gördüğüm linki bulamadım, şöyle vereyim

http://www.hearthpwn.com/decks/730659-msg-silencewall

İkinci shambles yerine ne koyabilirim

• Tarıkacı T kullanıcısına yanıt
    Manipulator en iyi alternatifi
  • DarthSethius kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: DgnByz

Manipulator en iyi alternatifi

O da yok tek manipulator var craft etmeyede elim gitmiyor meta dışı bi deck e

• Ne yaparsan yapayim rank 19'dan yukari cikamiyorum.

Sanirim iyi bir oyuncu degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Ne yaparsan yapayim rank 19'dan yukari cikamiyorum.

Sanirim iyi bir oyuncu degilim.

Pirate warrior oyna manan neye yetiyorsa her tur onu oyna.Value alıcam diye kart bekletme ne varsa adamın kafaya vur en az rank 10 garantili.

• 4 maç üst üste iğrenç bir şekilde draw yüzünden kaybettikten sonra gelen adam.Tamam ezilecez de böyle 2.tur mu olur.pirate warrior görse eğilip af diler.Gel de tilt olma

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Edit:Citizene selamlar turkiyenin en buyuk forum sitesi ama resim yuklerken 4 farklı siteden yuklemek zorunda kaldım.Bir gün resim yüklenmez bir gün sayfa açılmaz bir gün site çöker bi düzeltemediniz siteyi 15 yıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumblapinta -- 8 Şubat 2017; 0:20:48 >

• S.McManaman kullanıcısına yanıt
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdas11 -- 27 Ağustos 2020; 4:14:56 >
  • leeroy için dust biriktiriyodum tavern packinden çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 9 Şubat 2017; 16:0:26 >
  • İlk defa golden legendary, tavern packinden geldi.

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 11 Şubat 2017; 22:49:33 >
  • 
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.