Şimdi Ara

hdd sesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar size bi sorum olcak hdd sesi ile ilgili.simdik yaklaşık 2 ay önce seagate 80gb ide harddisk almıştım.ve bu malaldığım günden beri uyuz bi ses çıkarıyo tır tır tır die kesik kesik normalde yani nette flan dolaşırken.bişey yüklerken flan bu tırtırtır sesi kesiksiz bi şekilde devam ediyo(anladınız işte yaw) bu normal mi yoksa anormalmı?aldığım yere götüreyimmi?ses çok deli ediyo beni??

• dh teknik servis uyuyo heralde
  • Seagate,traktör gibi çalışan hard diskleriyle ünlüdür.ses doğal.İlla taktım diyorsan forumun ikinci elinde satıp Samsung al
  • hastasiyimdir ben o sesin yahu :)

traktor demeyelim de kedi gurultusu diyelim (ben daha cok ona benzetiyorum) , HDD den o ses gelince ensesini oksayasim geliyor :}
  • bu belirli uretilen modeller için geçerli sanırsam bende de 160 satası var ses için 5 kere değişti hard disk anakart seagate markadan başka hard diski çalıştırmıyor yine ses yapıyo tıkır tıkr arkdasaştada var 160 seagate onda nedense yapmıyor şaşardım doğrusu
  • HDD deyince Samsung arkadaşlar. Onu bilir onu söylerim. CPU fanı yokken bile sesini duymak anca gecenin derin sessizliğinde o da zar zor mümkü oluyor. Belki PSU da fansız olsa duyulurdu. Her neyse. Sen bırak kediyi köpeği Samsung al. Zaten 80GB bu devirde az. Yenisini alma zamanı da gelmiş. İlle bunu kullanıcam diyosan HDD case'ler var sesi azaltan. Onlardan kullanabilirsin.
  • hmmm bu sesle yaşamayı öğreecez demekki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hard diskten gelen tık tık sesi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung kullnıyorum 2 tane sesli diyordum kendşimce geçen arkadasın 320 seagate 7200.11 hdd in çalışmasını görünce dedimki kendi kendime bizim hdd ler çalışmıyo sanki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.