Şimdi Ara

HDMI görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopumu Beko tv ye hdmi ile bağlayarak sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Ama ortada hiçbirşey yokken, hiçbir ayar değişmemişken bir gün açtığımda Sinyal yok yazısıyla karşılaştım ve ne yaptıysam görüntüyü tv ye veremiyorum.

Ve;

* Başka bir hdmi kablosu denedim. olmadı

* Görüntünün klonlandığını test ettim. sıkıntı yok. olmadı

* Hdmi kablosunu takınca bağlantı sesi geliyor, laptopun ekranı gidip geliyor, herşey olağan ama görüntü tv de yok!. Kabloyu çıkarınca çıkış seside geliyor aynı şekilde. Başka kablolarda da aynı.

* Başka bir laptop denedim, şak diye görüntü çıktı tv de. Tvde ve girişlerde de problem yok

Böyle olmasının sebebi nedir, yardımcı olun lütfen.

Not:
    Aygıt yöneticimde
    Teredo tunneling Pseudo-Interface
    Sda standart uyumlu Sd ana bilgisayar denetleyicisi
    nde ünlem var!

• Yardım edebilecek kimse yok mu?
  • hdmi ile bağlantı yaptıktan sonra. Fn tuşuna basılı tutarak F1-F12 tuş grubundan ekran seçimi ile ilgili tuşa basarak denermisiniz. üzerinde iki ekran simgesi var birinin içi dolu diğeri boş bu tip bi simgesi olması lazım.

örnek olarak acer da Fn+F5.

tuş kombinasyonuyla yapamazsanız eğer sağ alt tarafta ekran kartınızla ilgili simgeye sağ tıklayıp grafik özelliklerinden tek ekran/çift ekran gibi bir seçenek varsa taktığınızda otomatik algılamıyorsa manul seçmeyi deneyin birincil aygıt ikincil aygıt gibi lcd yi görürsünüz zaten.

yine sonuç alamazsanız ekran kartı driverini tekrar kurmayı deneyin.

birde tabi hdmi bağlantısını da içeren portlarla ilgili driver da da sıkıntı olabilir.

ilk yazdığım seçenekten itibaren deneyerek ilerleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.