Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1032. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10301031103210331034
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dediğin gibi quest rogue'un gitmesi hiçbir şey değiştirmeyecek, varsayalım kontrol desteleri tekrar ön plana çıksın, jade alayını bastırır. şu an jade karşısında düzenli bir şekilde durabilecek tek potansiyel kontrol destesi control mage, o da curve şekilde medivh + firelands portal yapabilirseniz

jadeciler çoğalınca da meta tekrar aggroya dönecek..

bu arada bu aralar jade rogue ve miracle rogue sayıları çok arttı sanırım daha nerf gelmeden roguecular eski türlere dönmeye başladılar :D geçen aylarda hiç hatırlamıyorum, ne miracle ne de jade ile karşılaştığımı

bazıları çok güzel combolar yapıyor kıskanıyorum, özellikle shadowcaster ya da shadowstep ile yaptıkları kombolar bir harika (vilespine'ı tekrar eline çekip bir başka minionu daha destroy etmeler, aya'yı çekip tekrar atıp golemleri büyütmeler)

gerçekten güzel bir deste dustım olsa yapardım ama çok epic gerektiriyor

• Jade mekaniği zaten başlı başına tartışılır bir olay. Bir de üstüne Jade Idol gelince işin içinden hepten çıkılmaz oluyor. Çoktan Wild'a göndermeleri ya da çalışma prensibini değiştirmeleri gerekirdi. Bütün kontrol desteleri için auto-concede Jade druid maalesef.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 6 Temmuz 2017; 2:27:55 >
  • onceden gelen 2 gorevi yaptim. toplam 360 gold gelmesi gerekirken 180 verdi acaba bu etkinlik yeni gorevlerde mi gecerli ?
  • yogg craftlayın turn 10a kadar dayanın ne kadar geride olursanız olun kazandırıyor oyunu legend garantili
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Ben dün gece 3 gün öncesinin görevini yaptım iki kat gold verdi. Eskilerinde de geçerli bonus.

Zaten görevlerin üzerinde altın miktarı iki katı olarak gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

yogg craftlayın turn 10a kadar dayanın ne kadar geride olursanız olun kazandırıyor oyunu legend garantili

ben atinca ya ilk spellde kendini olduruyor yada butun destemi yakip adama heal buff vs atiyor nerften once guzeldide simdi eskisi kadar iyi oldugunu dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2x quest gold 2 hafta sürecekmiş. maksimum gold kazanımı için 40g questleri yapmayın (80 gözüküyorlar bu sürede)
  • NDS kullanıcısına yanıt
    nerften sonra blizz çaktırmadan kendini öldürme oranını düşürdü bence,karşıma gelen 10 yoggdan abartmadan söylüyorum 9u maçı kazandırıyor tek başına,streamlerde felanda baya iyi durumda gördüğüm kadarıyla,yakında gidicek olmasa dustlamıştım şimdiye

• Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Hocam bende nasıl bir şans varsa 40 geliyor değiştiriyorum 50 geliyor, aynı durum 4 gün üst üste olur mu ya? Nefret ettim kendimden. Arkadaşın hesabını da kasıyorum, 100, 60 havada uçuyor. Blizzard şansımı kısmış olmalı.
  • Yeni gelecek Expansion Lich King temalı olacakmış, linkini de şöyle bırakayım.

https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/6lkmh4/new_expansion_leak_from_chinese_offical/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Jade mekaniği zaten başlı başına tartışılır bir olay. Bir de üstüne Jade Idol gelince işin içinden hepten çıkılmaz oluyor. Çoktan Wild'a göndermeleri ya da çalışma prensibini değiştirmeleri gerekirdi. Bütün kontrol desteleri için auto-concede Jade druid maalesef.

üstüne 1 mana+1+1 gain 10 armor verdiler olur da freeze mage gelir diye
  • HellRazor H kullanıcısına yanıt
    walla zaten beklenmedik bir cömertlik yaptılar önce rag slyvanas dustları şimdi de bu. bana 3 oyun kazan questi gelince o gün oyun atmıyorum. zaten dün 3 questten 400g kazanınca bu sezon rank 5 kasasım bile yok dust sıkıntım olmayacak gibi.
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Gwent felaket şekilde geliyor çünkü, bence bu yüzden böyle şeyler yapıyorlar.
  • Gwent guzel oyun aslında fkat daha zaman ihtiyacı var gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi craghax -- 7 Temmuz 2017; 6:57:45 >
  • Evet söylenildiği gibi yeni expansion Knights of the Frozen Throne. Northrend, Icecrown, Lich King valla daha önceki hiçbir expansionda bu kadar heyecanlanmadım.

Videodan anladığım kadarıyla "spell" "minnion" gibi bir de artık "hero" kartlar olacak. Oyundaki 9 heronun corruption a uğraşmış halleri. Örnek olarak videoda Rexxar var. Gerçekten güçlü mekanikleri olacak gibi. Bol bol unholy Death Knight'lar geliyor sanırım.

Lifesteal özelliği geliyor. Bu özelliğe sahip kart rakip minyona veya heroya vurduğunda vurduğu kadar bize can veriyor. Özellikle kontrol desteleri için harika.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdas11 -- 27 Ağustos 2020; 5:33:43 >
  • 10. class yalan oldu

• Lifesteal ile control deckler baya bi artacak ama yine her yer jade deck dolacak gibi ama görcez artık

• elder scrolls legends nasil bir darbe vurduysa blizz en guclu kozu lich kingi saldi piyasaya
  • 
Sayfa: önceki 10301031103210331034
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.