Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.584
Cevap
69
Favori
684.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once thalnos sonra onu huhuranla deathratle ini calistirdim ve powershot cektim bu kombo sayesinde kazandim control prieste karsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Craft etmeli mi yani

• Thalnos'un yerini Kobold Geomancer ile doldurabilirsiniz hocam. Justicar bende de eksik ama şurada kalmış 7-8 ay sonra o da wild mode a kalkacak. Sürekli hunter oynayacaksanız Savannah ve Princess a odaklanın yeterli, diğerleri çok spesifik kartlar olmuş.
  • MetalPWN kullanıcısına yanıt
    Valla ben varian craftlicsm herhalde tempo warrior için. Suan o kadar güçlü ki 7'8 ayda warrioru gokden yaptirip üstüne legend rushlatabilir

• Demin dediğim gibi düşündüğünüz deckler pahalı, craftlamak istediğiniz kartlar da genelde class kartları olduğu için direkt şunu yapın diyemiyorum da. Varian yerine Grommash deseydiniz yine craftlayın derdim çünkü warrior destelerinin hemen hepsinde var, ama Varian için bir şey diyemeyeceğim. Sürekli oynayacağınızı düşünüyorsanız yapın hocam, aksi halde 1 ay oynayıp bırakacaksanız gereksiz harcama olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Thalnos'un yerini Kobold Geomancer ile doldurabilirsiniz hocam. Justicar bende de eksik ama şurada kalmış 7-8 ay sonra o da wild mode a kalkacak. Sürekli hunter oynayacaksanız Savannah ve Princess a odaklanın yeterli, diğerleri çok spesifik kartlar olmuş.

7-8 ay mı? Justicar TGT ile geldi. Tgt 2015 ağustos gibi geldi. Standart mod kartları 2 yıllık. Yani daha 1.5 yıl var justicarın wilda düşmesine.
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Expansionlar tek tek değil, toplu halde Standard mod dahilinden çıkarılacak. Bu bağlamda 2017'de gelecek ilk Expansion'la birlikte BRM, LoE ve TGT kartları sadece Wild Mod için kullanılabilir olacak. Standard mod içinse WotoG ile birlikte gelecek 3 Expansionın kartları kullanılacak.

Bu bağlamda WotoG hariç mevcut tüm koleksiyonumuzun Standard mod için ömrü en fazla 7-8, belki de 9 ay.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Expansionlar tek tek değil, toplu halde Standard mod dahilinden çıkarılacak. Bu bağlamda 2017'de gelecek ilk Expansion'la birlikte BRM, LoE ve TGT kartları sadece Wild Mod için kullanılabilir olacak. Standard mod içinse WotoG ile birlikte gelecek 3 Expansionın kartları kullanılacak.

Bu bağlamda WotoG hariç mevcut tüm koleksiyonumuzun Standard mod için ömrü en fazla 7-8, belki de 9 ay.

Bir expansionun ömrü 2 yıl. "Curse of Naxxramas and Goblins vs Gnomes will not be part of Standard. When we release the first new Expansion each year, every set that wasn’t released in the same year or the year prior will cycle out and no longer be part of the Standard format.", " Blizzard says will only allow “cards that were released in the current and previous calendar year, along with a core foundation of the Basic and Classic card sets.”" Benim anlağım yeni expansionun çıktığı yıl ve önceki yılda çıkan expansionlar duruyor. Dediğiniz gibi loe ve tgt 2015 de çıktı 2017 de çıkacak ilk expansiyondan sonra bunlarda büyük ihtimal wild'a geçiş yapacaklar. O yüzden buyuk ihtimal 2016 sonuna doğru bir adventure daha şıkıştırırlar gibi duruyor yoksa 2016'dan geriye sadece wotg kalacak. Toplu dediğinizi anlamadım tam olarak bu arada. Ama benim anladığım sistem böyle işliyor.

• UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Toplu derken, tek tek Standard mod dışına alınmayacaklar. En eski 3 Expansion birden tek seferde dışta kalacak. Evvela her sene 3 Expansion gelecek, bu bağlamda sene sonunda dediğiniz gibi bir Expansion daha gelecek, muhtemelen Adventure olur. Sistem Video'da tam olarak detaylı şekilde anlatılmış.

• Anladigim simdi haziran agustos arasi 1 adventure gelicek bide loe gibi kasim civari yeni packler gelicek

• ANDREI kullanıcısına yanıt
    Classic koleksiyon her zaman sabit ama degil mi ?

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Aynen classic ve basic kartlar her zaman sabit o yüzden ben 4/5 acayip useless kart hariç tüm classic legleri craftladım ne olur ne olmaz

• Xaril hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Verdiği spellerle çok güzel kombolar çıkıyor ama 4 mana 3-2 biraz yavan geldi bana. Bu yoklukta 1600 dust harcamaya değer mi?

Bu arada siz siz olun sakın benim düştüğüm hataya düşüp class legendarylerini dustlamayın. Aylar önce Boom craftlamak için Edwin'i dustlamıştım, şimdi Edwin craftlamak için Golden Tirion'u bozdursam mı diye düşünüyorum. (Normal Tirion da var)
    Altin takintin yoksa bozdurabilirsin. Sahsen ben altin kartlari sevmiyom. Cikarsa direk dustliyorum. Rogue legi kasma bence. Rogue su an face desteye karsi cok dayaniksiz.

