Şimdi Ara

HDD Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durum şu: Birkaç hafta öncesine kadar her şey iyiydi fakat son zamanlarda bilgisayardan garip tık tık sesleri gelmeye ve bilgisayar tamamen kitlenmeye başladı. Sorunun ilk başladığı zamanlarda sadece başlangıçta takılıyor ve PXE-E61 hatası geliyordu. Düğmeden kapatıp yeniden açtığımda laptop açılıyordu. Hatayı araştırdım ve hatalı boot sırası yüzünden olabileceğini buldum ve boot sırasını düzelttim fakat sorun devam etti. Son birkaç gündür ise 5-6 kere reset atmadan açılmıyor yani neredeyse şans eseri... Aynı zamanda sorun ilk çıktığında dediğim gibi sadece başlangıçtaydı fakat son birkaç gündür laptop çalışırken de olup bilgisayarı kilitlemeye başladı. Hiçbir şey yapamaz oldum ve tahmini 30 dk'de bir oluyor bu.
    Özellikler:
    İşlemci: Intel Core i5-2450M CPU @ 2.50 GHz
    RAM: 6 GB
    İşletim Sistemi 64 bit
    Bir de video almayı başardım, çalışırkenki kilitlenmeler rastgele olduğu için başlangıçtaki kilitlenmeyi alabildim. Sesi biraz yükseltirseniz tık tık sesleri de duyuluyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=HbO-LULEfWs&feature=youtu.be

Lütfen yardım edin!

Edit: Son zamanlarda performansta da düşmeler ve yavasşlama var ama bilgisayar 2 yıllık ve çok kullanılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corgabria -- 16 Ekim 2014; 7:09:04 >

• Dostum senin hard disk gitmiş. Eğer bilgisayar açılıyorsa HD tune indirip tarama yapmaya çalış.
  • Pat pat kaf atıyor hdd. Açabiliyorsan yedekleme yap ve kurtul o diskten. Düzelecek bir şey değil, yenisi şart..
  • Peki başka bir bilgisayarın HDDsini alıp onu taksam sorun olur mu? Sorun oluyorsa HDD fiyatları ne durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • head crash olayı olmuş sağlam bi psu ile kontrol et olmadı çöpe at çözümü yok onun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yani brkdr? Biraz daha açar mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    SSD li Laptop ısınma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.