Şimdi Ara

Headset konusunda yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç gün önce MAG aldım ve oynayanlar bilirler oyun içinde iletişim çok önemli MAG'de bundan dolayı ps3'üme headset almak istiyorum. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Headset kullanan arkadaşlar ne kullanıyorsunuz? Hangisini önerirsiniz? En rahat ve kullanışlı sizce hangisi? En fazla 40-50 lira verebilirim headset için bunu da göz önüne alırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• daha bende almadım ama çoğu kişi Jabra Bt2035 yı öneriyor.30-40 lira civarı.okuduğum yorumlara göre fiyat ve kalite açısından en iyisi bu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrasiyab1905

daha bende almadım ama çoğu kişi Jabra Bt2035 yı öneriyor.30-40 lira civarı.okuduğum yorumlara göre fiyat ve kalite açısından en iyisi bu sanırım

bende alıcam ya nereden alabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

quote:

Orijinalden alıntı: Efrasiyab1905

daha bende almadım ama çoğu kişi Jabra Bt2035 yı öneriyor.30-40 lira civarı.okuduğum yorumlara göre fiyat ve kalite açısından en iyisi bu sanırım

bende alıcam ya nereden alabiliriz?

Alıntıları Göster
    Orjinal sony headset Türkiyede shop to ya göre daha pahalı alacaksanız shop to yu önerebilirim.
    22 GBP + 3-4 GBP de kargo tutuyor. 26 GBP = 67TL yapıyor kapınıza teslim. Türkiyede 90 TL diye biliyorum.
    http://www.shopto.net/PS3/ACCESSORIES/PS3HEADSET-Official%20Wireless%20Bluetooth%20Headset.html

Ama maceraya gerek yok diyorsanız ve sorunsuz bir cihaz istiyorsanız.
    En iyi seçim JABRA BT2035
    Ben çok memnunum. MAG TR ATATÜRK CLANININ YARISI JABRA KULLANIYOR. Herkes memnun.

Vatan bilgisayar internet sitesinde worldcarda 36 TL ben burdan aldım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/jabra-bt2035-jabra-bt2035-bluetooth-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=43528

Jabray alınca tanıtmak için yapmanız gerekenler

PLAYSTATION A BLUETOOTH KULAKLIK TANITMA
    Ps3 menüsü setings altında (accessory setings) giriyoruz. Daha sonra karşımıza çıkan ilk seçenek olan (register bluetooth device) giriyoruz. Burdan (bluetooth headset) seçiyoruz. Karşımıza gelen (start scanning) seçmeden önce kulalığımızın tanıtma durumuna getirmek için uzunca bir süre yani ışıgını sürekli yanan kadar basılı tutuyoruz ve basılı tutarken scan diyoruz. Tam bu sırada bir kez bırakıp tekrar bip sesi gelene kadar basıyoruz cihaz bulunuyor. BT kulaklıgımızın ismini gördügümüzde ok'liyoruz. Şimdi bizden 4 haneli şifre isteyecek, şifremizi kulaklıgın yanında verilen kitapçıktan öğrenebilirsiniz. Şifremizi girdikten sonra ps3 kulaklığımızı tanımış olcaktır.

İkinci adım kulaklığın ayarlarını yapıcaz, ilk önce yine (settings) altında (accessory setings) giriyoruz. Burda (audio device settings) seçiyoruz. Karşımıza cıkan ekranda (connect) seçip kulaklıga bağlanıyoruz. daha sonra (input-output) seçeneklerinde kulaklıgımızın ismini şeçiyoruz ok'liyoruz ve işlemimiz bitiriyoruz.

Artık kulaklıgımızı ps3 bağlımış oluyoruz,bu işlemi sadece bir kere yapmamız yeterli bundan sonra kulaklığımız ps3 yanında açtığımızda her zaman otomatik bağlanacaktır..

Eğer tanıtamazsanız veya kafanıza takılan olursa mesaj atın yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Virtual Reality

Orjinal sony headset Türkiyede shop to ya göre daha pahalı alacaksanız shop to yu önerebilirim.
    22 GBP + 3-4 GBP de kargo tutuyor. 26 GBP = 67TL yapıyor kapınıza teslim. Türkiyede 90 TL diye biliyorum.
    http://www.shopto.net/PS3/ACCESSORIES/PS3HEADSET-Official%20Wireless%20Bluetooth%20Headset.html

Ama maceraya gerek yok diyorsanız ve sorunsuz bir cihaz istiyorsanız.
    En iyi seçim JABRA BT2035
    Ben çok memnunum. MAG TR ATATÜRK CLANININ YARISI JABRA KULLANIYOR. Herkes memnun.

