Şimdi Ara

hdp'ye 50 milyon tl hazine yardımı yapılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan 2020 yılı bütçesinde yer alan bilgidir. akp, chp, hdp ve mhp'ye bütçe geliri üzerinden toplam 376 milyon 777 bin lira devlet yardımı ödenecek. hdp'ye 50 milyon 99 bin lira verilecek
    https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/hazineden-5-partiye-419-milyon-tl-akacak-5400046/
    ekşi sözlük
    hdp'ye 50 milyon tl hazine yardımı yapılması - ekşi sözlük
    https://eksisozluk.com/hdpye-50-milyon-tl-hazine-yardimi-yapilmasi--6219489?a=popular

• Yaw abıcım sıktınız artık boş boş acıp acıp duruyorsunuz. eskiden muhaliflerin bile bi durusu vardı. HDP pkk partisininden en cok nefret edenlerden biri benim vatan hayini olduklarını gerçeği ortada lakin parti kapatmak çözüm degil kapatsan ldp partisi diye geri gelecekler. bu sefer olaylar büyür demokrasi diye aglamaya başlayacaklar. ha bana sorarsan idam gelsin asılsın lakin gelmez terörist besleyen meclisde nadir ülkerden biriyiz. hdp hpd diye aglayacagınıza belediye secımlerınd chp ile nasıl anlaştıklarına bak büyük şehirlerde aday cıkarmayıp
  • aaaa bak bak kimler kimlere maddi yardımlarda bulunuyo vah vah vah, akapede laf yok icraat var yine
  • seçimde belli oy oranını alan partilere yardım yapılmak zorunda bunda ne var ki ?
  • Evet ne sen ne zannediyordun.Hdp resmi faaliyet gösteren siyasi bir parti.TBMM de kayıtlı ve milletvekilleri olan bir parti elbette yardım yapılacak bunda anormal olan ne?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaw abıcım sıktınız artık boş boş acıp acıp duruyorsunuz. eskiden muhaliflerin bile bi durusu vardı. HDP pkk partisininden en cok nefret edenlerden biri benim vatan hayini olduklarını gerçeği ortada lakin parti kapatmak çözüm degil kapatsan ldp partisi diye geri gelecekler. bu sefer olaylar büyür demokrasi diye aglamaya başlayacaklar. ha bana sorarsan idam gelsin asılsın lakin gelmez terörist besleyen meclisde nadir ülkerden biriyiz. hdp hpd diye aglayacagınıza belediye secımlerınd chp ile nasıl anlaştıklarına bak büyük şehirlerde aday cıkarmayıp
  • İtibardan tasarruf olmaz.
  • ne bekliyorsun? hdpyi kapatip, baslarindakileri yasaklamayi mi?

sence akp boyle birsey yapar mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    saçma sapan şeylere para harcanıyor

strateji belli aslında hizmeti azalt vergiyi azalt bu kadar basit

millet nefes alamıyor sırtındaki vergiler yüzünden

örnek

1980 lerden kalma bekçilik sistemini geri getirdiler havadan para ödeniyor

yoldan yürürken şşş kimlik kontrol diyerek millete atarlanmalarıda cabası

neymiş valilik yetki vermişmiş ama bu millete müstehak

geçenlerde tanıdğım birini makul şüphe üzerine kelepçeleyip karakola almışlar

gittik nooldu dedik karşı gösterdi falan filan ee ortada suç var mı yok en fazla 2 saat karakolda tuttudular tekme atıp küfretmişler göz alına almadan önce

karakoldan çıktık olayı öğrendik dedim gelin buraya hanginiz küfretti vurdu falan diye biz onları dövcektik baktılar az kalabalık görünce arkasını dönüp yol alıp gittiler
  • MHP bile barajı aşamayacak durumda. Onlara bile AKP yüzünden devlet hazineden para ödüyor şimdi. MHP - HDP bu 2 parti AKP sayesinde hazineden yardım alıyor. Türk milleti bunu iyi hatırlasın.
  • yasal bir parti oldukları ve seçimlere girdikleri için bu yardımları almalarında şaşılacak bir şey yok ki.
    Bugün seçim olsa 3.partiler muhtemelen acı ama gerçek
  • Milletvekili seçimlerinde en az %3 oy alan her parti, -%10 barajını geçsin ya da geçemesin- hazine yardımından yararlanır.

Siyasi Partiler Kanunu böyle emrediyor çünkü. Bu ödenen paralara içiniz acıyorsa X partiye ya da Y partiye çemkirmek yerine ilgili kanundan hazine yardımının temelli kaldırılması için milletvekillerinde kamuoyu oluşturmaya çalışın.
  • Ne kadar cahilce bir konu. O akp nin yaptığı yardım değil. Kanunen mecburen yapilan yasal bir ödeme. Ya hiç bir partiye yapılmasın diye yeni kanun cikarilacak. Yada hepsine konumuna göre o para odenecek.
    Haa benim kanaatim hiç birine yapilmaması. Zaten hepsi bir şekilde yolunu buluyor birde devletin kasasından odeme yapmasinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

seçimde belli oy oranını alan partilere yardım yapılmak zorunda bunda ne var ki ?
    İşte bu olayın kaldırılması lazım. Siyasi partilere seçim sonuçlarına göre para verilmesi saçma. Zaten bu partilerin üyeleri var. Eğer partilerini bu kadar seviyorlarsa(!) aylık bağış yapsınlar partilerine. Ama bu işte büyük bir gelir olduğu için hiçbir siyasi parti vatandaşını çok sevdiği(!) için kabul etmez bu işi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.