• Bu sene gelicek 3. Expansion gene LoE gibi aniden çıkacak galiba. Yazın sonuna doğru bir expansion çıkıyor. Blizzcon'da Eylül gibi bir tane daha tanıtıp 3. Çıkıyor. 2 ayda 2 expansion çıkmış oluyor. Bence çok hızlı ve dengesiz bu durum. Yıl içine güzel dağıtamıyorlar.

Mesela TgT çıktıktan sonra güzel bir meta vardı genelde dragon desteleri üzerine kurulu. 2-3 hafta sürdü bu olay. Millet metanın keyfini çıkartamadan Blizzcon'da LoE tanıtılıp bir hafta sonra çıkarıldı.

LoE den sonra 7-8 ay Wotog'u bekledik ve o ara insanlar metadan sıkılmaya başladı. Oysa LoE aralık-ocak gibi bir ayda çıkmış olsa bunların hiçbiri olmaz, Tgt metası oynanır keyfi çıkarılır, LoE den sonra da 4-5 ay kimse secret paladinden bıkmadan oynunu oynardı. Blizzard'ın bu çıkış tarihlerini düzenlemesi lazım. BlizCon'dan bir hafta sonra expansion getirmek skandal bana göre.

• KKochaKK kullanıcısına yanıt
    hocam oturtular işte yılda 3 expension ilki nisanda ikincisi ağustosda üçüncüsü aralıkta 3 expension çıkartıcaklar yılda.muhtmelen nisanda çıkan expensionlar büyük olurken aralıkta çıkanlar daha küçük olucak çünkü yeni sisteme göre nisanda gelenler tam 2 yıl standartta kalırken aralıkta gelenler 1-1,5 yıl kadar kalıcak
  • yoldangeçenbiri Y kullanıcısına yanıt
    Takıntım yok hocam aksine koleksiyondaki tek golden kart. Ama daha önce dustladığım kart için şimdi golden legendary bozmak da büyük salaklıkmış gibi geliyor.
  • KKochaKK kullanıcısına yanıt
    Senin oyun keyfini kimse düşünmüyor. Blizz tamamen para için yapıyor bunu. Şöyle bir düşününce bu sistemin yeni oyunculara yardımcı olmak yerine kazanılan parayı artırdığını anlayabilirsiniz.

Bu arada yeni çıkan Exp.'lerin gittikçe daha kötü olacağını düşünüyorum ve Blizz'in artık fazla Adventure çıkaracağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Bu sene gelicek 3. Expansion gene LoE gibi aniden çıkacak galiba. Yazın sonuna doğru bir expansion çıkıyor. Blizzcon'da Eylül gibi bir tane daha tanıtıp 3. Çıkıyor. 2 ayda 2 expansion çıkmış oluyor. Bence çok hızlı ve dengesiz bu durum. Yıl içine güzel dağıtamıyorlar.

Mesela TgT çıktıktan sonra güzel bir meta vardı genelde dragon desteleri üzerine kurulu. 2-3 hafta sürdü bu olay. Millet metanın keyfini çıkartamadan Blizzcon'da LoE tanıtılıp bir hafta sonra çıkarıldı.

LoE den sonra 7-8 ay Wotog'u bekledik ve o ara insanlar metadan sıkılmaya başladı. Oysa LoE aralık-ocak gibi bir ayda çıkmış olsa bunların hiçbiri olmaz, Tgt metası oynanır keyfi çıkarılır, LoE den sonra da 4-5 ay kimse secret paladinden bıkmadan oynunu oynardı. Blizzard'ın bu çıkış tarihlerini düzenlemesi lazım. BlizCon'dan bir hafta sonra expansion getirmek skandal bana göre.

hocam muhtemelen 6-7 expansiondır aggro metası var

"Main Rogue" oynuyorsanız eğer Xaril her açıdan tek kelimeyle harika bir kart. Dolayısıyla çıkmasını dahi beklemeden ilk gün Craftladım ki şu an Golden Craftlamadığım için pişmanım

Verdiği kartların her birinin ayrı ayrı efektifliği de bir yana fazladan 2 adet 1 Manalık Spell, Rogue'un temel mekaniği Combolar için de çok etkili. Evvela Statlara pek takılmayın. Rogue'un yüksek Statlı Minion'ı da geçtim, Board için adet olarak bile hiçbir turn'de çok fazla Minion'a sahip olması dahi gerekmiyor zaten. Evvela N'ztoh Rogue desteleri için de güzel bir Early Deathrattle Minion'ı. Ben verim alıyorum, tavsiye de ederim.

Tabi bu yazdıklarım, ilk cümlemde de belirttiğim üzere "Main Rogue" oynamanız halinde geçerli. Kart eksiklerinizi bilmiyorum lakin "genel meta" göz önüne alındığında Craft önceliği olarak sıra Xaril'e gelene dek çok kart var.

• 
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.