Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1053. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
690.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10511052105310541055
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hearthstone geliştirici ekibini az çok biliyoruz, oyuncu sayısı ciddi miktarda azalmasa böyle etkinlikler yapmazlardı. Çok çok "paket alımlarında indirim" yaparlardı. O da çok cüzzi avantaj sağlardı.

Oyun hâla eski haline getirilebilir. Ama anti meta kartları getirmeleri değil meta kartlarını nerflemeleri gerekiyor. Aksi taktirde yine istediğimizi oynayamıyoruz...

HS'de fanboyların çok olma sebebi birçok kompetitif oyunun gerektirdiği niteliklere Hearthstone oynamak için ihtiyaç duyulmaması. Fanboylara her ne kadar oyunlarını ölümüne savunuyor, başka oyun oynamayı katiyen reddediyor gibi görünseler de bu insanları tutup çekmesi kolay olur.

atarimde oynadığım ilk oyun street fighter, ikinci oyun mortal kombat. Daha hiçbir oyununu ıskalamadım bu oyunların. İnan bana istemeyeceğin kadar fanboyun takip ettikleri bir yayıncı-oyuncu "street fighter 4 tam bir hayal kırıklığıydı" dediği için başka oyunlara gittiğini gördüm. Halbu ki sf4 çok güzel bir oyundu, kendine has fikirleri olan fanboy değil oyuncu olur zaten.

adama BnB diyorsun, mixup, setup, corner carry n/p frame vs. diyorsun adam "oyuna easy fatality getirmişler hahah" diyor. Oyunların derinliğini kavrayamayan biri için her oyun çekicidir zaten. Diğer oyunu görsün yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunda seyredenler açısından iyi fakat oyuncular açısından kötü olan RNG fiesta ortamı değişmezse bu iş zor. Neticede bu bir kart oyunu, mutlaka şansın önemli rolü olacak ama sürekli "choose", "add random", Yogg vb. kartlar olan bir oyunda tecrübe, zeka, çalışma vs. bir yere kadar etki ediyor. Gerçek e-spor oyunlarda görüyoruz ki çok çalışan oyuncular / takımlar sürekli başarı sağlayabiliyor. HS'de 100 turnuva yapsan 90'ını farklı kişiler kazanır.

Şansın rolü bu kadar artınca iş bir noktadan sonra yazı turaya dönüyor. Casual oyuncular için sorun yok aslında, kafaya takmadan gir oyna eğlen çık. Ama üzerine zaman ve emek harcayan kişiler karşılığını alamayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

belki ruskiler oynar. hs son zamanlarda çok event yaptı duplicate leg çıkmaması, ilk 10 packte 1 leg ve 2x gold free arena vs. blizzard zaten çok fanboyu olan bir firma bunlarla oyuncu kaybetmediler hatta daha çok çektiler bırakanları.

Event yapma sebebi gelirlerin ve oyuncu sayısının düşmesidir. Blizzard kolay kolay bedava birşey dağıtmaz. Şu haliyle yeni oyuncu çekmesi imkansız. Orta halli bir deste için yeni başlayan birinin en az 1000 tl harcaması lazım. Konunun ilk sayfasında bir liste var. Beta zamanı battletaglar paylaşılıyordu. Oradakilerden neredeyse kimse kalmadı. Oyun her geçen gün biraz daha eğlencelik oyun moduna büründü. Şans faktörü arttı. Öyle ki Dünya şampiyonasının finalini iyi kart çeken kazandı. Ben olsam oyunun bu haliyle oyunu e-sports turnuvalarına bile almam. Tam satranç gibi olmasada oyunda hamle şansın olmalı. İyi çekti, counter deck, rng gibi şeylerin en düşük seviyede olması gerek. Oyunu hackleyip pvp server açsalar eminim oyun şuan ki durumundan kat kat iyi olur.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum. Ayrıca oyunda counterlanamayan çok durum var. Oldu olacak destroy enemy hero diye bir kart çıkarsınlar olsun bitsin. Ayrıca oyunda hiç bir işe yaramayan packler açmaktan yoruldum. Pack açmanın hiç bir anlamı yok benim için artık. Bu oyun şöyle bir oyun: Başlarken aaa süper oyunmuş diye başlarsın, ilerlemeye başladıkça daha da seversin, sonra ilerlemen durulmaya başlar, packlerden kart çıkmaz olur, her 3 oyundan ikisinde yenilmeye başlarsın ve bu durum can sıkıcı olmaya başlar. Ve boşu boşuna oynuyor olma hissi seni oyundan soğutur. Ne yalan sölim henüz iyi bir alternatifi olmadığı için oynamaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Oyunda seyredenler açısından iyi fakat oyuncular açısından kötü olan RNG fiesta ortamı değişmezse bu iş zor. Neticede bu bir kart oyunu, mutlaka şansın önemli rolü olacak ama sürekli "choose", "add random", Yogg vb. kartlar olan bir oyunda tecrübe, zeka, çalışma vs. bir yere kadar etki ediyor. Gerçek e-spor oyunlarda görüyoruz ki çok çalışan oyuncular / takımlar sürekli başarı sağlayabiliyor. HS'de 100 turnuva yapsan 90'ını farklı kişiler kazanır.

