Şimdi Ara

HDMI Bağlantıda Kabloyu Kontrol Et Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bi sorunum var yardımcı olurmusunuz

bilgisayarın monitörü D-SUB analog bağlantı ile çalışıyordu (D-SUB DVI çevirici ile)

ekran kartı gtx 460 se çıkışları 1 adet HDMI 2 adet DVI

monitör Samsung L23A550 SA550 23" led çıkışları 1 adet D-SUB 1 adet HDMI

hdmi bağlantıya geçmek istiyordum geçen gün çin malı bir hdmi kablo aldım ve bağlantıları yaptım pc açılışta başlıkta yazdığım uyarıyı veriyor " Kabloyu Kontrol Et" Analog yazıyor monitörü aç kapa düğmesinden kapatıp açınca ekran geliyor kendi otomatik olarak gelmiyor 2-3dk bekledim gelmedi monitörün ayarlarına baktım özellikle böyle bir ayar yok monitörün driverini indirdim kurdum hdmi seçip kayıt ettim ekran kartı driverini kaldırıp tekrar kurdum aynı değişen bişey yok kablo kalitesi ile ilgisi olabilirmi? sizce sorun nedir ayrıca format çözüm olabilirmi

• dünayada ilkim heralde kimse böyle birşey duymamış
  • Monitörünüzde Input adında bir tuş olmalı bu tuş monitörün hangi kaynaktan gelen görüntüyü göstereceğine dair seçim işi için kullanılır. Ekranda analog kabloyu kontrol et dediğine göre demek ki D-Sub üzerinden sinyal bekliyor ? Seçiciyle değiştirirseniz sorununuz çözülür gibime geliyor. Kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: excallator1

Monitörünüzde Input adında bir tuş olmalı bu tuş monitörün hangi kaynaktan gelen görüntüyü göstereceğine dair seçim işi için kullanılır. Ekranda analog kabloyu kontrol et dediğine göre demek ki D-Sub üzerinden sinyal bekliyor ? Seçiciyle değiştirirseniz sorununuz çözülür gibime geliyor. Kolay gelsin.

bir tane geçiş tuşu var dün akşam farkettim ona basınca analog dijital geçiş işlemi gerçekleşiyor ama işin garip tarafı bu işlemi sürekli yapmam gerekiyor yani bilgisayarı her açışımda o tuşa basmam gerekiyor kendi otomatik devreye girmiyor

Aynı sorun bende de oldu. TVnin anakartını değiştirdiler...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.