Şimdi Ara

HDMI Switch kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • henüz sorunla karşılaşmadım fakat internetteki her ürünle ilgili sorun yaşayan arkadaşlar oldugu için son olarak buraya sormak istedim. kendim sorun yaşamak istemiyorum.
    Benim 4 tane cihazım var. hepsinde hdmi girişini kullanıyorum ve monitöre bağlıyorum. fakat monitörde her seferinde geçiş yaparken hem tuşa basmak , hem de kablonun yerini değiştirmek çok yoruyor beni. Bu yüzden hdmi switch almanın benim için uygun olduğunu düşündüm.

Fakat adam akıllı çalışan bir cihaz bulamadım hala. Bana düzgün çalışan, mümkünse kendiniz kullandığınız , minimum 4 girişli ve 1 çıkışlı hdmi switch önerebilir misiniz?

• Yeni konu açmadan bunu uplayayım.

Daha önce resimdeki gibi bir şey aldım ama bir kaç ay içinde bir kaç defa kullandıktan sonra bozuldu. Maalesef bu ürünlerin çoğu çin malı ve alabildiğine düşük kaliteli bileşenlere sahip. Varsa bir öneri, ben de iki tane alacağım.

HDMI Switch kullanan var mı?
  • Konu açılalı çok olmuş ama yine de yazayım. HAMA marka Switch kullanıyorum, yıllardır herhangi bir sorun yaşamadım.
  • Selamlar.

Biraz pahalı olabilir ama bu işin piri kim derseniz DIGITUS derim.
    Normalden biraz daha maliyetli olacak ama emin olun diğerlerine göre çok uzun vadede sorunsuz kullanabileceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.