Şansın rolü bu kadar artınca iş bir noktadan sonra yazı turaya dönüyor. Casual oyuncular için sorun yok aslında, kafaya takmadan gir oyna eğlen çık. Ama üzerine zaman ve emek harcayan kişiler karşılığını alamayabiliyor.

choose one druide özel olduğundan,en azından class farkı diye oyunda farklı oluyordu ama şimdi öyle classa özel kalmadı.discover özelliği explorers ile geldiğinden beri kötü etki yaptı,son zamanlarda ise priest ve mage kısmende paladin bunun faydasını görüyor,bunun birde steal versiyonu var rogue ve priest seni kendi kartlarınla yeniyor.drakonid operative 5/5-6 bide discover,historian ile 4 tane oynanabiliyor ve 4 tanede sizin desteden '' seçtiği '' kartları oynuyor.ben hep paladin ile oynuyorum,stonehill defender ve hydrologist sayesinde sayısız oyun çevirdim.oyuna mekanik olarak ne zaman yeni birşey gelse class'ların yarısına faydası olmuyor,olana ise oyun kazandırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

aynen katılıyorum. Ayrıca oyunda counterlanamayan çok durum var. Oldu olacak destroy enemy hero diye bir kart çıkarsınlar olsun bitsin. Ayrıca oyunda hiç bir işe yaramayan packler açmaktan yoruldum. Pack açmanın hiç bir anlamı yok benim için artık. Bu oyun şöyle bir oyun: Başlarken aaa süper oyunmuş diye başlarsın, ilerlemeye başladıkça daha da seversin, sonra ilerlemen durulmaya başlar, packlerden kart çıkmaz olur, her 3 oyundan ikisinde yenilmeye başlarsın ve bu durum can sıkıcı olmaya başlar. Ve boşu boşuna oynuyor olma hissi seni oyundan soğutur. Ne yalan sölim henüz iyi bir alternatifi olmadığı için oynamaya devam.

bu paketle birlikte destroy enemy hero cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

bu paketle birlikte destroy enemy hero cikti

Büyük ihtimal iceblock bile fayda etmez.

• Çoğu oyuncu oyundan sıkılmış ve oyunun düzeleceğinden umudunu kesmiş. Hesap satış sitelerinde 150 liraya hesaplar dolu. O hesaptaki kartları toplamak için en az bir 1000tl harcaman gerekiyor.
  • NDS kullanıcısına yanıt
    o zaman yuh artık
  • Standart muhabbeti basladigindan yani old gods dan beri oyun batirmaya devam ediyor. Hatta butun cikan expansion/adventurelar da da kotuye gidiyordu. Sadece explorer'da toparlar gibi oldu. Bana sorarsaniz, eski kartlari tamamen silip atmak yerine, kartlara daha cok nerf/buff getirip kartlari dengelemeye gitmeleri lazimdi. Madem yapamiyorsun. Expansion adi altinda kimsenin yuzune bakmayacagi 100lerce kart getirmeye gerek yoktu. Secmece kart getirebilirlerdi. Half of fame yapip kartlari silmek cok kolay. Yada isin icinden cikamayip eski kartlari yok saymak.
    Betadan beri oynuyorum ama mean street rezaletinden sonra oyunu yavas biraktim. ilk baslarda gorev yapiyordum sonra onuda biraktim. Simdi yeni gelcek kart icin tekrar gorev yapiyorum 2 3 gundur. bakalim yeni kartlarla ne olacak ama hic umidim yok bu kafa yapisiyla bu oyunun gelecegini goremiyorum.
    Isin kotu tarafi betadan beri oynuyorum ama mean streetden sonra cikani kacirdigim icin su an oyuna yeni baslayan insandan farkim yok. Eski kartlarimida dustlamak istemiyorum. Rezil ettin oyunu blizz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 10 Ağustos 2017; 20:8:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Standart muhabbeti basladigindan yani old gods dan beri oyun batirmaya devam ediyor. Hatta butun cikan expansion/adventurelar da da kotuye gidiyordu. Sadece explorer'da toparlar gibi oldu. Bana sorarsaniz, eski kartlari tamamen silip atmak yerine, kartlara daha cok nerf/buff getirip kartlari dengelemeye gitmeleri lazimdi. Madem yapamiyorsun. Expansion adi altinda kimsenin yuzune bakmayacagi 100lerce kart getirmeye gerek yoktu. Secmece kart getirebilirlerdi. Half of fame yapip kartlari silmek cok kolay. Yada isin icinden cikamayip eski kartlari yok saymak.
    Betadan beri oynuyorum ama mean street rezaletinden sonra oyunu yavas biraktim. ilk baslarda gorev yapiyordum sonra onuda biraktim. Simdi yeni gelcek kart icin tekrar gorev yapiyorum 2 3 gundur. bakalim yeni kartlarla ne olacak ama hic umidim yok bu kafa yapisiyla bu oyunun gelecegini goremiyorum.
    Isin kotu tarafi betadan beri oynuyorum ama mean streetden sonra cikani kacirdigim icin su an oyuna yeni baslayan insandan farkim yok. Eski kartlarimida dustlamak istemiyorum. Rezil ettin oyunu blizz.

