Bildirim
Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (15. sayfa)
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard
quote:
Orijinalden alıntı: kurtlar1971
quote:
quote:
quote:
Son açtığım pack'ten bunlar çıktı. Yazılanlara göre bugün kapanıyor. Zaten 3 gündür oynuyorum
Spellbender kartını ilk defa görüyorum
Oyunu bilmiyorum. 3 gündür oynuyorum nasıl olsa beta dönemi bitecek diye biriken gold'larla zevkine pack açıyorum
Bence Arena yapmak daha karlı, hem pack geliyor, hemde gold.
Hocam 3 gündür oynuyorum zaten. Bir kaç kere girdim 0-3 hep
Tavsiye vereyim o zaman, Twitch`den video izleyip, oyunun mekaniklerini anlamaya çalış derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Son açtığım pack'ten bunlar çıktı. Yazılanlara göre bugün kapanıyor. Zaten 3 gündür oynuyorum
Oyunu bilmiyorum. 3 gündür oynuyorum nasıl olsa beta dönemi bitecek diye biriken gold'larla zevkine pack açıyorum
Tavsiye vereyim o zaman, Twitch`den video izleyip, oyunun mekaniklerini anlamaya çalış derim.
Oyun zevkli gelseydi uğraşırdım. Zaten kapanıyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kapanmıyor, open betaya geçicek sadece
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kapanmıyor, open betaya geçicek sadece
Oyunun mekaniğini kavradım ama kartları bilmiyorum. Karakterleri bilmiyorum. Hepsi ile oynayacak kadar zamanım olmadı. Çok da zevkli bulmadım açıkçası. LoL oynuyorum. Oyun sırası beklerken oynanacak bir oyun heartstone bana göre
-
Bu gün açık betaya geçmesi bekleniyordu ama değişen bir şey yok bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?quote:
Hareketli derken ? Dün başladım bilgim yok oyun hakkında. -
quote:
Orijinalden alıntı: xPhoenixx
Bu gün açık betaya geçmesi bekleniyordu ama değişen bir şey yok bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Bekelenen oydu fakat orjinal hearthstone sayfasını takip ediyorsanız orda görmüşsünüzdür ayrıca üst mesajlarda yazıyor, bugün kapalı beta bitiyor bu demek değil ki açık betaya geçilicek sadece kapalı beta dönemi bitiyor, oyunun kapandığıda yok arkadaşlar nerden çıkardınız onu. Açık betaya geçmesi için çok zaman var bugün son gün Blizzard battle.net' de kim Hearthstone beta davetiyesi almak için kayıt yaptırdıysa onların büyük bölümüne key verecek fakat bundan sonra key dağıtma veya beta davetiyesi gibi birşey söz konusu olmayacak.
@Yggdrasil Asgard
3 gün bu oyunu çözmek için yeterli değil, özellikle de 5 ay boyunca bütün gün ranked yada arena oynayıp oyuncuların neredeyse en iyi deste ile bile oyun kaybettiği göz önüne alınırsa gerçi 3 günde tek bir karaktere bağlı kalarak bile oynasanız çözmeniz için yeterli değil. Sarmamıştır orası konu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: L[A]hor
quote:
Bu gün açık betaya geçmesi bekleniyordu ama değişen bir şey yok bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Bekelenen oydu fakat orjinal hearthstone sayfasını takip ediyorsanız orda görmüşsünüzdür ayrıca üst mesajlarda yazıyor, bugün kapalı beta bitiyor bu demek değil ki açık betaya geçilicek sadece kapalı beta dönemi bitiyor, oyunun kapandığıda yok arkadaşlar nerden çıkardınız onu. Açık betaya geçmesi için çok zaman var bugün son gün Blizzard battle.net' de kim Hearthstone beta davetiyesi almak için kayıt yaptırdıysa onların büyük bölümüne key verecek fakat bundan sonra key dağıtma veya beta davetiyesi gibi birşey söz konusu olmayacak.
@Yggdrasil Asgard
3 gün bu oyunu çözmek için yeterli değil, özellikle de 5 ay boyunca bütün gün ranked yada arena oynayıp oyuncuların neredeyse en iyi deste ile bile oyun kaybettiği göz önüne alınırsa gerçi 3 günde tek bir karaktere bağlı kalarak bile oynasanız çözmeniz için yeterli değil. Sarmamıştır orası konu.
