Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.586
Cevap
69
Favori
687.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12181219122012211222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde bugune kadar her expansionda her classdan en az 1 tane deck yapmışımdır, fakat boomsdayde packler baya fail çıktı, 50 küsür packin sonunda 2 tane çöp legim, 5 tane çöp epicim ve sadece 800 dustım vardı.Üzerine deck kurabileceğim ve dust kazanabileceğim hiçbirşey çıkmadı malesef.Ama bu expansionun şöyle güzel bir tarafı var, nerdeyse her decki zilliax + 1 legendary craftlayarak oynayabiliyorsun.Kendi adıma konuşursam şuan odd warrior ilk hedefim, sadece dr.boom craftlamam yetiyor, mech paladine kangor’s , pogo rogueda myra yapmam yetiyor.

Öyle olunca biraz zaman alıyor olsada, 1-2 ay içinde gene her classa ulaşılabilir gibi, tabi önceki setlerden eksiğinin olmaması baya önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 17 Ağustos 2018; 17:34:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nyderrath kullanıcısına yanıt
    Kıskandım ben en fazla 9 win alabildim. Sıradakini Malygos Druid ile denicem ama çok warrior geliyor hayırlısı
  • Çok fazla odd warrior destesi var. King Mosh'un olmadığı güzel bir deste paylaşabilecek var mı?
  • akino A kullanıcısına yanıt
    Ben bunu yaptım bugun

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• Şu anda aktif olan Brawl bitene dek sürekli girilebiliyor mu, yoksa 1 hakkımız mı var ?
  • Sivridis kullanıcısına yanıt
    150 altını basar girersin dostum sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felurian

Ben bunu yaptım bugun

Eyvallah hocam sağ olasın. Buna benzer bir deck daha görmüştüm ama Azalina'nın bu deckte görevi ne tam olarak onu anlamadım.
  • akino A kullanıcısına yanıt
    Azalina control ve combo decklere karşı çok önemli.Brawllar, slamler, flurryler felan bi noktadan sonra işe yaramıyor bu decklere karşı.
    Azalinasız olmaz o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 18 Ağustos 2018; 9:21:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HSReplay.net
    Umrglrgl vs. MakVova12345
    https://hsreplay.net/replay/CAWpkqSQWfbMi9G2NcMLsf

Whizbang vs Whizbang

Rank 20de olsa Whiz sayesinde zevkli oyunlar dönüyor.

• Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Merak etme nerflenecek ama bu blizz hiçbir zaman class dengeleme derdinde olmayacak. Tıpkı clash royaledeki kartlar gibi bir dönem birini şişiriyor şişiriyor sonra onu ağır nerfleyip başka bir classı op yapıyor. Maksat millete daha fazla para harcatmak ve mümkün olduğunca her classtan oynatmak. Tıpkı gelen legendlerin en az oynanan classtan gelmesi gibi. Kapitalizm 101

• Tess rogueyle maçlar uzun oluyor ama zevkli drboom fatiqueden gitti. Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• europe 80 gold quest aroma#1689. ekleyin karşılıklı yapalım

edit : Challenge a friend görevine eklendi. Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedymaster -- 18 Ağustos 2018; 23:39:57 >
  • Brawla bi 150 gold verdim 5 pack açtım 6-8 win alıp tekrar giriyorum verdiği goldla keşke hiç bitmese. Verdiği packten yapmayı düşündüğüm priest legendarysi de çıktı. 3-4 tur daha dönerim geceye kadar, önceki brawlarda niye böyle yapmamışım diyorum.
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 19 Ağustos 2018; 15:18:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerea

Brawla bi 150 gold verdim 5 pack açtım 6-8 win alıp tekrar giriyorum verdiği goldla keşke hiç bitmese. Verdiği packten yapmayı düşündüğüm priest legendarysi de çıktı. 3-4 tur daha dönerim geceye kadar, önceki brawlarda niye böyle yapmamışım diyorum.
    Aynen ben de sürekli giriyorum çok iyi oldu eksiklerimi kapatıyorum. Odd Rogue , Maly Druid ve Odd Warrior ile 10 wine kadar gelebildim daha ilerisi yok.

• Nightful kullanıcısına yanıt
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
    Temiz iş ya ben de odd rogueyla oynuyorum.

• mechatun warlock yapmayı düşünüyorum 6200 dust harcayarak. tavsiye ediyor musunuz? yoksa odd roque filan mı yapmalıyım ki ona daha az dust gider herhalde?
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Mechacthun warlock yapma, çok kötü deck. Yetenek kullanmayı ve zevk almayı istiyorsan Deathrattle Hunter yap. Odd rogue eskinin face hunterı sıkıyor bi süre sonra.
  • Deathrattle Hunterla en son brawliseumda 3-3 yapmıştım. Tekrar deniyim dedim 11-3 oldu gerçekten hem güçlü hem de hunterı aggro dışında bir desteyle görmek çok güzel. Şuan priest dışında her sınıfın gideri var bence. Şu priesta da iğrenç sıkıcı otk kartlarını destekleyecek şeyler yerine mis gibi dragon veya güçlü deathrattle getirselerdi tadından yenmezdi. Bir de paladin sallantıda odd paladin dışında bir şey göremiyoruz ama priesta kıyasla daha iyi.
  • Nyderrath kullanıcısına yanıt
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
    Acaba hangisi?

• baymirza kullanıcısına yanıt
    sadece mechathun kartın eksikse belki. core warlock kartların yoksa yapma standartta yeterince defansif kart yok destenin iyi olması için.

wildda renolocklarda nzothun yerini aldı kart

standarttaki oynanabilir versiyonu bu, o kadar iyi değil zevkli ama

odd rogue yap vur kafaya yüksel rankkedda zoodan sonraki en kolay deste belki de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12181219122012211222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.