Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
690.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanlar! oyun gittikçe anti deste olmaya başladı. buraya deneyimlerinizi yazarsanız çok faydalı olabilir.

kontrol destelerini mill rogue destesi stabil olarak yenebiliyor. ama aynı mill rogue destesi face destelere karşı çok kötü, adamın eline kart veriyor. adamda da zaten manası düşük kartlar olduğundan kolayca kullanabiliyor.
  • bu oyunu oynarken deliriyorum ya hele böyle bekleyip bekleyip süper kartlar atıp da onlarla maçı çevirdiklerinde sinir küpüne dönüyorum.Yenilince adama sövmek olsa ana bacı giricem valla tek ben mi böyle oluyorum yav :D
  • Arkadaşlar oyuna başlayalı 3 hafta oldu. Pack mi satın alayım yoksa bölüm mü alayım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baytar_selo kullanıcısına yanıt
    Yeni başladıysan pack daha mantıklı. Packi satın al, görevlerden gelen goldu biriktirip naxxı teker teker açarsın. Hem bu arada oyunu daha da öğrenmiş olursun.
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    3 farklı pack var bunların birbirinden farkı nedir ?

• baytar_selo kullanıcısına yanıt
    Üçünün de kart havuzu farklı. Classic pack oyunun başından beri var. Diğer ikisini genişleme paketi gibi düşün. Sen classic pack alacaksın. Kartlara bakabilirsin tabi googledan hangi pack türünde hangi kartlar bulunuyor diye.
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bu oyunu oynarken deliriyorum ya hele böyle bekleyip bekleyip süper kartlar atıp da onlarla maçı çevirdiklerinde sinir küpüne dönüyorum.Yenilince adama sövmek olsa ana bacı giricem valla tek ben mi böyle oluyorum yav :D

Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bu oyunu oynarken deliriyorum ya hele böyle bekleyip bekleyip süper kartlar atıp da onlarla maçı çevirdiklerinde sinir küpüne dönüyorum.Yenilince adama sövmek olsa ana bacı giricem valla tek ben mi böyle oluyorum yav :D

Oluyor öyle, takmayacaksın.. Bazen %100 senin olan maç arka arkaya top deck'lerle rakibe gidiyor ya da Dr. Boom bombaları, Knife Juggler'ın bıçakları olmayacak şekilde isabet ediyor. Piloted Shredder'dan board tamamen seninken Doomsayer çıkıyor ya da rakibe Millhouse Manastorm geliyor vs. vs. Şans oyunu olduğunu bilip öyle oynamak lazım.. Ben tavlaya baya benzetmeye başladım oyunu.. Sonuçta iyi bilen yüksek ihtimalle kazanıyor ama belli seviyeden sonra şans çok fazla etkili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LarethIan -- 22 Aralık 2015; 12:11:33 >
  • Oyunun artik %70 i sans uzerine kurulu. Kartlar cok sacma sansa bagli. Mesela yeni gelen discover kartlar. Ya madem 3 manalik kart cektiriyorsun hepsini goster biz istedigimizi secelim sans faktoru bunda bari olmayiversin ne olurki

• Ya bu oyuna birinin şu an 0dan başlaması gerçekten çok zor. Belki belli bir ücret karşılığı her setten belli adet pack ve bugüne kadarki adventureları veren bir paket bir paket olamlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp.Gokturk33

Oyunun artik %70 i sans uzerine kurulu. Kartlar cok sacma sansa bagli. Mesela yeni gelen discover kartlar. Ya madem 3 manalik kart cektiriyorsun hepsini goster biz istedigimizi secelim sans faktoru bunda bari olmayiversin ne olurki

1 manalik yada 3 manalik kart discover etmesinin olayi mana efficiency saglamasi o yuzden dark peddler adventurenin en iyi karti olabilir. birde warlockta istedigin seylere benzer seylerden cok kart var. taunt istiyorsan 3 karttan biri taunt, damage istiyor 3 karttan biri damage olabiliyor genelde cunku orda ayni isi gorucek baya kart var 1 manada. o yuzden iyi kart bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 22 Aralık 2015; 14:54:45 >
  • Gecen ay zoo ile olmustum bu ay druidle legend oldum mutluyum legend oldum ama oynadigim deste hala daha iyi olabilir gibi geliyor giricek kartlar var ama cikicak kartlari cikarmaya el gitmiyor cozemedim druidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 22 Aralık 2015; 15:02:31 >
  • Oyuna zaman zaman ara versemde oynamaya devam ediyorum ama güncel duruma yetişemiyorum. Bir paketi tamamlamadan diğeri çıkmış oluyor. Bu oyuna sıfırdan başlamak akıl işi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Ya bu oyuna birinin şu an 0dan başlaması gerçekten çok zor. Belki belli bir ücret karşılığı her setten belli adet pack ve bugüne kadarki adventureları veren bir paket bir paket olamlı.

sözde free2play ama resmen pay2win oyun oldu hs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

quote:

Ya bu oyuna birinin şu an 0dan başlaması gerçekten çok zor. Belki belli bir ücret karşılığı her setten belli adet pack ve bugüne kadarki adventureları veren bir paket bir paket olamlı.

