Şimdi Ara

Hdd Regenerator Delays Detected

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam bu programın limited versiyonu ile bad sector taraması yaptım. Tarama sabahına bitti ve laptopu kapattım.Sonra tekrar açmak istediğimde windows yükleme yerine kadar gelip restart atıyordu.Format atmak istesem bile cd den on yukleme yapamıyorum, güvenli kipte bile başlatamıyorum.Şu an program açık laptopta,sürekli delay artıyor tarama da cok yavaş gerçekleşiyor. bunun nedeni ne olabilir ?

• Bende hdd regenerator 2011 programı ile tara ve onar sekmesinden tarama yaptım.Şuana kadar 3 tane delays detected hatası verdi.Bu ne demek oluyor.
  • Delays detected Türkçede gecikme farkedildi anlamına gelir fiziksel yavaşlama yani sektörlerinin kimilerinde erişim kısıtlaması olmasına rağmen hatalı delays sektörlerin onarımı mümkün değildir fiziksel olarak delays sektörleri hasar görmüştür genellikle depolama aygıtlarınıza gelen enerji akımı olsun virüsler olsun kimi sektörleri kapsayarak sektörleri yavaşlatmaya çalışır kablonun yarısına kadar soyulmuş olmasi gibi sektörü görmek mümkün ama müdahale etmek mümkün olmaz çünkü fiziksel olarak onarım yapılmalıdır.

SD kartınızı yada hdd nizi garantiye gönderin dikkatli olun eğer özel dosyanız içindede tutsak ise sd kartı ya saklayın yada imha edin daha önceden özel dosya atıp sildikten sonrada bu hata varsa ve hiçbir şekilde müdahale edilmezsede aynı şekilde çünkü silinen veriler kurtarılabilir.

Gün geçtikçe artan siber saldırı olayları yüzünden depolama aygıtlarımız böyle ciddi hatalarla karşılaşıp veriler döngüsel artıklık denetimi olarak kalıyor bu siber kişisi için arti avans olur çünkü;

Delays detected hatası bulunan depolama aygıtları savunmasızdır. Icindeki dosyalar kalıcı olup bir dvd'deki gibi kalıplaşmış ise icindeki herhangi virüs veriyi siz müdahale edemediğiniz için sızdırır. Ve delays gecikme hatası ile başınız belaya girebilir.

Bende oldu fakat 1 gün sd kartıma giremedim sonradan ulasabildim bütün verileri kurtardım fakat kalıplaşmış dvd gibiydi silmek imkansız.

Dediğim gibi dikkatli olun bu arada gecikme olayı depolama aygıtlarınızda fiziksel olduğu için daha önceden disk birleştirme yapmadıysanız tamamen kalıcı olabilir.

Bu hatadan kaçınmanın diğer yolu budur dosyalar ne kadar diskte parçalara ayrılırsa okadar çok işlem yapar okadarda yavaşlar ve virüs bulaşırsa aşırı işlem yapılabileceğinden disk kendini kilitler ve salt okunur yapar buna biz otomatik veri güvenliği diyoruz aşırı işlem verileri bozar bozulmadan en azından delays detected hatası vererek dosyalara kopyalama izni veriyor fakat bazı virüslerin niyeti farklıdır.

İYİ GÜNLER DİLERİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bad Sector-Lowlevel Format
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.