Vatan bilgisayar internet sitesinde worldcarda 36 TL ben burdan aldım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/jabra-bt2035-jabra-bt2035-bluetooth-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=43528

Jabray alınca tanıtmak için yapmanız gerekenler

PLAYSTATION A BLUETOOTH KULAKLIK TANITMA
    Ps3 menüsü setings altında (accessory setings) giriyoruz. Daha sonra karşımıza çıkan ilk seçenek olan (register bluetooth device) giriyoruz. Burdan (bluetooth headset) seçiyoruz. Karşımıza gelen (start scanning) seçmeden önce kulalığımızın tanıtma durumuna getirmek için uzunca bir süre yani ışıgını sürekli yanan kadar basılı tutuyoruz ve basılı tutarken scan diyoruz. Tam bu sırada bir kez bırakıp tekrar bip sesi gelene kadar basıyoruz cihaz bulunuyor. BT kulaklıgımızın ismini gördügümüzde ok'liyoruz. Şimdi bizden 4 haneli şifre isteyecek, şifremizi kulaklıgın yanında verilen kitapçıktan öğrenebilirsiniz. Şifremizi girdikten sonra ps3 kulaklığımızı tanımış olcaktır.

İkinci adım kulaklığın ayarlarını yapıcaz, ilk önce yine (settings) altında (accessory setings) giriyoruz. Burda (audio device settings) seçiyoruz. Karşımıza cıkan ekranda (connect) seçip kulaklıga bağlanıyoruz. daha sonra (input-output) seçeneklerinde kulaklıgımızın ismini şeçiyoruz ok'liyoruz ve işlemimiz bitiriyoruz.

Artık kulaklıgımızı ps3 bağlımış oluyoruz,bu işlemi sadece bir kere yapmamız yeterli bundan sonra kulaklığımız ps3 yanında açtığımızda her zaman otomatik bağlanacaktır..

Eğer tanıtamazsanız veya kafanıza takılan olursa mesaj atın yardımcı olurum.

Alıntıları Göster
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145051442&CS_Category=_AKSESUAR214&CS_Catalog=_TELEKOM

ya da bu

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145051277&CS_Category=_SBA_214_1662_434_2586&CS_Catalog=_TELEKOM&T_Category=_AKSESUAR214

bende ikincisi var çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 10 Şubat 2011; 22:46:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gökhann 1907

bu verdiğin linkteki kulaklıklar ps3 için kullanılıyor değilmi?

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bu verdiğin linkteki kulaklıklar ps3 için kullanılıyor değilmi?

quote:

saol peki kaç saat gidiyor şarjı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhann 1907 -- 11 Şubat 2011; 9:37:59 >

• Telfnum samsung oldugu icin samsung wep470 almayi düsünüyorum ps3 de kullanabiliyoruz denildi ama kullanan bi arkadastan tavsiye bekliyorum aldıktan sonra sıkıntı olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Telfnum samsung oldugu icin samsung wep470 almayi düsünüyorum ps3 de kullanabiliyoruz denildi ama kullanan bi arkadastan tavsiye bekliyorum aldıktan sonra sıkıntı olmasın
    Arkadaşlar en iyisi sony official headset mi? net bir cevap alamadım? birde sony move camerasının mikrofonuyla bu headsetlerin mikrofon kalitesi arasında çok fark var mı? ben kamerayı kullanıyorum sesin karşı tarafa iyi gittiğini söylüyorlar ama headset kullanınca kalite ne kadar artar bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

Arkadaşlar en iyisi sony official headset mi? net bir cevap alamadım? birde sony move camerasının mikrofonuyla bu headsetlerin mikrofon kalitesi arasında çok fark var mı? ben kamerayı kullanıyorum sesin karşı tarafa iyi gittiğini söylüyorlar ama headset kullanınca kalite ne kadar artar bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    gökhann 1907

Valla sarj konusunda net birşey söyleyemem çünkü sürekli kullanmıyorum ben. Yani 'stand by' durumunda çok kalıyor. Ancak wep450 kesinlikle iyi bir kulaklık kalite açısından. Bi kere çekim mesafesi iyi. Ses alıp vermesi çok temiz, nefes alsan duyuyor karşı taraf. Açma kapama tuşu çok hassas ve dokunduğun an açılıp dokunduğun an devre dışı kalıyor, gecikme yok. Ayrıca kulak kancasının kırılma ihtimaline karşı yedek bir kanca çıkıyor wep450'nin kutusundan. (Daha önce Jabra'nın bir modelini kullandım, kulak kancası çok çabuk kırıldı ve çok sıkıntı çektim.)

maximum54

Yukarıda bahsettiğim gibi wep450 kullanıyorum PS3'te. 470 de büyük ihtimalle kullanılıyordur.

• Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Teşekkürler..
    kusura bakma böyle tek tek soruyorum ama sence eğer biliyorsan, bende kamera mevcut. ne kulaklık
    nede kamerayı kullandım arasında ne gibi bir fark olur .sen olsan kullandıysan kamerayı sence kulaklık almaya değermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhann 1907 -- 11 Şubat 2011; 14:02:14 >
  • quote:

kusura bakma böyle tek tek soruyorum ama sence eğer biliyorsan, bende kamera mevcut. ne kulaklık
    nede kamerayı kullandım arasında ne gibi bir fark olur .sen olsan kullandıysan kamerayı sence kulaklık almaya değermi?

Alıntıları Göster
    Kulaklıkla multiplayer bir oyun oynadığın zaman, kulaklığa sadece arkadaşlarının konuşması gelir. Oynunun sesi yine ses sisteminden çıkar. Yani ikisi birbirine karışmaz. Kamerada sesin gidiyor tamam ama gelen seste sıkıntı olmaz mı?
  • quote:

Kulaklıkla multiplayer bir oyun oynadığın zaman, kulaklığa sadece arkadaşlarının konuşması gelir. Oynunun sesi yine ses sisteminden çıkar. Yani ikisi birbirine karışmaz. Kamerada sesin gidiyor tamam ama gelen seste sıkıntı olmaz mı?

Alıntıları Göster
    bilmem denemek lazım ozaman, cevapların için tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhann 1907 -- 11 Şubat 2011; 14:20:06 >

• quote:

Gelen sesler anlaşılmıyor bazen. Özellikle bina falan yıkılırken yani oyunda ses varken akrşı tarafın sesini anlayamıyorum. Bnede sadece kamera var. Headset ve kamera ikisini de tecrübe eden birisi varsa çok fark olup olmadığını söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

quote:

Gelen sesler anlaşılmıyor bazen. Özellikle bina falan yıkılırken yani oyunda ses varken akrşı tarafın sesini anlayamıyorum. Bnede sadece kamera var. Headset ve kamera ikisini de tecrübe eden birisi varsa çok fark olup olmadığını söyleyebilir mi?

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar belki yeri değil ama bende samsung wep180 modeli var ama şarj cihazını bulamadım...şarj yeri ince uçlu nokia tarzında ama olmuyo...acaba buna uygun bir sarj cihazı var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: elkun

ya arkadaşlar belki yeri değil ama bende samsung wep180 modeli var ama şarj cihazını bulamadım...şarj yeri ince uçlu nokia tarzında ama olmuyo...acaba buna uygun bir sarj cihazı var mıdır?

Alıntıları Göster
    bende jabradan alacağımda sony ile arasında ses kalitesi oalrak çok fark var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

tabi fark var
    bende her ikiside var sony den sonra en iyisi uyum olarak jabradır
    sony----105 tl
    jabra----35 tl
    her ikiside 7 saate yakın gidiyor
    2 saatte jarz oluyorlar
    jabrayı direk pirizden jarz ediyon telefon gibi sony i ps3 den yada pc den
    sony den ossursan karşı taraf duyuyor
    10 metre kullanım alanı var her ikisininde

tavsiyeme gelince jabra al derim maksat konuşmaksa oda rahatlıkla işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

quote:

Orijinalden alıntı: joker00

tabi fark var
    bende her ikiside var sony den sonra en iyisi uyum olarak jabradır
    sony----105 tl
    jabra----35 tl
    her ikiside 7 saate yakın gidiyor
    2 saatte jarz oluyorlar
    jabrayı direk pirizden jarz ediyon telefon gibi sony i ps3 den yada pc den
    sony den ossursan karşı taraf duyuyor
    10 metre kullanım alanı var her ikisininde

tavsiyeme gelince jabra al derim maksat konuşmaksa oda rahatlıkla işini görür

Alıntıları Göster
    hımm teşekkür ederim yatdımın için o zman bende jabra alıyım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.