Pay2Win de değil ki, ne kadar payleyeceksiniz. Şimdi 0dan başlasam kaç dolarlık paket, kaç dolarlık adventure almam lazım? Topladığınızda aşırı büyük bir para ediyor. Bence ortalama 60-100 dolar arasında kartların çoğuna sahip olmanız lazım ama bu paraya 0dan başlarsanız %30 anca toplarsınız herhalde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

quote:

Pay2Win de değil ki, ne kadar payleyeceksiniz. Şimdi 0dan başlasam kaç dolarlık paket, kaç dolarlık adventure almam lazım? Topladığınızda aşırı büyük bir para ediyor. Bence ortalama 60-100 dolar arasında kartların çoğuna sahip olmanız lazım ama bu paraya 0dan başlarsanız %30 anca toplarsınız herhalde.

Oyuna yeni başlayan birisinin rahat bi 150-200 dolarlık harcama yapması lazımki buda hs'ye yeni başlayacak oyuncu sayısını oldukça azaltıcak 150-200 dolarlık bi harcama bile zaten 75 dolar adventureler tutacak geriye 100 dolar harcasan bile hangi expansiondan paket alacaksın ? sıfırdan başlayan birisi 200 dolarlık bi harcama ile metadaki hangi desteyi yapacak orasıda bi sır perdesi yani anca adventure kartlarının bol olduğu desteyi yapabilir... kaldıki daha kaç tane expansion,adventure gelir orası belirsiz indirim filanda yapmadılar hiç wow oynayan birisi zaten blizzardın artık para açı bir firma olduğunu gayet iyi biliyor

• Bu konuyla ilgili bence en azından yüzleşilecek rakiplerin belli bi limit arasında olması gerekiyor yani ranked modunda değil de en azından normal modda rookie players modu tarzı bir şey olsa ve o kısım boostlu olsa örneğin 3 galibiyete 10 gold vermek yerine 3 galibiyete 30 gold verebilir veya decklerden çıkacak olan kart sayısı arttırılabilir gibi gibi.Ayrıyetten adventurelar için en azından yeni adventure çıkmadan bi süre önce indirim uygulanılabilir.Yani yeni oyuncu çekmek için aslında uygulanabilecek çok fazla seçenek var ama blizzard bu tarz bir şey yapar mı?Pek sanmıyorum.Oynayacak olan varsa kıvransın kıvransın ve bir yerlere varamayınca da parayı basıp alsınlar modunda takılan bir firma kendileri.Ben bunu yaklaşık 7-8 senedir söylüyorum ama nafile.
  • Ya arkadaşlar neden sürekli yeniliyorum diye bir yazı var makale tadında. Başlıklardan ne anlatılmak isteniyor anlıyorsunuz ama biri çevirip çoğu kişiye yardımcı olabilir.

Bir de nedense 9. Rank'ı atlayamıyorum. Deck'leri hearthpwn'dan aldım hep. Legendary seviyeye ulaşmış deck'ler hem de ama 9. seviyede sıkıntı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konix -- 22 Aralık 2015; 20:10:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Bu konuyla ilgili bence en azından yüzleşilecek rakiplerin belli bi limit arasında olması gerekiyor yani ranked modunda değil de en azından normal modda rookie players modu tarzı bir şey olsa ve o kısım boostlu olsa örneğin 3 galibiyete 10 gold vermek yerine 3 galibiyete 30 gold verebilir veya decklerden çıkacak olan kart sayısı arttırılabilir gibi gibi.Ayrıyetten adventurelar için en azından yeni adventure çıkmadan bi süre önce indirim uygulanılabilir.Yani yeni oyuncu çekmek için aslında uygulanabilecek çok fazla seçenek var ama blizzard bu tarz bir şey yapar mı?Pek sanmıyorum.Oynayacak olan varsa kıvransın kıvransın ve bir yerlere varamayınca da parayı basıp alsınlar modunda takılan bir firma kendileri.Ben bunu yaklaşık 7-8 senedir söylüyorum ama nafile.

o kadar beleş şey vermezler gibi geliyor. oyuna yeni başlayan biri için cidden en az 5-6 ay kart toplama aşaması var. dandik golden legendary çıkması lazım işe yarar bir aggro desteyi anında bitirebilmek için.

• 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.