Şimdi Ara

hdd problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarı açıyorum hddyi bulamıyo kasaya 2 yumruk atıyom çalışmaya basliyor hdd... Hdd zaten Bad li son günlerini yaşıyo ama. baglantılar doğru kablolar yerli yerinde acep nedendir böyle bir sey yasayan varmı?
    yardımlara simdiden thanks



  • Sen o şekilde kasaya vurmaya devam edersen yakında anakrtından da olursun
    IDE kablon da sorunlu olabilir.
  • makina açıkken titreşimle disk devreye giriyordsa ide kablosundan olamaz. çünkü çalışan bir sistemden diskin ide kablosunu çıkarıp taktığınızda çalışmaz. bios baştan diski bulmuşsa bulmulştur bulamamışsa ram tazelemesindan sonra bağlantı tam olsa bile disk hatası verir. yumrukla çalışıyorsa diskte mekanik arıza olasılığı daha yüksek. sen yedeğine bir disk al. ömrü kısa.
  • bios hdd yi görüyor ama Hdd sarsmadan devrini alamıyo. Hdd çalısınca hersey normale dönüyor. sanırım sorun mekanik... Zaten bad liydi ama bu parasızlıkta yeni bir hdd bozar bizi.. neyse gittiği yere kadar artık.
    yardımlara thanks
  • ehehe hdd ölüyor
    yedekleri al sen
  • 40 gb lık ve 8 gb lık iki harddiskim var ve 40 gb lık olan 10 ve 30 olarak ikiye ayrılmış durumda. 10 gb C sürücü, 8 gb D sürücü ve 30 gb ise D sürcüsü olarak tanımlı. sitemim win 2000. ikinci bir işletim sistemi kuracaktım ama

    win 98 disketi ile makineyi açtığımda 10 gb lık C sürücüsünün gözükmediğini gördüm, C sürcüsü diye 8 likd sürcüsü, D sürücüsü yerine 30 luk e sürcüsü dözüküyor.

    win 95 disketi ile açtığımda ne C, ne D, nede E sürcüsü gözükor.

    win me disketi ile açtığımda yine win 98 disketi ile yaşadığım durum ortaya çıkıyor. sorun nedir acaba? neden 10 gb lık C sürücümü açılış disketlerinde gözükmüyor? dolayısıyla 2. bir işletim sistemide kuramıyorum yardımcı olursanız sevinirm.. teşekkürler..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.