Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12591260126112621263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 damage verdiği minionu da spell damage ile çalışmıyor. Her türlü 2 damage vuruyor. O da hatalı bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nicedir pack alıyorum goldla, legendary çıksın diye, çıka çıka jepetto çıktı.
    şöyle maliyeti ucuz, oynaması hızlı, rank kasmalık bir deck tavsiyesi verebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Spell damage büyülerin hasarını artırır, minyonların değil. Bir hata yok onda.
  • xLordRealx kullanıcısına yanıt
    doğru miniona vermiyodu.uzun zamandır damagelı minion oynamadıgım için unutmuşum.
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

aggroları ne tokatlıyor ya..dog un ilk oynadıgında görmüştüm bazı kartlar yoktu kendime göre yaptım ama kaç concede gördü bu gözler.concede atmayanda bu şekil sonuan kadar oynuyor.elinde spelleri bitik.

• Şuan Wildde en güçlü deste hangisi ?
  • Oyunu f2p oynuyorum ve 1-2 aydır midrange hunterdan bıktığım için bırakmıştım. Yeni expansionu bekliyordum. Bir çok kartın wilda geçmesiyle elime 2.5k kadar bi dust geçti. 3-4 tane de legendary ve epic dustlayıp 4.5k kadar dustla Mech hunter yapmayı istiyorum. Elimde zul'jin var. Zilliax(her destede olduğu için) ve oblivtron craftlayabilirim. Fakat o zaman da houndmaster shaw'ı craftlayamayacağım. Mech Hunter oynayan biri tavsiye verebilir mi? Houndmaster olmadan decki craftlayayım mı yoksa bekleyeyim mi? Ayrıca free packten keeper stalladris çıktı. Vargoth ile birlikte 2.5k dust harcamayla Token Druid destesi yapabilirm ama aggro destelerden bıktığım için craftlamak istemiyorum. 1-2 ay bekleyip metanın oturmasını mı bekleyeyim yoksa Shaw olmadan Mech Hunter deckini craftlayayım mı?
  • 80 gold isteyen imzamdan ekleyebilir. Karşılıksızdır :)
  • 13k dust var. şöyle rank 10a kadar falan inebilecek bi deste var mı yapıp oynayayım.
  • Beyler yeni advanture ne zaman gelecek bilen yokmu ?
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt
    Mayıs başlarında gelcek tam tarih belli değil diye biliyorum.
  • 6 maç üst üste druid maçımı olur arkadaş. 5'i token 1 taneside malygos çıktı.. 4W2L ama gerçekten baydı bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

6 maç üst üste druid maçımı olur arkadaş. 5'i token 1 taneside malygos çıktı.. 4W2L ama gerçekten baydı bu durum
    Ulan Big spell mage wild a geçmeseydi ağlatırdım hepsini ama Blizzard işte. Adamlar belirliyor ne oynayacağımızı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Bu token druidlerle 2017 ungoro ilk çıktıgı zamanki mana crystal oynayan aggro druidlere dönüştü iş resmen. Kendini aşırı tekrar ediyor bu oyun.

• Beyler willde odd quest warrior hangi ranka getirir ?
  • Expansion çıkalı 2 hafta oluyor nerdeyse, şuana kadar ki izlenimlerimle genel yorumumu yapayım:
    Öncelikle 5 tane desteyle oynuyorum şuan, Conjurer mage, control shaman/warrior, mech-secret paly ve miracle priest.İçlerinde en zevk aldığım ve en çok oynadığım priest decki, ilk başladığımda fun deck kafasıyla yaklaşmıştım ama ilginç bir şekilde aggro rogue hariç tüm decklere karşı oldukça iyi iş yapıyor özellikle token druide daha yenildiğimi hatırlamıyorum ki diğer destelerimle en çok zorlandığım deck token druiddi.
    Bir deste hariç oyundan şuan ben oldukça mutluyum, baya aggro odaklı bir meta bekliyordum ama 10 iq rogue destesi hariç etrafda hiç aggro deck yok (zoolock’u saymıyorum, tier 1 diyolar ama 2 hafta oldu daha karşıma 1-2 kere anca gelmiştir) , yeri gelmişken gerçekten şuan beni tek tilt eden deck rogue, abi her aggro destesinde olduğu gibi güçlü felan değil ya , control aldığınız zaman ağzına vuruyorsunuz, shaman ve warriorla yenildiğimi hatırlamıyorum nerdeyse ama genede tilt oluyorum ya, normalde aggro olmayan bir deste versen rank 10’u geçemicek adamlar gelmiş rank 1 rank 2’ye, milyon tane missplay yapıp sadece yüze giderek oyun kazanmaya çalışıyorlar( hele bi waggle kullanışları var, çoğu deathrattleından habersiz sadece hasar için kullanıp genelde en güçlü minyonlarını yanlışlıkla ellerine geri çekiyolar), ki control bir deste oynamıyorsanız genelde başarıyolar, 5 yaşındaki kardeşime tableti verip tüm kartları tutup karşıdaki yüze doğru sürüklüyceksin desem 1 haftada legend olur büyük ihtimal, sırf bunlar kazanmasın diye daha çok sevdiğim zevk aldığım deckleri oynayamıyorum, şu rogue’a bi nerf atsa Blizz son 2-3 yılın en güzel metası olacak kanımca...

• Beyler size taktik.Trade filan yapmıyorsunuz.1-2-3 manalık kartıları desteye koyup,full face gidiyorsunuz ve legend oluyorsunuz.Bunu bilizz istiyor,sizde oynuyorsunuz.Size kızmıyorum.Bunu blizz istiyor.Taktik şu.Rakip birşey yapamadan hemen onu öldürmek.Amaç bu.Afferim size.
  • Şu oyundaki şansım inşallah gerçek hayatta da işime yarar. Tamamen f2p oynuyodum ve sıkıldığım için yeni expansionu bekliyordum. Rise of shadows ile tekrar oyuna döndüm 10 gold bile biriktirmemistim. 10 günde 8 10 tane pack açtım. 3 tane legendary +1 beleş vargoth geldi. Tak nozzlebilmemne ve druid kartı keeper stalladris cıktı. Tavernden gelen free packten de grull geldi. Stalladris dışında diğerleri işe yaramaz ama f2p hesap için 400 dust veli nimettir . Tak nozzleyi 2 dk önce açtım tek seferde. Keşke heal druid taunt legendarysi çıksaydı. Heal druidle milleti çıldırtırdım. Toplam 60 pack açmamışımdır en az 12 13 legendary cıktı bir çoğunu dustladım ama pişmanım. Dustladıklarım arasında golden Alexstrazsa da var.

Edit: Oyuna Aralıkta başlamıştım şimdi hesap yaptım wilda geçen ve dustladığım leg. kartları sayarsak toplam 22 tane legendary kart çıkarmışım bunlardan shirvallah vargoth marin the fox ve uther ebon blade free olarak gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalhero -- 25 Nisan 2019; 2:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız bu haftaki tavern baya iyiymiş...

• Felurian kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bu haftaki Tavern çok keyifli. İlk defa 1 galibiyet sonrasında dahi Tavern oynuyorum. Keşke bu mod daha sık gelse.

Bu arada legendary çıkma ihtimalini düşürdüler mi nedir. pitytracker kullanıyorum, 32. pack i açtım halen leg çıkmadı, zaten limit 40 be kardeşim hadi artık.
  • 
Sayfa: önceki 12591260126112621263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.