Şimdi Ara

HDD TAMAMEN DOLU OLURSA OYUNLAR ÇALIŞIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sistem diskim C 70 gb ve 10 gb boş yer var. Depo olarak kullandığım disk E 803 gb ve 20 gb boş yer var. Oyun,film,müzik vs. ne varsa burada. Oyun setupları da kurulu hali de burada. Bir tane de 58 gblik disk var onda 350 mb boş yer var,onda da setuplar mevcut.

Şimdi E diskini ağzına kadar doldursam mevcut oyunlar yine çalışır mı? Yoksa boş yer ister mi? Buna göre bir şeyler daha indirmeyi düşünüyorum da. Bir de C diskinin tamamen dolu olması pcnin işleyişini etkiler mi?-Bunu pek sanmıyorum ama sorayım dedim-

Yardım ederseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellfire_1905 -- 10 Mart 2012; 13:25:36 >

• ısletım sıstmeınızın bulundugu dıskı tamamen doldurmanız wındowsdan dıskınız dolu bosalrtın gıbı msj almanıza neden olur .. ıkıncısı bos dıskın calısmasıyla dolu dıskın calısması elbette farkeder .. uncusu oyunlar calısması ıcın sıstem greksınımlerınde ne kadar bos hdd ye ıhtıyac duyduklarını belırtmıslerdır ... yanı her oyun ıcın durum farklı anlayacagınız

1 ve 2 dediğin gibi düşünüyorum

mesela GTA 4 15 gb yer istiyor. Oyun kurulu. Ben şimdi 15in altına inersem oyun çalışmayacak mı? O belirtilen pcde kaplayacağı alan değil mi?
  • hayır topalm oyunu kurup oynayabılmenız ıcın 15 gb gerekıyor ..yanı 15 ın altında gta 4 u kurmaya kalkarsanız bellek yetrsız hatası alırsınız ... kurdukdan sonra 3 e 5 e bakmaz ama tabı dedıgım gıbı boş bır dıskdekı calısma rahatlıgını bulamassınız performans kaybı olabılr ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire_1905

Beyler sistem diskim C 70 gb ve 10 gb boş yer var. Depo olarak kullandığım disk E 803 gb ve 20 gb boş yer var. Oyun,film,müzik vs. ne varsa burada. Oyun setupları da kurulu hali de burada. Bir tane de 58 gblik disk var onda 350 mb boş yer var,onda da setuplar mevcut.

Şimdi E diskini ağzına kadar doldursam mevcut oyunlar yine çalışır mı? Yoksa boş yer ister mi? Buna göre bir şeyler daha indirmeyi düşünüyorum da. Bir de C diskinin tamamen dolu olması pcnin işleyişini etkiler mi?-Bunu pek sanmıyorum ama sorayım dedim-

Yardım ederseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler

Ağzına kadar doldursanda oyun çalışır yeni oyun yükleyemezsin bir de sistem açılışta chdsk yapıyorsa açıılışş zamanı uzayabilir o kadar

• yardımcı olan herkese teşekkürler 20 gbnin altına inebilirim artık. Ancak pcnin daha iyi çalışması için de boş bırakmak lazım,saolun
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.