Bildirim
HDMI çıkışlı monitör acil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
HDMI Cıkısı var.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29920 -
-
Benim dediğim Philips 2ms tepkime süressi sizce digerlerinden daha iyi değilmi? -
quote:
Orjinalden alıntı: riseof
HP PVL 22" w2207h
+1
HP w2207h kullanıyorum. Çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: _VoRTeX_
quote:
HP PVL 22" w2207h
+1
HP w2207h kullanıyorum. Çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.
+1
illa hdmı olması gerekmıyo hdcp desteklesin yeter hdmı-dvı koblo var ama
hp güzel ama ps3 takan varsa yazsın tabıkı
ekrana tam oturuyormus tasma varmı gibi
-
Teşekkürler önerileriniz için,herkes hp w2207h için çok iyi demiş.
Philips 220XW8FB in 2ms olmasi fakat hp nin 5ms olmasi kafami kariştiriyor, daha çok oyun oynayan bi insanim ve oyunlarda tepkime süresi önemli diye duydum, hic lcd kullanmadigim için bi fikrim yok aydinlatirsaniz sevinirim.Tekrar teşekkürler... -
bu yuvarlak bir konuo philips de bir çok yerde 5ms yada daha üstü verebilir 2 ms diyen birçok montör 5ms aslında
ama çok takma hp al memnun kalırsın -
quote:
Orjinalden alıntı: Mashira
Selam Herkese,
Ben HDMI çikişli yani playstation3 bağlayabileceğim bi monitör ariyorum 22"(hdmi gerekiyo galiba ps3 baglamak için..
Hangi monitörleri önerirsiniz?
Sizce Philips 220XW8FB buna uygun mudur? Başka önerileriniz varsa çok makbule geçer.Teşekkürler..
Dostum ben 220XW kullanıyorum hdmi olarak.çok memnunum üstelik parlak ekranı var ve renkler çok daha canlı görünüyor.kesinlikle tavsiye edebilirim -
quote:
Orjinalden alıntı: _VoRTeX_
quote:
HP PVL 22" w2207h
+1
HP w2207h kullanıyorum. Çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.
+1903
-
HP w2207h gerçekten muhteşem herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X