Hocam bana oyundan da epey yardımcı oldunuz. Bu benim alt tab'da oynayacağım bir oyun. Platform oyunundan farkı yok. Laptop'ımın da epey performansı düştü. Temizletince alt tab'da oynarım. Ya da yemek yerken tv falan izlerken arada bakarak oynayacağım eğlencelik hoş bir oyun. Sevmedim değil ama tryhard oynanmaz.
-
eski konuya noldu yawhttp://forum.donanimhaber.com/m_73132218/key_Hearthstone/tm.htmquote:
Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgardquote:
Orijinalden alıntı: L[A]hor
quote:
@Yggdrasil Asgard
Hocam bana oyundan da epey yardımcı oldunuz. Bu benim alt tab'da oynayacağım bir oyun. Platform oyunundan farkı yok. Laptop'ımın da epey performansı düştü. Temizletince alt tab'da oynarım. Ya da yemek yerken tv falan izlerken arada bakarak oynayacağım eğlencelik hoş bir oyun. Sevmedim değil ama tryhard oynanmaz.
Alıntıları Göster
yeni konu açmışsınız bende diyorum neden cevaplananlarda çıkmıyor
az önce 100 gold ile 1 pack aldım ilk legendary kartım çıktı
craft yapmaya kalksan 1600 satsam 400
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 7 Ocak 2014; 22:24:50 >
-
şuan bi turnuva var sanırımquote:
Orijinalden alıntı: cokbaska
eski konuya noldu yawhttp://forum.donanimhaber.com/m_73132218/key_Hearthstone/tm.htm
yeni konu açmışsınız bende diyorum neden cevaplananlarda çıkmıyor
az önce 100 gold ile 1 pack aldım ilk legendary kartım çıktı
craft yapmaya kalksan 1600 satsam 400
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
şuan bi turnuva var sanırım
http://www.twitch.tv/esgn_tv
Bu eski olmalı. Frost nova 2 mana çünkü. -
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
quote:
Bu eski olmalı. Frost nova 2 mana çünkü.
Aralıktan önce çekilmiş sanırım, son gelen patch ile değiştirilmişti. -
Abi her okuduğunuza inanmayın ya. Ben şu ana kadar resmi bi kaynaktan kartların/ilerlemelerin sıfırlanacağına dair hiçbişey görmedim. Gören varsa link atarsa sevinirim, zira şu an biri uydurmuş gibi duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: ElwinVanDykequote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
quote:
Bu eski olmalı. Frost nova 2 mana çünkü.
Aralıktan önce çekilmiş sanırım, son gelen patch ile değiştirilmişti.
Alıntıları Göster
-
oyun gayet zevkli konu biraz daha hareketlense aslında daha iyi olur :) yeni şeyler öğreniriz en azındanquote:
Orijinalden alıntı: gokg
Abi her okuduğunuza inanmayın ya. Ben şu ana kadar resmi bi kaynaktan kartların/ilerlemelerin sıfırlanacağına dair hiçbişey görmedim. Gören varsa link atarsa sevinirim, zira şu an biri uydurmuş gibi duruyor.
Alıntıları Göster -
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokg
Abi her okuduğunuza inanmayın ya. Ben şu ana kadar resmi bi kaynaktan kartların/ilerlemelerin sıfırlanacağına dair hiçbişey görmedim. Gören varsa link atarsa sevinirim, zira şu an biri uydurmuş gibi duruyor.
Open Beta başlığıyla battle.nette bulunan yazıda da planlamadiklarini yazmışlar fakat oyun çıktığı zaman yani açık beta da bittiğinde yapabilirler yeni başlayanlar ve eskiden gelenler eşit olsun diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dedehakan
rank ne zaman sifirlanacak? bilenler var mi?
her ay sıfırlanacak dendi ve ödülleri olacağı da. -
battle.net uygulamasinda, BETA yazan yerin altinda ok var. Ona tikla orada settings var. Ondan sonra Game Settings var. orada Hearthstone yaninda REset user option tikla... Tabi bunu yaparken oyunun kapali olmasi gerekiyor....
@Nihonto
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 9 Ocak 2014; 22:02:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dedehakan
battle.net uygulamasinda, BETA yazan yerin altinda ok var. Ona tikla orada settings var. Ondan sonra Game Settings var. orada Hearthstone yaninda REset user option tikla... Tabi bunu yaparken oyunun kapali olmasi gerekiyor....
@Nihonto
halletmiştim hocam sağolasın yine de
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X