Şimdi Ara

HDD SORUNU KAFAYI YEDİRTECEK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Western Digital 250gb SataII HDD im var.
    Problemim Büyük boyuttaki hiç bir programı(oyun vb.) yükleyememem.
    Daha önce çok rahat yüklediğim ve başka Pc lere sorunsuz yüklediğim oyunlar her yükleyişimde farklı bir hatayla karşıma geliyor.
    Yani birinde qwe.asd dosyasını bulamıyorsa diğer deneyişimde de asd.qwe dosyasını bulamıyor gibi bir durum var.
    Sata portundan kaynaklanıyor olabilir diye girişi ve kabloyu değiştirdim ama yine sonuç aynı... Hep aynı problem ve bana kafayı yedirticek.
    Bunun dışında hiç bir sıkıntısı yok windows u falan rahat kullanabiliyorum
    Bu arada işletim sistemim Vista Ultimate Edition ama XP Pro yüklüyken de aynı sorun vardı
    Acaba DVD RW de mi problem var diye düşünü oyunun tüm dosyalarını HDD ye kopyalayıp denedim ama sonuç yine aynı..

Ne olabilir lütfen yardımcı olun yoksa kafayı yiyeceğim

• Bunun hdd ile ilgili olduğunu zannetmiyorum. Büyük ihtimal DVD-RW yada CD de bir sorun olabilir. Sen birde DVD-RW değiştirerek dene bakalım
  • yukarıya ayrıntılı yazdım sanıyorum...
    oyunlar da ya da dvdrw de problem yok cünkü hafızaya kopyaladıktan sonra da aynı olayı tekrarlıyor...cab dosyalarını acarken yapıyor genelde bu hatayı
  • Üstadım benzer bir sorunu ben de adını şu an hatırlamadığım bir oyunu kopyalamaya çalışırken yaşamıştım..Windows Installerın güncel bir sürümünü yüklemem gerekmişti acaba sizin de sorununuz bu olabilir mi diye geçiverdi aklımdan isterseniz bi deneyin..
    Winxp için ---http://support.microsoft.com/kb/893803
  • ne olabilir.??
    ilk olarak diğer oyun filim vb.n de de benzer hatalarla karşılaşıyomusun?
    cvbN eğer evet ise hdd de bad sector den şüphelene biliriz.
    Bad sectorü segate sea tols veya benzeri prgramlarla tespit edebilirsin.
  • arkadaşım senin sorunun hard diskin fat 32 olması galiba Ntfs yaparsan sorunun düzelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost2003 -- 31 Ağustos 2007; 23:43:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: prigione

yukarıya ayrıntılı yazdım sanıyorum...
    oyunlar da ya da dvdrw de problem yok cünkü hafızaya kopyaladıktan sonra da aynı olayı tekrarlıyor...cab dosyalarını acarken yapıyor genelde bu hatayı

Arkadaşım senin dvd -rw da sorun varsa kopyalarken veya kurarken farketmez cd den bazı yerleri okumuyor atlıyor olabilir. Sen cd yi bilgisayara kopyalarkende aynı yerler yine okunmuyacak ve atlanacaktır dolayısıyla aynı sorunla karşılaşman normaldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.