Merhabalar; Bugün rtx 2060’lı bir sistem aldım. Bildiğiniz üzere bu kartın sadece hdmi ve display port çıkışı mevcut. Bütçemden dolayı monitörüm eski ve sadece vga/dvi çıkışı mevcut. Ne şekilde daha az kayıp alabilirim? Şuan hdmi to vga dönüştürücü kullanıyorum fakat ekran net değil. Dp to dvi yada hdmi to dvi daha mı iyidir? Yoksa elimdeki dönüştürücü mü bozuk ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hdmi to Vga mı yoksa hdmi to Dvi mı ?

-
-
HDMI to DVI sorununu çözecektir. VGA ile imkanlar kısıtlı maalesef.
-
kıy biraz daha paraya da 120+ Hz eli yüzü düzgün bi monitör al, "dünya varmış" dersin!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 30 Mayıs 2021; 10:57:59 > -
Malum fiyatlar ortada şuan bütçem yeni bir monitörü kaldırmaz o yüzden idare ediyorum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DemirKipiHDMI to DVI sorununu çözecektir. VGA ile imkanlar kısıtlı maalesef.
Hdmi to dvi ile displayport to dvi arasında kalite farkı var mı hocam ? Bir bilgin varsa paylaşmanı isterim. Asıl merak ettiğim konu bu.
Doğrudan deneyimlemedim ama 60hz'de ikisinde de bir fark olacağını sanmıyorum. Hangisi kafana yatıyorsa onu tercih edebilirsin. Kalite farkı olmayacaktır. Daha yaygın olduğundan ben HDMI to DVI tercih ederdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DemirKipiDoğrudan deneyimlemedim ama 60hz'de ikisinde de bir fark olacağını sanmıyorum. Hangisi kafana yatıyorsa onu tercih edebilirsin. Kalite farkı olmayacaktır. Daha yaygın olduğundan ben HDMI to DVI tercih ederdim.
Ben de bugün hdmi to dvi kablo aldım ve şuan sorunum çözüldü teşekkür ederim hocam.
Adam bütçem sıkıntı diyor sen dalga geçer gibi monitör al diyorsun hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X