Bildirim
Headset ve mousepad önerisi ~
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sarposarp
Arkadaslar oyun icin bir headset alacağım bütçem 200-250 TL +/- değişebilir . Birde mousepad önerilerinizi bekliyorum bütçe 50 TL +/- . Mouse razer mamba
Bende Aynı Şekil Düşünüyorum Ve
Büyük İhtimal Logitech G430 Alacam. -
Steelseries Siberia V2 ses kartlısı 300 liraya geliyor -
hocam cidden güzelmiş peki mouse pad öneriniz var mı diyip irde uplamış olayım -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
steelseries qck lardan alabilirsin gayet iyi -
Merhaba, elimde SteelSeries Siberia v2 CS:GO Edition + Siberia Ses kartı + SteelSeries QcK+ CS:GO pad şeklinde bir set var. Ses kartını kadıköy Zoccos'tan 2012 Aralık sonu satın aldım. Fakat o dönem Creative Tactic Alpha 3D kullandığım için kutusundan çıkarmadım. Kulaklığı 2013 Şubat sonu aldım ve ses kartını kutusundan çıkartıp birlikte kullandım. Mousepad'i Gameekstra dan Kasım son haftası aldım ve neredeyse hiç kullanmadım. Şu an aktif olarak Razer Destructor 2, Razer DeathAdder 2013, SS Siberia v2 CS:GO kulaklık şeklinde kullanıyorum.
Piyasada ses kartlı şekilde uygun fiyatlı satan kişiler var. Fakat özellikle Siberia'lar kasa olarak narin kulaklıklardır. Bu nedenle ne derece titiz kullanıldıklarını bilemeyiz. Kulaklığımı temiz kullandım. Hiçbir sıkıntısı yoktur. 250 tl istiyorum normal fiyat olarak. Pad ile birlikte size sanalpazar.com üzerinden 300 tl ye verebilirim, kargosunuda ben karşılarım. Hem pad hem kulaklık ihtiyacınızı gidermiş olursunuz.
Ayrıca resimlerde g100 ve g500 var. G500 Vatan faturalıdır. 8-10 Kasım 2013 gibi satın aldım. G100'ü ise Kasım 2013 başında satın aldım. Kombin şekilde veya tek tek verebilirm. Veya kulaklık + pad + mouse düşünürseniz fiyat konusunu konuşabilriz. Hepsinin piyasa fiyatlarını biliyorum. Hak yiyen biri değilim, ölü fiyat verenlere karşıyım. Bahsettiğim fareler ve pad fazlalık durumdadırlar.
Siteye uygun olması için resimler medium (800x451) linklerini verdim. Orjinal boyutlar (3264x1840) tır. Dilerseniz gönderebilirm.
-
hocam set harika aslında ama cs:go modeli olması pek hoşuma gitmedi tabi hoşuna giden alıcılar da bulacaksınızdır bol şans diliyorum bu konuda.Mouse keyboard olarakta elimde razer mamba ve razer blackwidow ultimate var yinede iyi satışlar size ürünler çok güzel bende büyük ihtimalle aynılarından alacagım sadece renk / model olarak biraz farklılık gösterebilir şuan indirimde ses kartlı 300 tl ye geliyor siberia birde qck alırsam 50 lira fazla olsun 0 olsun -
Hayırlısı olsun o zaman. -
sağolun hocam -
up -
mamba ile en güzel giden pad goalithus bana kalırsa.aynı ikiliyi kullanıyorum,deneyimlerime dayanarak bunu diyebilirim.
O fiyata da ses kartlı siberia v2 ya da kraken pro -
anladim heralde speed modelini onerirsiniz . Kucuk modelleri 50 tl civari ama kucuk geldi biraz sanki buyuk boylarda 100 tl o konuda kararsiz kaldim . Kulaklik olarak bende aslinda bu iki kulaklik arasindayim biraz krakene dogruda gitmiyor degilim acikcasi hangisi sizce ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orta boy modelini almıştım ben 50-60 tl civarındaydı o zamanlar.forumda 2.el'de de biri satıyordu tanesini 30 tl'den.
Kraken çok ergonomik,rahat.bir de razer surround'u da sayarsak siberia'dan daha iyi bir seçim bana kalırsa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X