Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12601261126212631264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    questsiz normal odd warrior oyna daha iyi. kingsbane ve odd pala popüler onlara karşı questsizi daha iyi. hele 2 tane ooze oynarsan kingsbane farmlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felurian kullanıcısına yanıt
    Rankeddan iyi bu haftaki tavern

Jade druid geldi ve ilk maçta galibiyet.
    Rank maçları çok çabuk sıktı beni bu exp. 2 hafta olmuşken 8 - 9 deckim var ama esprisini kaybetti gibi benim icin.
    Daha dust harcayıpta birşeyler yapmadım. Golden kartları ve duplicateleri eritip (wild kartların hepsi duruyor) 25000 küsür dustım oldu.öyle bekliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Benze durumdayız, bir tek bomb warrior için Elysiana yaptım, daha wild a geçen ve wild da da iş yapmayacağını düşündüğüm kartları dustlamadan 20.000 dustım var, öyle bekliyorum.
    Herhalde en çok Tempo Rogue dan keyif alırım, hareketli deck sonuçta, agro kadar kırılgan da değil, her deckle başa çıkabilecek araçları var. Captain Greenskin ve şu 4/2 lik yerdeki kartı geri aldıran epic silah kartları eksik. Tabi Nomi'siz versiyon için. Daha başka da ilgimi çeken deckle karşılaşmadım. Belki biraz Priest deki ama onda da oyun çok uzar, tüm kartları bitiresiye kadar win condition yok resmen.
  • 11k dustla bekliyorum ben de. Şu an sadece eksik kartlar olmasına rağmen rogue ve druid decklerle idare ediyorum. Miracle Priest deck de yaptım ancak çok keyif vermedi. Sanırım Chef nomi olmadan verim almak zor priest ile. Onun dışında mech bir deste yapsam mı kararsızız o yüzden beklemede devam.
  • Bu aralar güzel mech hunterlar türedi. Gerçekten yenilmesi bile çok zevkli decke ne yalan söyleyeyim. Mech hunter yapasım geldi
  • Beyler bu lich kingi warrior ile bir türlü yenemedim bildiğiniz bir taktik varmıdır ?
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt
    nette rehberi var onun bir google la istersen.
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Nettekiler işime yaramadı o yüzden soruyorum heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

Nettekiler işime yaramadı o yüzden soruyorum heralde.
    Nettekiler 2 sezon öncesine ait desteler olduğu için yeni oyuncular için yapılması imkansız. Eski adventurelar imkansız yeni oyunculara. Baya aradım aradım en son klasik kartlarla yapılan destelere denk geldim. Onlarda milyonda bir. Yani öyle bir şeyki herşey planlı ve istediğin gibi olmalı.Aksi halde tek biri bile kaçsa olmuyor. Nette yeni bir rehber hazırlanmanlı ciddi bir sorun Lich king gibi adventureların yeni oyunculara imkansız olması.
  • SenJi kullanıcısına yanıt
    hepsini geçtim bir tek mage ile warrior kaldı. Mage az zorlasam geçerim ama şu warrior anca 7 kart 6. elde elime gelecekte sonra adam bana blizzard atmayacakta falan filan 500 oyun atarsam belki olur.
  • Captain Greenskin ve 2 adet Waggle Pick craftlayarak Tempo Rogue yaptım, bugü Chef Nomi de pack den çıktı ama bu decke Nomi koymadım.
    Cidden çok keyfli oyunlar çıkıyor. Oldukça memnunum. Son oyunda Toggwaggle'ı 2 kere elime geri aldım. Aşağıda oyunu paylaşıyorum cidden çok keyif aldığım çekişmeli bir oyun oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sivridis

Captain Greenskin ve 2 adet Waggle Pick craftlayarak Tempo Rogue yaptım, bugü Chef Nomi de pack den çıktı ama bu decke Nomi koymadım.
    Cidden çok keyfli oyunlar çıkıyor. Oldukça memnunum. Son oyunda Toggwaggle'ı 2 kere elime geri aldım. Aşağıda oyunu paylaşıyorum cidden çok keyif aldığım çekişmeli bir oyun oldu.

https://hsreplay.net/replay/nFHGarzkYxuoULpt94bPwU
    Warrioru bırakıp rogue a geçtim bende oynadığım maçları göz önüne alınca 1 waggle pick yeterli bence çünkü eline gelmediyse raiding party ile çekiyorsun ama maç içinde 2. waggle'i gene gelmediyse raiding party ile çekmekte çok yavaş kalıyor. bu yüzden bir tane koydum. onun yerine druidler için fan of knives yerleştirdim.

• solo adventure ayın 9 unda gelicekmiş
    ayın 9unda gelmeyecek ayın 9unda duyurulacak. 9undan birkaç gün sonra da gelir herhalde. Klasik blizzard duyurunun da duyurusunu yapıyor
  • Nightful kullanıcısına yanıt

• dün akşam rastakhan solo adventure geçtim.
    verdiği hediyeye bak
    ama diğerlerinden daha kolaydı sanki.aralıktan beri toplamda 3-4. deneyişimde geçildi.
    witchwooddaki tracker(rogue) hala bekliyor.7-8den fazla oynamışımdır.bi türlü geçemedim.belki de zamana yaymayıp ard arda 2-3 gün içerisinde defalarca oynamak gerekiyor.zaman geçip 1 el atınca olaya da tam hakim olamıyorsun.deste seçiminde heba ediliyor.son bossa kadar gelip hep yenilmek.

• benim iki hesabım var. birine 4 pack hediye geldi, nerden geldiğini anlamadım. diğer hesabıma gelmedi. birine neden geldi diğerine neden gelmedi beni aydınlatır mısınız?
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Hct için şampiyon seçmişsindir biriyle.bana da 4 rastakhan pack geldi. Bunnyhopper a oyu vermiştim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bunnyhoppera veriştim bende 4 pack aldım bugün doğru bilgi
  • ben de bunnyhoppera vermiştim ama o packleri biz önceden almamışmıydık sanki öyle hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12601261126212631264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.