Dediklerinize katılıyorum ama ungoroyu ben beğendim aslında. Ama oyunun şu para sömürme işi benimde canımı sıkıyor. Zaten yeni başlayan birinin şuan iyi deste kurup oyundan zevk alması çok zor. Blizzardda anca etekleri tutuşunca free packler double goldlarla oyuncu dostu oluyor. Elder scrolls serisine bayılmama rağmen legends çok sarmadı beni hs den sonra. Gwent i daha denemedim onada bakmak lazım witcheri sayısız kez oynamama rağmen gwentle hiç uğraşmamıştım fakat seveni çok. Şuan hs piyasada en çok oynanan ve en popüler kart oyunu onuda kabul etmek lazım ama

• UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    wild oyna meta standart kadar sık değişmiyor. yeni gelecek paketteki en iyi kartlar 10 mana druid speli ve 8 mana 8/8 lich king olunca frozen throne wild metasını pek değiştirmeyecek çünkü ragnaros bile oynanmıyor zaten wildda dr.7 varken. druidler de genelde egg/token druid. wild diye ayrıldığında secret pala craftlamıştım tirion'suz oynadım bi süre rank 5 ola ola dust ile de tirion yapmıştım. şuan secret paladin yine tier 1 oldu mesela. bir deste yapınca istediğin kadar oynuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 10 Ağustos 2017; 21:12:56 >
  • Oyunun oynanabilirliği çok yüksek ama kart hazırlayan ekip berbat. Living Mana, Earthen Scales, Primordial Glyph, Spikeridged Steed,Bittertide Hydra, Vicious Fledgling un'goro ile gelen abartı kartlar. Bu kartların standardda olmama lazım bence. + Oyun o kadar hızlandı ki removal'ın anlamı kalmadı. Shaman destelerine karşı 3 4 kere board clear yapmanız lazım oda mümkün değil. Eskiden agrolar kart sıkıntısı çekerdi. Bir yerden sonra nefesi tükenirdi. Doğru zamanda removal'ı kullanırsan büyük ihtimal kazanırdın ama öyle birşeyde kalmadı. Pirate warioru yoktan var ettiler. Her pakette desteklediler.Oyunu öyle saçma bir duruma soktular ki oyunu bilmeyen berine 5 dk pirate warior eğitimi ver, karşısına HS Dünya şampiyonunu koy counter deck gelirse kazanma ihtimali %90. Dünya üzerinde yoktur böyle oyun.
  • 53 Pack + 3400 gold ile beklemedeyim. 3 tane de oyun hediye edecek sanırım toplam 85 tane Knights of The Frozen Throne paketi açarım bir dahada bu expansiondan açmam diye düşünüyorum.
  • tüm kekolar gene jade druid oynuyor ne anladık expansiondan, nerflemediler şu kartı 2 kane slot ayırcaz illa tüm destelere

• quote:

Orijinalden alıntı: BorhanFr

53 Pack + 3400 gold ile beklemedeyim. 3 tane de oyun hediye edecek sanırım toplam 85 tane Knights of The Frozen Throne paketi açarım bir dahada bu expansiondan açmam diye düşünüyorum.

2600 gold toplamştım bug var dedi bi arkadas hepsine eski pack aldım hepsünden biraz 3ü golden 5leg çıktı golden malygosu görünce ne sewinmiştim piiman değilim☺☺

• yeni gelen expansiyon çok iyi olmuş yayıncıları izliyorum da açık ara en iyisi gelenlerden
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Fayda etmiyor zaten hocam, direk sorgusuz sualsiz indiriyor.
  • 40 PACK 1 LEG

kepazelik resmen.
    beleş leg olarak malfurion kekosunu verdi.

içime oturdu
  • Son bir haftada un goro + yeni paket 40+ pack açtım. Sonuç tek leg çıktı. ^^ Hani 10taneden 1 tane leg çıkacaktı ?
  • 
Sayfa: önceki 10511052105310541055
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.